TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Πολύ τρανς ήρθε τώρα στην Λάρισα
πες καμία λεπτομέρεια. πώς είναι η κοπέλα; τι δεν σου άρεσε;Για πρώτη φορά στη
Αυτή η διαφήμιση είναι σοβαροί κύριοι που ξέρουν τι θέλουν, που είναι σωστοί και διαλυτοί. Είμαι μια σέξι γυναίκα με τέλειο σώμα σας περιμένω αγαπητοί κύριοι. Θα σας τρελάνω με τις ικανότητές μου, έχω και παιχνίδια για άτακτους. ο αριθμός τηλεφώνου είναι 6934635186kanesex.com
Από αυτήν μάγκες μακρυά τα είχα γράψει και πιο παλιά
Αν και ένας φίλος μου είπε πάει όταν έρχεται και είναι σούπερ η κοπέλα προσωπικά δεν είχα καλή εμπειρία ή μπορεί να δουλεύει με λίγους και στους άλλους να κάνει αρπαχτή
Για εμένα όμως μακρυά
Μια από τα ίδια,έδωσα 60€ και τα έκλαψα,απλά μια ξεπετα, τελείωσες και σε διώχνει άρον άρον,στο κρεββάτι ποιο κρύα δεν μπορεί να γίνει.Για πρώτη φορά στη
Αυτή η διαφήμιση είναι σοβαροί κύριοι που ξέρουν τι θέλουν, που είναι σωστοί και διαλυτοί. Είμαι μια σέξι γυναίκα με τέλειο σώμα σας περιμένω αγαπητοί κύριοι. Θα σας τρελάνω με τις ικανότητές μου, έχω και παιχνίδια για άτακτους. ο αριθμός τηλεφώνου είναι 6934635186kanesex.com
Από αυτήν μάγκες μακρυά τα είχα γράψει και πιο παλιά
Αν και ένας φίλος μου είπε πάει όταν έρχεται και είναι σούπερ η κοπέλα προσωπικά δεν είχα καλή εμπειρία ή μπορεί να δουλεύει με λίγους και στους άλλους να κάνει αρπαχτή
Για εμένα όμως μακρυά
Είναι όπως την βλέπεις, αδύνατη κοντή και βυζί σχεδόν ανύπαρκτο,απλά στο κρεβάτι περνει μια στάση κάνει κάτι ψευτοβογγητα που σε ξενερώνει και μόλις τελειώσεις σε διώχνει άρον άρον και ούτε ευχαριστώ δεν λέει.πες καμία λεπτομέρεια. πώς είναι η κοπέλα; τι δεν σου άρεσε;
βλέπω συχνά την αγγελία αλλά πάντα μου φαίνεται πολύ 'ύποπτη' και την προσπερνάω
Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά άμα δεν τον έχεις 8 εκατοστά και δεν τελειώνεις σε 2 με 3 λεπτά δεν δουλεύει έτσιπες καμία λεπτομέρεια. πώς είναι η κοπέλα; τι δεν σου άρεσε;
βλέπω συχνά την αγγελία αλλά πάντα μου φαίνεται πολύ 'ύποπτη' και την προσπερνάω
κοστος και διαρκεια?..Μελίνα
Είμαι η Μελίνα κάνω φουλ πρόγραμμα (εκτός πρωκτικο).. ελεύθερο στοματικό.. τελείωμα στο στόμα ή όπου θες.. φιλάκια χάδια ελεύθερα.. και 69... . για περισσότερες λεπτομέρειες πάρτε με τηλ +306987799916 ( για δικό σου χώρο ή κάποιο ξενοδοχείο ) σε μηνύματα δεν απαντώkanesex.com
Την είχα πάρει στα Τρίκαλα πριν από καιρό είναι μια καλή επιλογή είχα περάσει πολύ καλά
Πολύ λεπτο σώμα που είναι στα γούστα μου και πολύ καλή στο κρεβάτι
Θα ξαναπάω όταν έρθει και θα γράψω
Μια ώρα εκατό ευρώ. Μισή νομίζω εβδομήντα. Περιλαμβάνει και τελείωμα στο στόμα. Δεν κάνει πρωκτικό. Τιμιοτατη περίπτωση με λίγο αρνητικό το πρόσωπο της. Όχι άσχημο απλά κάπως άγριο.κοστος και διαρκεια?
την ιδια απορια εχω κι εγω εδω και 3-4 χρονια. εχω ρωτησει εδω αλλα απαντηση δεν ελαβα. εδρα εχει κυριως στην Αθηνα απο οσο θυμαμαι παλιοτερα, στα Σεπολια.ΕΛΛΗΝΙΔΑ 6 9 3 9 9 4 0 6 6 5
6939940665 Ελληνίδα δροσερή, τρυφερή, όμορφη, κεφάτη, απελευθερωμένη, ανεξάρτητη, σας περιμενω να ζήσουμε στην γνωριμία μας αξέχαστες νέες εμπειρίες απόλαυσης, χαλάρωσης, αισθησιασμού, χωρίς το άγχος της ώρας σε δικο μου χωρο.!!! 80 ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 69 ΙΣΠΑΝΙΚΟ Κ ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ!!! 100...kanesex.com
εμπειρια κανεις?
Αν είχε στα Σεπολια παίζει να την έχω δει πριν κάνα χρόνοτην ιδια απορια εχω κι εγω εδω και 3-4 χρονια. εχω ρωτησει εδω αλλα απαντηση δεν ελαβα. εδρα εχει κυριως στην Αθηνα απο οσο θυμαμαι παλιοτερα, στα Σεπολια.
θα ειναι χρησιμο να μοιραζομαστε μονον αξιοπιστες πληροφοριες. ομολογω στις φωτος δειχνει μουναρα. καποιες φωτος ειναι ιδιες εδω και χρονια και αυτο μου λεει πως εχει πολλα χιλιομετρα στη δουλεια (δεν το βρισκω κακο αυτο). οταν ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο πριν 3 με 4 χρονια ακουστηκε Ελληνιδα και πολυ φυσιολογικη, για αυτο και σημειωσα στην ατζεντα μου τον αριθμο της. δεν δοκιμασα ομως επισκεψη.Αν είχε στα Σεπολια παίζει να την έχω δει πριν κάνα χρόνο
Άμα είναι αυτήν μακριά αλλά δεν ξέρω να σας πω συγουρα
Δεν είχα περάσει καν την είδα μου ήρθε να ξεράσω
ακρως επικινδυνη. το νου μας παιδια.Τζενη 6942712762 ❣Κολαρα βελουδο ❣. Λίγα λόγια για την κυρία. Ένα βράδυ που οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο δεν έβρισκα τίποτα μόνο αυτή ήταν διαθέσιμη. Ασ πάω λέω πόσο χάλια να είναι 60€ με λοκο κ δεν λέω όχι μου είπε. Η κυρία είναι 50 φεύγα λόγο της καυλας έκατσα της έσκισα το λοκο το ευχαριστήθηκα κάτι άλλο δεν άξιζε. Αρκετό καιρό μετά αποφάσισα να πάω ξανά ( οπότε έχω καύλες όλο κάτι πατσαβούρα έχει) πάω που λέτε, για σου μωρό μου ήρθες να με σκίσεις, ναι λέω ο μαλακας, δεν έχω προφυλακτικά τελείωσαν μου λέει σε πηραζει να το κάνουμε έτσι αφού γνωριζόμαστε μεταβολή κ δρόμο ούτε από έξω ξανά. Σορι αν έγραψα πολλά.