Αν κάποιος υπό τους όρους της απλής εφαρμογής του νόμου προσφοράς - ζήτησης και του χωροταξικού της πορνείας στην Λάρισα, δεν νομίζω ότι θα του μείνει κάποια απορία άλυτη σε σχέση με αυτό που παίζει στην Λάρισα την τελευταία πενταετία.
Υπάρχουν 2 φλόμπες [που λέγανε και στα μέρη μου] που ζητάνε 50 ευρώ για μια ξεπέτα. Είναι πατσαβούρες αλλά δεν είναι θέμα θράσους. Αυτές δεν υπολογίζουν ούτε στους πρωινούς ούτε στους απογευματινούς πελάτες - ποντάρουν σε αυτόν που ήπιε έξω - πήγε 12:00-01:00 και είτε τα σπίτια στην εξοχή κλείνουν ή δεν ρισκάρουν να μπουν στο αμάξι.
Υπάρχουν 6-7 που είναι το μισό μήνα Λάρισα και τον άλλον μισό στις γύρω πόλεις και στη θεσσαλονίκη και ποντάρουν στην μια συνάντηση όπου θα είναι ξεπέτες και στα @@ τους γιατί όταν θα την έχουμε πατήσει όλοι, θα πάνε σε άλλο νομό.
Υπάρχουν άλλες 5 οι οποίες έρχονται αραιά και που είναι τίμιες σε εμφάνιση και υπηρεσίες και θέλουν καλούς και σταθερούς πελάτες. Χτίζουν ένα στάνταρ πελατολόγειο, κλείνουν το πόσες μέρες θα έρθουν βάσει πρόβλεψης ( άρα δεν μπαίνουν και μέσα από airbnb), και θέλουν να σε κρατήσουν και να ξέρουν ότι και στο επόμενο tour θα πας. Όσοι ξέρουμε τις τιμούμε [τιμές 60-100] .
Υπάρχει 1 τύπος ο οποίος βάζει αγγελίες και ζητάει moneysafe κτλ και κάποια από τα παιδιά την έχουν πατήσει.
Υπάρχουν επίσης ανταγωνισμοί... όπως στο οτιδήποτε και οπουδήποτε.
Και επειδή όλοι μας όταν βλέπουμε αγγελία κατευθείαν γκουγκλάρουμε το τηλέφωνο το "παιχνίδι" έχει μεταφερθεί και στα site με αξιολογήσεις τηλεφώνων. Επίσης, οι κυρίες το γνωρίζουν αυτό και τώρα πια αλλάζουν πιο συχνά τηλέφωνα.
Η εμπειρία μου λέει ότι όποιος έχει χρόνο και μεταφορικό να διαθέσει πηγαίνει στην 'εξοχή' . Είτε παίρνεις 30 ευρώ πρόγραμμα είτε 50 είναι ίδιο. Αν δώσεις 80 -100 είσαι θεός .
Όποιος είναι κέντρο και πάει 12:00 και θέλει να ξεχαρμανιάσει στο κέντρο, θα το μετανιώσει. Είτε επειδή θα είναι χάλια, είτε επειδή θα είναι ξεπέτα, είτε επειδή θα δώσει πολλά λεφτά είτε για όλα τα παραπάνω. Και μετά... θα καθόμαστε εδώ να λέμε τι χάλια που είναι Λάρισα σε αυτό θέμα [που είναι δηλαδή].
* το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι ό,τι μαθαίνουμε, ό,τι συμβαίνει στη Λάρισα, να το γράφουμε εδώ ώστε να μας προστατεύουμε από τσάμπα 60 ευρα.