Καλημέρα σε όλους. Γράφω για να μιλήσω για την εμπειρία μου με Μαριάμ. Η εν λόγω κυρία κυκλοφορούσε και πριν μερικά χρόνια Λάρισα, οι πιο παλιοί θα την θυμάστε ως Αλεξία. Είναι εκείνη που βρίσκεται πάντα σε ένα διαμέρισμα στα τρένα.
Την Αλεξία (τότε) την είχα δοκιμάσει πριν 3 χρόνια. Μελαχρινή, γύρω στα 40, μελαχριν΄, με πιασίματα, κώλο καρντάσιαν, ωραίο μεγάλο στήθος και σαρκώδη χείλη (λογικά σιλικόνη). Τότε με είχε ενοχλήσει αρκετά ο τρόπος της, λίγο μαγκιά - κλανιά, λίγο έλεγε ό,τι να 'ναι και γενικά ντεκαβλέ η φάση. είχα πληρώσει 70 ευρώ.
Πριν 2 μέρες τσέκαρα στο γνωστό site μια Μάριαμ. Πήρα τηλ και μου φάνηκε αρκετά ευγενική και κομπλέ.Μου είπε για 50 ευρώ το απλό πρόγραμμα της μισής ώρας. Δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο, οπότε δεν ρώτησα περαιτέρω. Πήγα, άνοιξε η πόρτα και είδα μπροστά μου την Αλεξία. Με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι, μιλήσαμε λίγο χαλαρά. Από ότι κατάλαβα ήθελε τον χρόνο της για να μπει σε mood και να νιώσει άνετα. Πραγματικά ένιωσα λες και ήταν άλλη γυναίκα από αυτή που είχα συναντήσει στο ίδιο μέρος πριν 3 χρόνια.
Η φάση ήταν 101% GFE. Ασχολήθηκε μαζί μου, μιλούσε γλυκά, η πίπα απίστευτη (με προφυλακτικό), μιλούσε - επικοινωνούσε με τον πούτσο μου. Ήρθε από πάνω μου και χόρεψε με την κωλάρα της να πηγαίνει πέρα δώθε. Μου ζήτησε η ίδια να την πάρω και στα τέσσερα, αλλά δεν ψήθηκα να αλλάξω στάση με τίποτα. είχα κοκκαλώσει.
Γενικά αν σας αρέσουν τα τσουπωτά αλλά όχι σάπια μιλφ , την προτείνω ανεπιφύλακτα. Όλες οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους για να ξηγηθούν και εκείνες όμορφες, έτσι και εκείνη έχει τον δικό της. Άλλη φάση - ξεπέτα πριν τρια χρόνια άλλη φάση τώρα.
για 50 Ευρω βάζω 11/10. Θα έβαζα γενικά 11/10 αλλά με το που τελειώσαμε η φάση ήταν ότι δεν περίμενε 1 λεπτό να φύγω, ξεκίνησε να παίρνει πίσω τηλέφωνα που την είχαν πάρει και να μιλάει για προγράμματα και για επόμενα ραντεβού. Πείτε με κομπλεξικό, αλλά αν περίμενε 1 λεπτό να φύγω δεν θα το σχολίαζα.