ayrton1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι εγινε δεν υπαρχει τιποτα στον καμπο!!!!
EPEIDH TA 200 EINAI TO MATCH EXEI KANENAS KANEI CONE NA METAFEREI EMPEIRIES?
τωρα που την εβαλες δεν προλαβαινουμε ρε.
καλημερα απο λαρισσα το λεω για ν ακουσει η αθηνα εδω γινεται του κουτρουλη ο γαμος αν ασχοληθεις λιγο πεφτει το γαμησι συννεφο!ισως παιζει ρολο το οτι δεν ειμαι απο αυτα τα μερη και εχω ερθει για τριημερο!μια τσουπρα απο εδω πρωην team αρης τα δινει ολα και παιζουν και πασσες οι φιλες της!
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ,ΓΙΑ ΜΠΑΡ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ,VIVA ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ...ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΑ...Παίδες, για τη συγκεκριμένη πολη έχω ακούσει πως γενικώς παίζονται διάφορα.
Λέω να οργανωθούμε.
Είχα ακούσει πιο παλιά για μια πλατεία που σε ψωνίζουνε οι κυρίες λίγο πιο μεγάλης ηλικίας (35-45). Ακόμα είχα ακούσει για ενδιαφέρουσες κοπέλες που δεν έχουν πρόβλημα γενικά να ....σε ακολουθήσουν.
Αλλά όσες φορές έχω πάει γενικά δεν έχω δει να παίζει τίποτα.
Οπότε είπα μήπως έχουν κάποιοι πληροφορίες για ό,τι καλό παίζει εκεί.
Πιάτσες, cg, ενδεχομένως μπαρ που να πηγαίνουν γενικά ψαγμένες....κοκ.
Και να προσθέσω εδώ πως παλιότερα που έμπαινα σε σαιτ γνωριμιών κοπέλες από Λάρισα και Βόλο....μπαίνανε πολλές, οπότε όντως πρέπει να παίζει κάτι.