Δεν υπαρχει τπτ γενικα,ουτε αξιολογες ουτε μη αξιολογες,δυστυχως.Καρδιτσα Τρικαλα νεκρα σκετη.Η αληθεια ειναι οτι 2-3 απο Αθηνα που ρωτησα μου ειπαν οτι αν αρθει η απαγορευση των μετακινησεων,ερχονται Καρδιτσα.Τιμη δεν ρωτησα ομως.
Την προηγουμενη Τριτη πετυχα μια απο Τρικαλα στο kanesex.Παντρεμενη 31 χρονων.Αφου μου ζαλισε τα παπαρια 1.5 μερα και μου εστελνε φωτο που δεν ειχαν και πολυ σχεση μεταξυ τους,κανονιζουμε να βρεθουμε.Σκαει μια 80-90 κιλα,μολις την βλεπω μου κοπηκαν τα ποδια.Ειπα να φυγω αλλα ειχα καιρο να πηδηξω και λεω ας κατσω.Η κοπελα οντως 30 χρονων αρκετα ομορφη στο προσωπο πεντακαθαρη και περιποιημενη φουλ.Αλλα δυστυχως κομοδινο,απλα εβγαλε τα ρουχα και με κοιταγε.Λες και εκανε πρωτη φορα σεξ,ειχε φουλ αγχος μην την καταλαβει κανενας και ουτε να μιλησει δεν μπορουσε.Χωρια που ενω ειχαμε πει να παμε καπου απομερα σε ενα μερος που ηξερε,δεν ειχε πολυ χρονο και αναγκαστικα ξεβρακωθηκαμε μεσα στα Τρικαλα και εξω απο το αμαξι εκανε ο κοσμος περιπατο και τρεξιμο,τραγικη φαση.Τεσπα,ουτε τα 50 χιλ που εκανα δεν αξιζε.