Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.115
- Πόντοι
- 206
^ @arkakos δε τον πας σε κανενα μπουρδελο καλυτερα? βλεπει και κρινει εκεινη τη στιγμη...
η Σοφια αξιζει ναι, αλλα δεν ειναι πλεων Λαρισα, δε την εμφανιζει στις αγγελιες.
προσωπικα λεω να δοκιμασω σ'αυτη:
Αν πας με αυτή τη Μαρία γράψε λίγο τις εντυπώσεις σου
Έχει κανένας εμπειρία με την Μπέτυ να μας πει;
ζηταει καρτα .για να πληρωθει ,και λεει οχι στα μετρητα ,μουφα φενεται απο κανεναν στρακο που εχει στησει μπιζνα για χαζους
εδώ δοκίμασε κανείς? αν και κάνει μπαμ ότι έχει ψεύτικες φωτό...
Στο σταθμο ρε συ ,μεσα στη μπιχλα ειναι το χοτελι !!!Μαρια 36-full προγραμμα εκτος κωλο. τιμαει το 50αρικο, δε λεει οχι πουθενα.
αν τη προλαβω θα παω και σ'αυτη
Καλημέρα στην ομάδα τι τρέχει με αυτή την αγγελία ; Ζητά φωτογραφία μου στέλνει φωτογραφία και όταν είναι να κανονίσουμε με κάνει μπλοκ ξέρει κανείς τίποτα;
Στο σταθμο ρε συ ,μεσα στη μπιχλα ειναι το χοτελι !!!
Έλα ρε φίλε....... και τι πεισειφ ήθελε τι πόσο;
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να φτάσει η συνομιλία μας ώστε να μου το πει αυτό με έκανε μπλοκ πιο πριν χεχε
που κανουμε λαθος ρε πατριωτ ,μπαλα σε επαιξε και σενα ,παμε ξενοδωχειο ,δεν ερχομαι κτλπ !!ασε που οι φωτογραφιες κανουν μπαμ οτι ειναι "αγορασμενες " απο το ιντενρετ !!! φιδεμπορας κανονικοςΚαλημέρα παιδιά. Για την παραπάνω γκομενα που λέτε για την paysafe κάνετε λάθος. Εγώ μίλησα και στο τηλ μαζί της με έκλεισε σε ξενοδοχείο λαρισα στο Αχίλλειον και δεν ήρθε. Την πήρα τηλ και μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά και ντρεπετε. Μετά από κανα δυο μέρες που πήρα ξανά τηλ το σήκωσε ένας άντρας. Για μπαρούφα μου μοιάζει ζητάει φωτό προσόντα και μετά αρχίζει της παρλαπιπες της.