sofoklis30
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω ρώτησα αν κάποιος έχει καμιά πληροφορία ή εμπειρία , το τι θα κάνω δικό μου θέμα. Σωστά?
Εγω ρώτησα αν κάποιος έχει καμιά πληροφορία ή εμπειρία , το τι θα κάνω δικό μου θέμα. Σωστά?
....για αυτό απαξιώνεται και θα πάει για κλείσιμο το site,
Καμία πληροφορία ή εμπειρία κάποιος?
Λοιπόν η Ελενα...
Κριτική που αφορά αρκετές εβδομάδες πριν...
Ήρθε στο χώρο που ήμουν...
Είχαμε συμφωνήσει 50ρικο 1 ώρα...
Είναι μια απλή τελείως 37αρα περίπου την έκανα...και μου είχε ντυθεί με...ζιβαγκο και καμπαρντίνα μαύρη λες και είχαμε χιονια...
Μαύρο μαλλι *απεριποίητο....Καθόλου σέξι γενικά...Πολύ χύμα φάση...
Όταν γελάει φαίνονται στους κυνόδοντες κάτι σαν μεταλλική μασέλα ένα πράγμα....τες πα...δεν παίξαμε γλωσσόφιλα οπότε δε με ένοιαζε...
Με το που έβγαλε ρούχα ενώ έχει μικρό κώλο...έχει μια τεράστια κοιλούμπα!!!!Σαν έγκυος!!!!Μη σας ψαρώνουν οι φώτος....Μπορεί να ήταν πολυυυυυ παλιές της....
Μου ζήτησε να την...τρίψω και καλά μασάζ....και μετά μου ζήτησε να την...γλείψω κάτι που δεν έκανα....
Με πίεσε σε φάση "έλα μην φοβάσαι και γιατί δε με γλείφεις"...αλλά...δεν εγώ...
Μου είπε αν θέλω να την πάρω και απτον κώλο με επιπλέον ένα 20ευρω αλλά ενώ ήθελα τα λυπήθηκα...
Τελικά μια φορά την γάμησα στο 15λεπτο....και δεν ήθελα άλλο...οπότε διακριτικά την έστειλα....
Μαρέσε το τσιμπούκι της...βασικά η αίσθηση απτο τσιμπούκι χωρίς να είναι κάτι φοβερό...
Μιλάει όντως πολύ....και της την σπάνε τα sms....
Μακριά παιδιά!!!! Μεγάλη φόλα!!!! Όλο μη εδώ μη εκεί!!!!! Και οι φωτο είναι πειραγμένες!!!! Το στήθος είναι ανύπαρκτο!!!!