Τί έχουμε εδώ;;; Νέα εμφάνιση;;;
Ελληνίδα φοιτήτρια στη Λάρισα όμορφη κουκλάρα 6944-547235
kanesex.com
Μετά απο καμιά 10ετια που "παρασιτούσα" μέσα σε αυτό το forum χωρίς ποτέ να νιώσω την ανάγκη να φτιάξω λογαριασμό, κι αφού με εχετε "σώσει" κάποιες φορές απο φόλες, είπα να κάτσω να φτιάξω, μπας και σώσω έστω κι έναν απο την Έλενα, ή οπως αλλιώς λέγεται.
Η "Έλενα" λοιπόν είτε έχει καπαρώσει τον λογαριασμό της πραγματικής Έλενας που αναφέρεται κι ο κρητικός φίλος πιο πάνω, είτε της τον έδωσε για να κάνει τουρ επαρχία και να μας τα φάει. Το λέω αυτό γιατί η κοπέλα δεν έχει καμία σχεση με τις φώτο, είναι ψιλογυφτέ, τρομερά αδύνατη με φάτσα για ραδιόφωνο. Έπρεπε να με προϊδεάσει το τηλέφωνο όπου ακούστηκε μια θειά με σπασμένα ελληνικά που ακουγόταν λες και σου μιλούσε απο τηλέφωνο του '80, έλεγε τα ίδια χωρίς να σε πολυακούει αν την ρωτάς κάτι. Με τα χίλια ζόρια έμαθα τιμή και μέρος (70 μια φορά, δεν μου είπε ώρα δύο τρεις φορές που την ρώτησα, έπρεπε να το ακυρώσω εκείνη την στιγμή άλλα που μυαλό, κι αφού της λέω "κάνα μισάωρο;" μου είπε "ναι, ναι") και τράβηξα (αυτό είναι pun γι' αργότερα) προς κτελ κοντά.
Είδα τυπά να βγαίνει με το κλασσικό ύφος νομίζω που έχουμε οι περισσότεροι όταν φεύγουμε από την "πράξη" κι ανέβηκα. Στην πόρτα, παρόλο αυτό που είδα, είπα να κάτσω γιατί είχα πληρωθεί κάποιες δουλειές σήμερα, ήταν λίγο σαν δωράκι στον εαυτό μου, ήταν και μεσημέρι, δεν θα βρισκα τίποτα άλλο. Στην αρχή το γυφτέ μου έκανε και κάτι γιατί δεν είχα ξαναπάει, ρώτησα για ντουζ, ούτε καν, ξεκινάμε, ουτε δύο λεπτά πίπα, ρώτησα για γλύψιμο μπάλες, αρνήθηκε, γυρνάει 4-5 λεπτά στα τέσσερα, και μου λέει "τελειώνεις;". Λέω ούτε δέκα λεπτά δεν πέρασαν, μου λέει έρχεται ο επόμενος.
Ψιλοτσατίστηκα αλλά λέω να χύσω έστω, 70 ευρώ είναι, γάμησε τα. Την ρώτησα για άλλη στάση, αρνήθηκε, τον παίρνει στο στόμα, όλο δόντι, 1 λεπτό και μου λέει "δεν τον παίζεις εσύ;". Ότι θα πήγαινα σε πουτάνα για να τραβήξω μαλακία δεν το είχα φανταστεί. Δοκίμασα αλλά με τέτοια ξενέρα που είχα φάει, οριακά μου είχε πέσει. Στο τέταρτο, απο την αρχή της φάσης, μου λέει τέλος, και σηκώνεται και ντύνεται και μένω κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι. Μου είπε κάτι του στυλ "τα παράπονα στο τηλέφωνο που πήρες" που το γραψα στ αρχίδια μου.
Ο επόμενος περίμενε κυριολεκτικά κάτω στην εξώπορτα, ελπίζω να μην ήταν κάποιος από εσάς, γιατί έφαγε, ψιλοάδικα το ξέρω, ένα βρήσιμο από μέσα μου, σάμπως τι έφταιγε ο άνθρωπος;
Ξέρω ότι λογικά δεν πρόλαβα και πολλούς βλέποντας πόσοι πάνε, αλλά ελπίζω να γλυτώσω έστω κι έναν.
Συμπέρασμα: Δεν ξαναπάω σε κάτι που φαίνεται too good to be true και ειδικά από kanesex (είχα δει κι εγώ ότι ειναι και στα κυριλέ τα site και χάρηκα). Μια φορά άξιζε στην ζωή μου κι από τότε πληρώνω αυτήν την μια φορά.
Πάντως η τύπισσα ξεκινάει απο 10 ή 11 το πρωί μέχρι αργά, κι αν ξεπετάει 70 ευρώ στα 15 λεπτά, μιλάμε για τρελά λεφτά. Αν είναι για κάτι στα ίδια λεφτά, χίλιες φορές Καμέλια που τ' αξίζει τα λεφτά της, ή κάνα 50ρι ακόμα για κατι καλό, αν μπορεί κανείς να περιμένει 1-2 μήνες που κάνει να έρθει κατι αξιόλογο.
Αυτά από μένα, ελπίζω να μην κούρασα πολύ.