thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Τι παίχτηκε ; Σκεφτόμουν να επικοινωνήσω μαζί της αλλα φαίνεται πολύ suspiciousΜακριά από την συγκεκριμένη παιδιά. Μεγάλη προσοχή
Τι παίχτηκε ; Σκεφτόμουν να επικοινωνήσω μαζί της αλλα φαίνεται πολύ suspiciousΜακριά από την συγκεκριμένη παιδιά. Μεγάλη προσοχή
Πω ρε φίλε...Ευτυχως ξεκουμπιστικε η φολα .. μου εστελνε Απειλητικα μυν .. κ ελεγε οτι θα με κανονισει
Καλημερα! Επειδή τώρα παρατήρησα την απάντηση σου, λες οτι έχει περάσει απο Φυλής. Υπάρχουν πουθενά κριτικές ή φαίνεται πουθενά με κάποιο όνομα; Αξίζει να πάω ή θα πληρώσουμε υπηρεσίες Φυλής για 100+ ευρώ; Ευχαριστω
???????????????????Καλημερα! Επειδή τώρα παρατήρησα την απάντηση σου, λες οτι έχει περάσει απο Φυλής. Υπάρχουν πουθενά κριτικές ή φαίνεται πουθενά με κάποιο όνομα; Αξίζει να πάω ή θα πληρώσουμε υπηρεσίες Φυλής για 100+ ευρώ; Ευχαριστω
???????????????????
Δεν καταλάβες φίλε. Οκ , ολα καλά!Ελπίζω να βρείς αυτο που ψάχνεις.Εκτος αν δεν κατάλαβα καλα και το συγκεκριμένο ποστάρισμα σου ηταν τελειως ασχετο με το δικό μου! Καλό ΣΚ
Αυτή λένε πως είναι αγενεστατη και τραγική.ΦΛΏΡΙΝΑ ΓΙΑ ΛΊΓΟ,
.ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ 6947684288 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΜΑΖΊ ΜΟΥ.Η ΑΓΓΕΛΊΑ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΩΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΊΟΥΣ. 6947684288. ΣΕ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΚΛΉΣΗ ΜΟΝΟ. Από τησ 9 ώρα το μεσημέρι εωσ το βράδυ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΣΉ ΏΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ.ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕ ΆΣΚΟΠΑ.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ.kanesex.com
Μάγκες έχεις πάει κανείς με αυτήν; Έχει βυζάρες δ με νοιάζει αν είν' φολα να την ξεφτυλισω θέλω στα βυζιά της!
Έχει τηλ στο τέλος της αγγελίας.Έχουμε καμία εντύπωση για αυτή τη Τζίνα που έχει αγγελία?
ΤΖΙΝΑ ΑΛΗΘΙΝΌΣ ΠΕΙΡΑΣΜΌΣ!!! Γεια πολύ λίγο κοντά σας!!!
Φρεσκια παρουσια γεματη καυλα και φαντασια .... αδυνατο κορμακι και βελουδινο δερματακι , σου υποσχομαι μοναδικες στιγμες γιατι λατρευω το αχαλινωτο σεξ τα φιλια και τα χαδια και θα σε κανω να με ζητας ξανα και ξανα !!! 30 Ελληνίδα 100% Αυτήν που βλέπεις αυτήν θα συναντήσεις. (Το προσωπο μου και...kanesex.com
Είναι περίεργο γιατί έγραψε ολόκληρη έκθεση αλλά δεν έβαλε το τηλέφωνο της. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Θυμάμαι πως είχε έρθει τουλάχιστον άλλη μια φορά ξανά στο παρελθόν.
Δίχως κριτικές δεν επισκέπτομαι καμίαΦαίνεται καλή με ωραίο, λεπτο σώμα πάντως. Δεν έχω εμπειρία όμως.