PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Ξέρεις λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη?
ΤΣΟΥ
Ξέρεις λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη?
ΤΣΟΥ
Για το τραβελι ρωτα κανενα που τον "τρωει" ο κολος του , οι υπολοιπες αγγελιες ειναι της Μελισσας που τρυγάει μελι μια φορα καθε δυο μηνες στην πολη μας
τυπε εχω ρωτησει και εγω και δεν εχω παρει απαντηση.δε το περνεις εσυ και να γρψεις τι παιζει?Αγωνιστες της Λαρισας τελικα το κορασιδιον απο το χωριο που ειναι και παντρεμενο και ερχεται στο χωρο σου , το πηρε κανεις ?
δε ξερω δοκιμασε και αυριο.εχει αγγελειες εδω και καιρο δε μπορει να μην εχει δοκιμασει κανειςkestas παιρνω αλλα απαντηση μηδεν .....λες να εχει τοση δουλεια????
χαχαχαα.εχε χαρη ρε τυπε που ειμαι στας πρωτευουσαςμου φαινεται θα βαλω αυτοκινητο για σαλονικη , καταδρομικη και επιστροφη,.,,,,,, οσοι ενδιαφερομενοι προσελθεται.....
anytime next time bro
Αγωνιστες της Λαρισας τελικα το κορασιδιον απο το χωριο που ειναι και παντρεμενο και ερχεται στο χωρο σου , το πηρε κανεις ?
Αγωνιστες της Λαρισας τελικα το κορασιδιον απο το χωριο που ειναι και παντρεμενο και ερχεται στο χωρο σου , το πηρε κανεις ?
Αγαπητοι μου, η επικοινωνια με την χαρωπη νοικοκυρα δεν κατεστη εφικτη...κατοπιν τηλεφωνηματων και μυνηματος ηρθε το sms ῾῾ποιος ;῾῾ απαντησα της εξηγησα οτι δεν εχουμε βρεθει και τι μπορουμε να κανουμε.....δεν μπηκε στον κοπο να επανελθει οποτε ναυαγησε η συναντηση με την μικρη χωριατοπουλα...... εγινε λοιπον καταδρομικη στη θεσσαλονικη και επιστροφη μεταμεσονυκτια..... αυτος ο καμπος....πολλα κερασια αλλα αδεια τα καλαθια.....
παρτιζαν μιλας απο πειρα...;;;;