Ξέρουμε τίποτα για το κορίτσι ή για το γραφείο τουλάχιστον???
Είναι αξιόπιστο ή ότι ναναι???
Είναι αξιόπιστο ή ότι ναναι???
Ποιό είναι τζάμπα το 70, το 100 ή το 200???παντως τωρα που εχει γινει τζαμπα το γαμησι προλαβαινουμε να ριξουμε απ ενα π@τσο τα κοριτσια δε ξερω αν συμφωνειτε
Μπορείς να ανεβάσεις την σχετική αγγελία;Μια αγγελια που αναρτάται συχνα πυκνά Λαρισα στο κανε σεξ,οπου δεχεται στο χωρο της περιοχη Ανθουπολης,πηγα και γω πρόσφατα βρίσκοντας δυο αλβανιαρες,η μια χαλια (για μενα)με την αλλη περασα στο δωματιο.
Αρνητική εντυπωση πως ηθελε να μπει ακαποτη,τσιγαρο δυσοσμία αναπνοής και μεγαλη ηλικια που μικροδειχνει.
Θετική,τετοιο σεξ δεν εχω ξανακάνει.Πραγματικα φτυσίματα και σκαμπίλια στο προσωπο.Εγω που ειμαι του GFE.
70€ για μια πιστολια.
Εδώ:ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ 6906677117Μπορείς να ανεβάσεις την σχετική αγγελία;
τυπε βρισκονται σε διαμερισμα σοφιτα αυτες οι 2? αν ναι επιβεβαιωνω τα περισσοτερα απο φιλο, αλλα ο χωρος ειναι χαλια και αυτες μεΕδώ:ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ 6906677117
Και με αυτή κάνει λεσβιακό:ΤΗΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΦΟΥΛΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6942712762
Οι φωτό της πρώτης είναι ψεύτικες,με αυτή πήγα και της δεύτερης ισχύουν, όχι όλες όμως καθώς και επεξεργασμένες, ήταν αυτήν που ήθελε να κάνουμε παρτουζα αλλά εγώ την έκοψα.
Η πρώτη αγγελία ήταν δυνατή και έκανα άγριο σεξ και βρώμικο κάτι που δεν ξανακανα.Μιλαμε για φτύσιμο και σφαλιάρες στα μούτρα, αυτή να θέλει να με σφαλιαρωσει και να με φτύνει στην πουτσα, κόντεψε να μου την ξηλώσει.
Μόνο μελανό σημείο που ήθελε να μπει ακαποτα αλλιώς για ξεχαρμανιασμα καλή ήταν, όμως σωματικά και ηλικιακά ήταν σίγουρα 45 πλας με μια χαλάρωση στην κοιλιά της, αλλιώς απλά ανεκτό
Φίλε έμαθες κάτι για αυτήν?Γυναικαρα 28 χρονων καλεσε με τωρα για καυλες
6993073753 Για σενα που θες κατι ομορφο κ καινουργιο καυλιαρη μου Καλεσε με για λιγες μερεςkanesex.com
Έχει κανείς εμπειρία εδώ;
Ναι!Σε σοφίτα στην Ανθούπολη,Θεου Ραπτη η διευθυνση.τυπε βρισκονται σε διαμερισμα σοφιτα αυτες οι 2? αν ναι επιβεβαιωνω τα περισσοτερα απο φιλο, αλλα ο χωρος ειναι χαλια και αυτες με
"πολλα χλμ", παρα πολλα χλμ και για ιδιαιτερα γουστα. επισης για μενα τα 70ευρω ειναι πολλα, παρω Βιλα Ερωτικα 2 φορες
οχι πολλα χλμ στο μουνι, δε μας νοιαζει αυτο, το λεω με την εννοια πως ειναι πολυ εμπειρες γενικα.Ναι!Σε σοφίτα στην Ανθούπολη,Θεου Ραπτη η διευθυνση.
Το παιζουν μικρούλες,αυτο ειναι το παραπλανητικό στην αγγελια τους.Οσον αφορα τα πολλα χλμ κλπ δεν νομιζω πως μπορει κανεις να ξερει τα πολλα ή τα λιγα
50 για μια φορά μου είπε στο τηλ και τσιμπούκι με καπότα. Φάνηκε πολύ ωραία φωνή και ελληνίδα. Αλλά δεν τα παω καλα με το λαστιχο στις πιπες και δεν πηγαΓυναικαρα 28 χρονων καλεσε με τωρα
6993073753 Για σενα που θες κατι ομορφο κ καινουργιο καυλιαρη μου Καλεσε με για λιγες μερεςkanesex.com
Ξέρουμε κάτι για εδώ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε έμαθες κάτι για αυτήν?
οχι πολλα χλμ στο μουνι, δε μας νοιαζει αυτο, το λεω με την εννοια πως ειναι πολυ εμπειρες γενικα.
δε μου αρεσε το αλητικο υφακι κολομπαρου που ειχε οταν μιλησα στο τηλ (δε ξερω ποια απο τις 2 ηταν).
το λες ο ιδιος για το χαλια χωρο, τσιγαριλα κτλ οπως με ειπε και ο φιλος.
σε ειπε για ακαποτα, κανε λιγο με το μυαλο σου τι εχει κανει και με ποσους...
εγω ειμαι μικρος, δε "φτιαχνομαι" με τετοια, το αντιθερο μαλιστα.
Μπορείς να ανεβάσεις την σχετική αγγελία;
Πριν καποιο καιρο ητανε απο τις πιο τιμιες που ερχ εχω καιρο ν τι ν επισκευτω ομως ακουω οτι κανει ξεπετες .. τιν ταιλαιυταια φορα που χ παει δν εμεινα ευχαρ...Μάγκες μια Στεφανία που βρίσκεται στη πόλη.. έχει συνάντηση κάνεις να μας πει τίποτα!!
Στεφανια τα ακους? διορθωσου αν μας διαβαζεις... δεν θα ξαναρθουμε.Πριν καποιο καιρο ητανε απο τις πιο τιμιες που ερχ εχω καιρο ν τι ν επισκευτω ομως ακουω οτι κανει ξεπετες .. τιν ταιλαιυταια φορα που χ παει δν εμεινα ευχαρ...