Αγορια καλησπερα,
πολλοι ειναι αυτοι που ρωτανε για την περιπτωση της Λαρισας και κανεις δεν απαντα. Λογω εργασιας ανεβαινω στην πολη και η αληθεια ειναι οτι δεν καταφερα να βρω κατι, βεβαια δεν εχω και το θαρρος να μιλησω με το ξενοδοχειο που μενω συνηθως γιατι ειμαι .....τρομπας πορφανως. Σιγουρα υπαρχουν και σιγουρα παιζουν παντως cg.
Σας αναφερω τι ειδα σημερα. Σαββατο περιπου 13 : 30 στην πλατεια ταχυδρομειου λιγο πριν το hotel Grand περνανε διπλα μου 2 μωρα. Ενα ξανθο 50φευγα ηλικια πλατινα μαλλι , φτιαγμενη μυτη , φτιαγμενα βυζια κολλαν και μπλουζακι κολλητο, τακουναρα και βαψιμο νυχτας και διπλα της η ιδια , μα η ιδια ακριβως σε μελαχροινο και γυρω στα 25 - 30 ηλικια , ιδια μυτη, ιδια βυζια κολλαν κτλπ. Σαν να εβλεπες την μικρη 30 χρονια αργοτερα σε ξανθια εκδοση. Η μεγαλυτερης ηλικιας ξανθια κρατουσε μια βαλιτσα και προχωρουσανε με βημα γοργο. Μπηκανε στο grand hotel .
Αυτα ειδα και λεω, δηλαδη τα κοριτσια τι ητανε ???? Για επιδειξη Tupperware ? ή για καλλυντικα Avon ????
Ας μην κοροιδευομαστε, σιγουρα υπαρχουν και σιγουρα καποιοι ξερουν . Για ποιο λογο δεν μοιραζονται την πληροφορια παραμενει μυστηριο... Εν πασει περιπτωσει εαν οποιος εχει την πληροφορια διαβαζει το thread ....ας βοηθησει και ας τον βοηθησουμε κι εμεις......
Εξαιρετικη δουλεια ο γιατρος των κοριτσιων παντως,,,,,
καλο μας βραδυ