Μα το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω να κανω κατι τετοιο. Δεν με νοιαζει να πω με αλλη γυναικα. Και στο συγκεκριμενο που αναφερω δεν θελω να παω με την αλλη. Με την γυναικα μου θελω να παω και εκεινη να παιζει με την αλλη. Εκτος αυτου οπως καταλαβαινεις ουτε η γυναικα μου θελει να παω με την αλλη αλλα δεν με νοιαζει.
Λεσβία ψάχνεις τότε, που να γουστάρει μόνο γυναίκες, όχι δηλ. bisexual, ώστε να μη ζητήσει το "μερτικό" της στο σεξ κι από σένα, αλλά και να μην χαλιέται που ο άντρας (εσύ) πηδάει κι αυτός την γυναίκα του, την ίδια ώρα που ασχολείται κι αυτή μαζί της. Άμα την βρεις, να το ξεκαθαρίσεις αυτό προκαταβολικά, μην σου στραβώσει την ώρα εκείνη.
Αν δεν βρεις κάποια τέτοια, η Έλενα 110, αν και bisexual, νομίζω ότι γουστάρει εξίσου και τις γυναίκες, απ' ο,τι μου έχει πει, αλλά δεν την έχω πάρει σε τριο. Είναι μιλφ με πολύ καλό κορμί για την ηλικία της και μέτριο πρόσωπο, και το βασικό, λιγότερο επαγγελματίας από πολλές άλλες. Μπορείς να την ρωτήσεις, αν θες, και να της εξηγήσεις τι ζητάς, είναι πολύ εντάξει σαν άτομο και κάνει ο,τι μπορεί για να φύγει ο πελάτης της ευχαριστημένος:
Έχει και νήμα εδώ, μπες, διάβασε και κρίνε αν σου κάνει.