Νέα

Bi Girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Evi Anefeponimou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
είναι η πρώτη σου μέρα, κοίτα να το χαρείς και άσε τισ μαλακίες! Κοίτα σε ποιό site είσαι και μετά μίλα για girls area και αρχίδια τούμπανα!
Α ρε επιτροπή υποδοχής που έχουμε  :2funny:
Βάρβαρεεεεεεε

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε εσενα το ελεγα,κ δεν εχω αναγκη απο γλυψιμο.με καλυπσες με την βαρβαρη απαντηση σου,καταλαβα με τι ανθρωπους εχω να κανω εδω  ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ είμαι βάρβαρος και συ "γλύφτης και μουνόδουλος", τουλάχιστον σου είπε ότι την κάλυψες! Keep licking...!
Χαλάρωσε τρελό αγόρι πρωί - πρωί και μάζεψε τ'αρχίδια σου μην σκοντάψουμε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
σε εσενα το ελεγα,κ δεν εχω αναγκη απο γλυψιμο.με καλυπσες με την βαρβαρη απαντηση σου,καταλαβα με τι ανθρωπους εχω να κανω εδω   ;)

χαίρομαι που σε κατατόπησα, modify accordingly!

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:headbang:  να γινει ενα αλλο ποστ να κανετε τις $%%&&μαχιες σας.εγω ποσταρα ακριβως για να αφηετε αυτο το ποστ ησυχο.αιντε!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
:headbang:  να γινει ενα αλλο ποστ να κανετε τις $%%&&μαχιες σας.εγω ποσταρα ακριβως για να αφηετε αυτο το ποστ ησυχο.αιντε!

και ποιό το νόημα του thread αυτού? Κατατόπησέ με...

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το λεει ο τιλος,δε θα αναλαβω χρεη νηπιαγωγου ακομα δεν εκανα εγγραφη...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
το λεει ο τιλος,δε θα αναλαβω χρεη νηπιαγωγου ακομα δεν εκανα εγγραφη...

Πάμε άλλη μια για να το πάρεις πρέφα: Εδω δεν είναι cosmoforum, εδώ δεν παίζει πλακομούνι αλλά πουτσοθύελλα! Τράβα αλλού κρυφο-τζιβιτζιγκλού να κάνεις συστάσεις και να το παίζεις ιστορία! Είναι ένα θέμα για τον πούτσο καβάλα και έτσι θα γίνει!
Στο φινάλε τόση ώρα εμείς σου κάνουμε την τιμή και σε κράζουμε και σου δίνουμε την ευκαιρία να ανεβάζεις τα ποστ σου λέγοντας μαλακίες! Αλλιώς το μαλακοθέμα θα χε πάει ΑΠΑΤΟ!

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δε μου δινε"τε" , μονο εσυ ασχολεισε...σου προτεινω κ εγω μιας κ βαρεθηκα να ανεβαζω τα ποστς μου να ασχοληθεις με τπτ αλλο.εγω εδω δε ξαναστελνω...adios

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
δε μου δινε"τε" , μονο εσυ ασχολεισε...σου προτεινω κ εγω μιας κ βαρεθηκα να ανεβαζω τα ποστς μου να ασχοληθεις με τπτ αλλο.εγω εδω δε ξαναστελνω...adios

Στο καλό! Θα μας λείψεις!  :piss:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ειναι πρωτη μου μερα εδω κ θα κανω τη μεγαλη ερωτηση... κανενας ελεγχος δε γινεται? εχετε κανει 1000 ποστς ασχετα με το θεμα. νομιζω εδω ειναι girls area...

Καλώς ήρθες Μυρτώ :)

Δεν είμαστε ένα συνηθισμένο Forum όμως... σιγά-σιγά θα μάθεις τις ιδιομορφίες!

Σαν νέο μέλος, πέρνα κι από δώ...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ειμαι ιδιομορφία??  :idiot: :idiot:  :new_shocked: :new_shocked:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι πρωτη μου μερα εδω κ θα κανω τη μεγαλη ερωτηση...κανενας ελεγχος δε γινεται?εχετε κανει 1000 ποστς ασχετα με το θεμα.νομιζω εδω ειναι girls area ...

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

δεν υπαρχεις! κ αφου ειναι το 1ο σου ποστ κανε λιγακι υπομονη πριν αρχισεις το "κραξιμο τυπου κοσμοπολιταν"

ειναι γκερλς αρια το μπαι λεσμπιαν??? απο ποτε? μηπως εννοεις οτι τοσο εκνευριστικοι ελλεηνες που εχουνε γινει οι περισσοτεροι θα μας κανουνε ολες λεσβιουλες? :tooth:

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
διορθωνω,δεν ειναι girls area,απλα τα ποστς να ειναι σχετικα με το θεμα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom