Α ρε επιτροπή υποδοχής που έχουμεείναι η πρώτη σου μέρα, κοίτα να το χαρείς και άσε τισ μαλακίες! Κοίτα σε ποιό site είσαι και μετά μίλα για girls area και αρχίδια τούμπανα!
Βάρβαρεεεεεεε
Α ρε επιτροπή υποδοχής που έχουμεείναι η πρώτη σου μέρα, κοίτα να το χαρείς και άσε τισ μαλακίες! Κοίτα σε ποιό site είσαι και μετά μίλα για girls area και αρχίδια τούμπανα!
Α ρε επιτροπή υποδοχής που έχουμε
Βάρβαρεεεεεεε
Χαλάρωσε τρελό αγόρι πρωί - πρωί και μάζεψε τ'αρχίδια σου μην σκοντάψουμεεγώ είμαι βάρβαρος και συ "γλύφτης και μουνόδουλος", τουλάχιστον σου είπε ότι την κάλυψες! Keep licking...!
Χαλάρωσε τρελό αγόρι πρωί - πρωί και μάζεψε τ'αρχίδια σου μην σκοντάψουμε
σε εσενα το ελεγα,κ δεν εχω αναγκη απο γλυψιμο.με καλυπσες με την βαρβαρη απαντηση σου,καταλαβα με τι ανθρωπους εχω να κανω εδω ;)
Δροσίσου και μάζεψέ τα μην στα πατήσουνεα δεν μπορώ, τα χω βγάλει έξω να πάρουνε αέρα!
Δροσίσου και μάζεψέ τα μην στα πατήσουνε
Δεν ........ και συ καλό μου; Κόψε λίγη φόρανα γινει ενα αλλο ποστ να κανετε τις $%%&&μαχιες σας.εγω ποσταρα ακριβως για να αφηετε αυτο το ποστ ησυχο.αιντε!
να γινει ενα αλλο ποστ να κανετε τις $%%&&μαχιες σας.εγω ποσταρα ακριβως για να αφηετε αυτο το ποστ ησυχο.αιντε!
το λεει ο τιλος,δε θα αναλαβω χρεη νηπιαγωγου ακομα δεν εκανα εγγραφη...
δε μου δινε"τε" , μονο εσυ ασχολεισε...σου προτεινω κ εγω μιας κ βαρεθηκα να ανεβαζω τα ποστς μου να ασχοληθεις με τπτ αλλο.εγω εδω δε ξαναστελνω...adios
ειναι πρωτη μου μερα εδω κ θα κανω τη μεγαλη ερωτηση... κανενας ελεγχος δε γινεται? εχετε κανει 1000 ποστς ασχετα με το θεμα. νομιζω εδω ειναι girls area...
ειναι πρωτη μου μερα εδω κ θα κανω τη μεγαλη ερωτηση...κανενας ελεγχος δε γινεται?εχετε κανει 1000 ποστς ασχετα με το θεμα.νομιζω εδω ειναι girls area ...