Νέα

Bi Girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Evi Anefeponimou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να σας πω...εγώ πριν λίγο σχετικά καιρό είχα επικοινωνία μέσω MSN με μια Εύη. Ίδια μεμέ μου φαίνονται. Τα ίδια είχα συναντησει και απο κοντά όταν βρεθήκαμε.
Το μόνο πρόβλημα ήταν πως εκτός από αυτά είχε και άλλα πράγματα μεγάλα (ειδικά η κοιλίτσα και το κωλαράκι - (επευφημισμοί και τα δύο))

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αλλη ηταν αφου η ακατανομαστη οπως θελει να λεγετε λεει δεν ψαχνει αντρα αλλα ειναι 30χρονια μπροστα και θελει κοπελιτσα για τον συζυγο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και κάτι άλλο...ναι είναι αληθινές φωτό...αλλά επίσης έκτός της επιλεχθείσας φωτό για άβαταρ...όλες οι υπόλοιπες .....με υποχρεώνουν να επαναπροσδιορίσω τη χρησιμότητα του πληρωμένου έρωτα....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
με γεια το μαλλακι εδω εισαι καστανη στις φωτο ξανθια, ποσο παει το....μαλλακι;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
να σας πω...εγώ πριν λίγο σχετικά καιρό είχα επικοινωνία μέσω MSN με μια Εύη. Ίδια μεμέ μου φαίνονται. Τα ίδια είχα συναντησει και απο κοντά όταν βρεθήκαμε.
Το μόνο πρόβλημα ήταν πως εκτός από αυτά είχε και άλλα πράγματα μεγάλα (ειδικά η κοιλίτσα και το κωλαράκι - (επευφημισμοί και τα δύο))

Η περιγραφή σου ταιριάζει με τις φωτός της στο rapid... οπότε ΜΑΛΛΟΝ η ίδια θα είναι !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι, η άλλη δν ήταν παντρεμένη και ήτανε πιο νέα.
Από όγκο όμως έσκιζε και εκείνη εξίσου...χαχαχα

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Πως γίνεται να πείσεις την κοπέλα σου και να της προτείνεις Τρίο με φίλη η οποία γουστάρει τέτοια φάση? Έτσι μου ρχεται να τις δείξω μερικές τσόντες με λίγο λεσβιακό να δω πως θα αντιδράσει.

ma8hteuomenh

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μου κάνει εντύπωση που στην κατηγορία γκέι είσαι η μόνη γυναίκα, και δεν είσαι καν λεσβία.
Το δικό μου πρόβλημα είναι οτι μέχρι πρότινος νόμιζα οτι είμαι φανατική στρειτ. Φανατικη όμως. Ακόμα και τους άντρες γκει δεν τους καταλάβαινα. Πόσο μάλλον τις γυναίκες.
Κι ακόμη δεν με ελκύει καθόλου σεξουαλικά το ίδιο φύλο. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να γλειφει μουνακια με καμια παναγια.
Όμως έτυχε να δω μια γυναίκα αλλιώς. και τι γυναίκα...πλάσμα απ τα λιγα. αυθεντικο και απτο πλάσμα, αλλα απλα απίστευτο. Την κοιταω και νιωθω ενα θαυμασμο που δεν εχω νιωσει για αντρα. κατι πολυ βαθυ και πρωτογνωρο, αφου ως τωρα, οτιδηποτε βαθυ ενιωθα ειχε παντα το οριο του σεξ. Καπου σταματουσε το συμαισθημα κι εβγαινε η ζωωδης αναγκη της ηδονης-. Εδω όμως δεν υπάρχει, κι έτσι τίποτα δε με σταματάει απ τον θαυμασμό μου και τη λατρεία μου.
Αν ηταν αντρας θα ημουν ευχαριστημενη απλα να τον υπηρετω..σε τετοια φαση.
Βεβαια εδω μιλαμε για συναισηματα και καθολου για σεξ, πραγμα που τους περισσοτερους θα τους βρει αδιαβαστους. το προβλημα μου βλεπετε ειναι συναισθηματικο κι οχι σεξουαλικο.
Κι αναρωτιεμαι τι σκατα συνεβη. Εξακολουθώ να θεωρω πανεμορφο ένα ωραίο, ζουμερό, καθαρό και περιποιημένο καβλί, σ'αντίθεση με το αντίστοιχο γυναικείο -ακόμη και το δικό μου-. δε με ελκύει καθόλου.
Εκτος απ το δικό της...

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μου κάνει εντύπωση που στην κατηγορία γκέι είσαι η μόνη γυναίκα, και δεν είσαι καν λεσβία.
Το δικό μου πρόβλημα είναι οτι μέχρι πρότινος νόμιζα οτι είμαι φανατική στρειτ. Φανατικη όμως. Ακόμα και τους άντρες γκει δεν τους καταλάβαινα. Πόσο μάλλον τις γυναίκες.
Κι ακόμη δεν με ελκύει καθόλου σεξουαλικά το ίδιο φύλο. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να γλειφει μουνακια με καμια παναγια.
Όμως έτυχε να δω μια γυναίκα αλλιώς. και τι γυναίκα...πλάσμα απ τα λιγα. αυθεντικο και απτο πλάσμα, αλλα απλα απίστευτο. Την κοιταω και νιωθω ενα θαυμασμο που δεν εχω νιωσει για αντρα. κατι πολυ βαθυ και πρωτογνωρο, αφου ως τωρα, οτιδηποτε βαθυ ενιωθα ειχε παντα το οριο του σεξ. Καπου σταματουσε το συμαισθημα κι εβγαινε η ζωωδης αναγκη της ηδονης-. Εδω όμως δεν υπάρχει, κι έτσι τίποτα δε με σταματάει απ τον θαυμασμό μου και τη λατρεία μου.
Βεβαια εδω μιλαμε για συναισηματα και καθολου για σεξ, πραγμα που τους περισσοτερους θα τους βρει αδιαβαστους. το προβλημα μου βλεπετε ειναι συναισθηματικο κι οχι σεξουαλικο.
Κι αναρωτιεμαι τι σκατα συνεβη. Εξακολουθώ να θεωρω πανεμορφο ένα ωραίο, ζουμερό, καθαρό και περιποιημένο καβλί, σ'αντίθεση με το αντίστοιχο γυναικείο -ακόμη και το δικό μου-. δε με ελκύει καθόλου.
Εκτος απ το δικό της...
Γιά όλα υπάρχει μία αρχή.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Εκτος απ το δικό της...

Τζαμπα τις τα εγραψες ολα αυτα.... ;)
Η Ανεφεπονιμου μπηκε...μας ανακατεψε...και μετα εξαφανιζολ. :grin: :grin:

Παντως καλως ηρθες  :rockon: :rockon:

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειναι πρωτη μου μερα εδω κ θα κανω τη μεγαλη ερωτηση...κανενας ελεγχος δε γινεται?εχετε κανει 1000 ποστς ασχετα με το θεμα.νομιζω εδω ειναι girls area ...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
ειναι πρωτη μου μερα εδω κ θα κανω τη μεγαλη ερωτηση...κανενας ελεγχος δε γινεται?εχετε κανει 1000 ποστς ασχετα με το θεμα.νομιζω εδω ειναι girls area ...

είναι η πρώτη σου μέρα, κοίτα να το χαρείς και άσε τισ μαλακίες! Κοίτα σε ποιό site είσαι και μετά μίλα για girls area και αρχίδια τούμπανα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom