Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

  • Σουβλάκι

    Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

    Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

    Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

    Ψήφοι: 56 16,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Μηνύματα
655
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαράκια παπαρια καλή ποιότητα έχει και είναι στημένο δίπλα στην μπιφτεκουπολη,μιλάμε δίπλα σε μαγαζιά ιερά τέρατα στη Γλυφαδα  ,τώρα τι σκατα μόδα είναι αυτή δεν ξέρω;;
 

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Μηνύματα
17.108
Like
9
Πόντοι
166
Θεσσαλονικης 7 αιγαλεω.
Το σουβλακι απο ωραιες κοπελες και ωραια γευση. :dancing:
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σιγά τον παλιοβρωμιάρη.όλα τα παλιοκρέατα.άσε που 1 που φορά που έφαγα μέσα έχει χαρακτηριστική μπόχα το μέρος.Μ λεγε 1 παιδί Αλβανός που έμενε στην πολυκατοικία μ κ δουλεύει εκεί ότι έχει λίγο εκλεκτο κρέας που το σερβίρει σε βουλευτές και ηθοποιούς για μόστρα και στον κόσμο σερβίρει γύρο και κεμπαπ από κρέας από Λατινική Αμερική Βενεζουέλα κατεψυγμένο και ληγμένο κανα μήνα ώστε να το παίρνει μόνο 0,5 ευρώ το κιλό.Μαύρο στον παλιοπούστη.

Βέβαια και ο Θανασης έχει πέσει πολύ ποιοτικά.Πριν καμια 10αρια χρόνια είχε το καλύτερο κεμπαπ.Τώρα πια όμως δεν είναι το ίδιο.Το νιώθεις στη γέυση.

Στο μόνο που πάω για γύρο εκεί τριγύρω είναι στο Σάββα.Αν κ μ τη σπάει που στο γύρο δε βάζει τζατζίκι αλλά σως λες και είναι everest να πούμε.όταν πας σε παραδοσιακό σουβλατζίδικο θέλεις τζατζίκι πως να το κάνουμε.Άλλη μαλακία του είναι ότι αν κάτσεις εκεί να φας το γύρο στον χρεώνει 2,30 τον 1 ενώ αν το πάρεις πακέτο κάνει 1,80.Δηλάδή κοροιδία.Το να χει κουβέρ το καταλαβαίνω.Όχι όμως το ίδιο σουβλάκι 50 λεπτά παραπάνω.Δηλαδή αν φας 3 εκεί σε τραπέζι έχει βγάλει 3 φορες το κουβέρ..

Συγχαρητήρια μάγκες πάντως για το θέμα.Είναι πάντα επίκαιρο και στα ενδιαφέροντα μας.Όποτε έρχομαι Ελλάδα θέλω τέτοιες πληροφορίες ώστε να τρώω παραδοσιακές νοστιμιές και όχι τα παλιοκρέατα του Μπαιρακτάρη ή φαγητά σε λάδι που το χρησιμοποιούν κάνα μήνα.

Είσαι τύπος γευσιγνώστης. :thumbsup:
Πρόσφατα έφαγα από Μπαϊρακτάρη, Θανάση, Σάββα, Τράβα και τα υπόλοιπα στη Μητροπόλεως και έχω να δηλώσω ότι αν το Λοιμωδών έκανε ντου θα τους έχωνε στην ψειρού και θα πέταγε το κλειδί.
Μιλάμε για πολύ βρωμιάρηδες. Ακόμα και οι πατάτες τους δεν τρώγονταν.
Να δώσω και μια inside information :sunglasses: για τον Θανάση που είχα ακούσει πριν χρόνια ότι ο κιμάς "είχε πόδια". Τουριστικός προορισμός για κατσαρίδες η κουζίνα του δηλαδή. :s&m_1:
Επίσης όποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας να κάνει στέκι το Τορίνο στην Περγάμου. Τουλάχιστον έχει και μπουρδέλα εκεί γύρω οπότε θα πάει επί το έργον. :zfuck:
Γενικά σπανίζει το ποιοτικό κρέας σουβλακολάγνοι μου...
pita-52.gif



Όλα όσα λέτε είναι εκτός πραγματικότητας.  Για τον απλό λόγο ότι όλες οι πρώτες ύλες των σουβλατζήδικων, καντινών, ψησταριών, σουβλασερί κλπ "βγαίνουν" από 3 βιομηχανίες κρέατος, που προετοιμάζουν σουβλάκια, γύρους, κοντοσούβλια, κοκορέτσια, καλαμάκια, μπιφτέκια, και ότι άλλο πωλείται στο χώρο και τα μοιράζουν με φορτηγάκια. Σιγά μη κάθεται ο σουβλατζής ή ο καντινιέρης να τρέχει στο χασάπη, να αγοράζει το ζώο, να το κόβει, να το καθαρίζει, να το περνάει στα καλαμάκια ή στη σούβλα του γύρου, κλπ.
Όλα έτοιμα τα αγοράζει.
Ομοίως μαζική κατασκευή και προμήθεια γίνεται και για τα τζατζίκια, τις πατάτες, και ότι άλλο πωλείται στο χώρο.
Ο ψήστης του μαγαζιού απλώς ψήνει και σερβίρει. Το πράμα έρχεται έτοιμο.

Από όσο ξέρω (από μια από τις 3 βιομηχανίες που είναι στον Ασπρόπυργο), οι συνθήκες παρασκευής των προϊόντων είναι ιδανικές και επιστημονικά ελεγμένες. Μιλάμε δε για πολύ μεγάλους τζίρους, και βεβαίως πολύ μεγάλα κέρδη.
Δε ρισκάρουν να γίνει καμιά στραβή και να δυσφημιστούν ή να βρουν το μπελά τους, εκτός δε από αυτό η κατανάλωση είναι τόσο μεγάλη που δε τίθεται θέμα "μπαγιάτικου" ή ληγμένου.  Άλλωστε το κρέας αν μείνει και μια εβδομάδα στο (καλό) ψυγείο δε παθαίνει τίποτα, το ξέρει και η μαμά μας αυτό.

Τυποποιημένα είναι μεν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι ελληνικές βιομηχανίες έχουν καλή ποιότητα ή δεν κάνουν και εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να ελαχιστοποιούν το κόστος και ο πελάτης στ'αρχίδια τους. Το πολύ πολύ να τον πάει αίμα. Θα βρεθούν άλλα ανυποψίαστα θύματα...

Σουβλατζήδες πουλημένοι η κοιλιά μας δεν πεθαίνει. :rockon:
 

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Μηνύματα
17.108
Like
9
Πόντοι
166
Είσαι τύπος γευσιγνώστης. :thumbsup:
Πρόσφατα έφαγα από Μπαϊρακτάρη, Θανάση, Σάββα, Τράβα και τα υπόλοιπα στη Μητροπόλεως και έχω να δηλώσω ότι αν το Λοιμωδών έκανε ντου θα τους έχωνε στην ψειρού και θα πέταγε το κλειδί.
Μιλάμε για πολύ βρωμιάρηδες. Ακόμα και οι πατάτες τους δεν τρώγονταν.
Να δώσω και μια inside information :sunglasses: για τον Θανάση που είχα ακούσει πριν χρόνια ότι ο κιμάς "είχε πόδια". Τουριστικός προορισμός για κατσαρίδες η κουζίνα του δηλαδή. :s&m_1:
Επίσης όποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας να κάνει στέκι το Τορίνο στην Περγάμου. Τουλάχιστον έχει και μπουρδέλα εκεί γύρω οπότε θα πάει επί το έργον. :zfuck:
Γενικά σπανίζει το ποιοτικό κρέας σουβλακολάγνοι μου...
pita-52.gif



Τυποποιημένα είναι μεν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι ελληνικές βιομηχανίες έχουν καλή ποιότητα ή δεν κάνουν και εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να ελαχιστοποιούν το κόστος και ο πελάτης στ'αρχίδια τους. Το πολύ πολύ να τον πάει αίμα. Θα βρεθούν άλλα ανυποψίαστα θύματα...

Σουβλατζήδες πουλημένοι η κοιλιά μας δεν πεθαίνει. :rockon:

Κανε μια βολτα απο εκει που λεω και θα καταλαβης τι ενοω. :2funny:
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες ξέχασα να προτείνω καλό εστιατόριο με "ανατολίτικες" λιχουδιές,kebab κ τα ρέστα.Λέγεται Τσιφλικ Μπαχτσε στο Γκαζι ακριβώς αριστερά όπως βγαίνεις από το μετρό απο τισ κυλιόμενες απο την πλευρά του Τεχνόπολις.Είναι παραδοσιακό με πολύ καλο κρασί και φαί άλλο πράγμα.Πήγα με την αρραβωνιάρα μου και με παρέα 3/1 και ήταν ωραία.Το συστήνω ανεπιφύλακτα
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Είσαι τύπος γευσιγνώστης. :thumbsup:
Πρόσφατα έφαγα από Μπαϊρακτάρη, Θανάση, Σάββα, Τράβα και τα υπόλοιπα στη Μητροπόλεως και έχω να δηλώσω ότι αν το Λοιμωδών έκανε ντου θα τους έχωνε στην ψειρού και θα πέταγε το κλειδί.
Μιλάμε για πολύ βρωμιάρηδες. Ακόμα και οι πατάτες τους δεν τρώγονταν.
Να δώσω και μια inside information :sunglasses: για τον Θανάση που είχα ακούσει πριν χρόνια ότι ο κιμάς "είχε πόδια". Τουριστικός προορισμός για κατσαρίδες η κουζίνα του δηλαδή. :s&m_1:
Επίσης όποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας να κάνει στέκι το Τορίνο στην Περγάμου. Τουλάχιστον έχει και μπουρδέλα εκεί γύρω οπότε θα πάει επί το έργον. :zfuck:
Γενικά σπανίζει το ποιοτικό κρέας σουβλακολάγνοι μου...
pita-52.gif



Τυποποιημένα είναι μεν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι ελληνικές βιομηχανίες έχουν καλή ποιότητα ή δεν κάνουν και εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να ελαχιστοποιούν το κόστος και ο πελάτης στ'αρχίδια τους. Το πολύ πολύ να τον πάει αίμα. Θα βρεθούν άλλα ανυποψίαστα θύματα...

Σουβλατζήδες πουλημένοι η κοιλιά μας δεν πεθαίνει. :rockon:
Τύπε δεν έχεις παράπονο, στα καλύτερα σε πηγαίνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .

Ρε πούστη μου στον μπαιρακαύλη ούτε εγώ δεν μπορούσα να φάω το μερεντοφαγητό του  :'( :'( :'( .

Το καλύτερο είναι μακράν το τορίνο από αυτά γιατι απο το θόλωμα και την κούραση μετά από ένα μαραθώνιο στη φυλής(τσάρκα σε όλα και 2 γύρους  :grin: ), ό,τι σκατά και να φας δεν καταλαβαίνεις και πολλά  :2funny: :2funny: :2on1: .

 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το καλύτερο είναι μακράν το τορίνο από αυτά γιατι απο το θόλωμα και την κούραση μετά από ένα μαραθώνιο στη φυλής(τσάρκα σε όλα και 2 γύρους  :grin: ), ό,τι σκατά και να φας δεν καταλαβαίνεις και πολλά  :2funny: :2funny: :2on1: .

Για όποιον θέλει να μάθει αραβικά, τύπε μου, να πάει γιατί παίζει μόνο κανάλια της Υεμένης. :S
Του Byebyeρακτάρη του ρίχνει πάντως γιατί είναι σε καλύτερο σημείο. :2on1:
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνώ, έτσι είναι, όμως ο Κώστας της Νέας Κηφισιάς είναι εξαίρεση.Πολύ απλά γιατί ένα μεσημέρι που έτρωγα κόβαν χοιρινή σπάλα μπροστά μου και την περνάγαν σουβλάκι, το είδα με τα μάτια μου!!!

Ο Κώστας δεν είναι "ψητοπωλείο" με τη στενή έννοια του όρου.  Ο Κώστας έχει και πάρα πολλά μαγειρευτά φαγητά (κάνει και delivery - έχεις δει τη γκόμενα που μοιράζει?) και τα ψητά είναι μικρό κλάσμα από την ποικιλία της κουζίνας του.  Οπότε δεν αποκλείεται να ετοιμάζει ο ίδιος τα (λίγα) σουβλάκια που χρειάζεται.
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
1.επισκεφτείτε τήν τουρκια καί συγκρίνετε τιμές καί ποιοτητα ..ναι δέν είναι ντροπή ότι μάς έχουν ξεπερασει

Η Τουρκία είναι πιο πίσω απο μας, σε θέματα υγιεινής, συντήρησης, διατήρησης κλπ. κρέατος. Κατ' αρχήν λόγω θρησκείας δεν υπάρχει χοιρινό.
Πιο μπροστά είναι στο θέμα "καρυκεύματα" (δηλαδή μπαχαρικά) διότι ως γνωστόν η ανατολίτικη κουζίνα αξιοποιεί πολύ περισσότερα τέτοια από όσα η δυτική.  Επίσης ως γνωστόν, τα μπαχαρικά βοηθάνε στη συντήρηση των κρεάτων (όταν δεν υπάρχουν καλά ψυγεία - παλιά γνώση είναι αυτό), και "καλύπτουν" και την άσχημη οσμή της τροφής όταν έχει αρχίσει να χαλάει...

Είναι νόστιμα (και φτηνά) τα φαγιά στην Κωσταντινούπολη (έχω πάει 2 φορές), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι "μας έχουν ξεπεράσει".  Έπονται.

Για τις τιμές, μόνο το φαγητό είναι ακριβό εδώ?  Πως δηλαδή ερμηνεύεις το ότι ένας καφές στο πόδι στα Starbucks εδώ κάνει 5 ευρώ, και στις ΗΠΑ κάνει 0,90 δολλάρια?

Απλώς μας πιάνουν Κώτσους και δε διαμαρτυρόμασε.  Το ίδιο γίνεται και στο φαγητό.
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
...αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι ελληνικές βιομηχανίες έχουν καλή ποιότητα ή δεν κάνουν και εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας.

Αυτό που τους νοιάζει είναι να ελαχιστοποιούν το κόστος και ο πελάτης στ'αρχίδια τους.

ΜΟΝΟ εισαγωγές κάνουν.  Αυτό δε σημαίνει ότι το κρέας που φέρνουν είναι κακής ποιότητας.  Ξαναλέω, ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να γίνει οποιαδήποτε στραβή, και να χάσουν την πελατεία τους.

Το "ο πελάτης στ' αρχίδια τους" δεν ισχύει, όταν ο πελάτης είναι επαγγελματίας (και όχι λιανοκαταναλωτής).  Αν ο σουβλασερί ζοχαδιαστεί μια, δυο, τρεις φορές με το πράμα που του στέλνει, θα τον αλλάξει (τη βιομηχανία), και αυτό δε το θέλει.  Οπότε προσέχει.
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
η στραβή ξεκινάει από ομαδική δηλητηρίαση.... γιατί από τα σάπια που ψήνονται ψοφάνε τα περισσότερα μικρόβια.... χιλιάδες "βρώμικα" έπρεπε να είναι κλειστά αυτή τη στιγμή.
ομαδική δηλητηρίαση δεν γίνεται γιατί πέφτουν φάρμακα στο κρέας βάζουν και τα καρυκεύματα και σου φέρνουν μιια ωραία μαλακία να την φας
άμα γουστάρετε να τρώτε καθαρά να τρώτε μόνο ότι φτιάχνετε εσείς.
έξω όλα τα ίδια σκατά είναι.

τα ψωλοχύματα στα γιαούρτια και στα τζατζίκια τα γνωρίζεται;
τους γύρους που ψήνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ τους βλέπετε;

κιμάδες με ποικιλία κρεάτων, χοιρινό, βοδινό και κανένα ποντικό
εντόσθια (για αυτούς που τρώνε πατσάδες/κοκορέτσια έξω) από άρρωστα ζώα που καθαρίζονται (και καλά) οι θύλακες που έχουν πύον και δίνονται για κατανάλωση.

πείτε μου έναν που έχει δικά του ζώα να πάω να φάω και εγώ... στους υπόλοιπους ούτε με σφαίρες.
 

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Μηνύματα
38
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, ήμουν στη Νέα Υόρκη πριν από δυο εβδομάδες και πούλαγαν στο δρόμο καλαμάκια (για τους Θεσσαλονικιούς σουβλάκια), κάτι μικρές καντίνες που πουλάνε και hot dog.

Πήρα ένα, ήταν μεγάλο, κόστιζε και 5 δολλάρια, μα το θεό ρε παιδιά, τρώω όλη μου τη ζωή σουβλάκια, τόσο νόστιμο δεν έχω ξαναφάει, θα μας διδάξουν οι Αμερικάνοι τα σουβλάκια, έλεος.

Πάντως δεν ήταν χοιρινό, είμαι 99% σίγουρος πως ήταν μοσχάρι, τόσο μαλακό και ζουμερό. Τώρα που το σκέφτομαι θα δοκιμάσω να φτιάξω και σπίτι βοδινά σουβλάκια.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Η Τουρκία είναι πιο πίσω απο μας, σε θέματα υγιεινής, συντήρησης, διατήρησης κλπ. κρέατος. Κατ' αρχήν λόγω θρησκείας δεν υπάρχει χοιρινό.
Πιο μπροστά είναι στο θέμα "καρυκεύματα" (δηλαδή μπαχαρικά) διότι ως γνωστόν η ανατολίτικη κουζίνα αξιοποιεί πολύ περισσότερα τέτοια από όσα η δυτική.  Επίσης ως γνωστόν, τα μπαχαρικά βοηθάνε στη συντήρηση των κρεάτων (όταν δεν υπάρχουν καλά ψυγεία - παλιά γνώση είναι αυτό), και "καλύπτουν" και την άσχημη οσμή της τροφής όταν έχει αρχίσει να χαλάει...

Είναι νόστιμα (και φτηνά) τα φαγιά στην Κωσταντινούπολη (έχω πάει 2 φορές), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι "μας έχουν ξεπεράσει".  Έπονται.

Για τις τιμές, μόνο το φαγητό είναι ακριβό εδώ?  Πως δηλαδή ερμηνεύεις το ότι ένας καφές στο πόδι στα Starbucks εδώ κάνει 5 ευρώ, και στις ΗΠΑ κάνει 0,90 δολλάρια?

Απλώς μας πιάνουν Κώτσους και δε διαμαρτυρόμασε.  Το ίδιο γίνεται και στο φαγητό.
φίλε στά εστιατορια στήν τουρκια πού πήγα καί όχι μόνο στήν πόλη αλλά καί μαρμαριδα κλπ έχουν διπλασιο προσωπικό καί οί μάγειροι φορόυσαν γάντια ....καί μιλαμε γιά τουριστικές περιοχές..
αυτά πού λές ισχύαν πρίν 20 χρόνια,τό σερβισε είναι απείρωσ καλύτερο από εδώ  δέν περιμένεις ποτέ πάνω από 2 λεπτά κί άς έχει κόσμο,τό προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο,καί τά φαγητά πού έφαγα είναι τά καλύτερα πού έχω φάει,...
στό ότι μάς πιάνουν κώτσους εδώ  έχεις δίκηο
τό ότι δηλώνεις ότι έφαγες καλύτερα στήν ελλάδα από τήν τουρκια άσ τό καλύτερα..άς ρωτήσουμε καλύτερα τούς ξένους πού έχουν πάει τουρκια καί ελλάδα και τα ξαναλεμε
εκτός καί άν ανήκεις σέ αυτούς πού πιστεύουν [ερί ανωτερότητος τής ελληνικής φυλής καί πού δέν μπορουν νά διανοηθούν ότι οί τούρκοι μάς έχουν ξεπερσει στόν τουρισμό διότι καί εδώ τά στοιχεία λένε ότι η τουρκια έχει διπλασιο τουρισμο καί θά είχε τριπλασιο εάν δέν υπήρχε ο τρομος τών κούρδων.
τό επιχείρημα ότι είναι φτηνότερο κράτος καί τό προτιμούν ισχύει έν μέρει καί μέ τίποτα δέν δικαιολογεί τήν τεράστια διαφορα σέ αφίξεις..
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
ο παραπάνω έχει δίκιο... η Τουρκία μας έχει ξεπεράσει κατά πολύ στον τομέα της παροχής τουριστικών υπηρεσιών (εστίαση, ξενοδοχεία, οργάνωση μουσείων κλπ).. όπως επίσης τώρα τελευταία στην καθαριότητα...
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
και ο λόγος γιαυτό είναι ότι έχουν χαράξει μία μακροπρόθεσμη πολιτική ανάπτυξης, η οποία δεν δίνει σημασία στο πολιτικό κόστος (οπότε λαμογιές και λοιπές παπαριές σαν των εν ελλάδι ξύπνιων εστιατόρων-ξενοδόχων-ταξιτζίδων κπλ γιόκ) που πιθανόν να έχει η αυστηρή εφαρμογή της και η λήψη σκληρών μέτρων για την πάταξη των όσων αντιδρούν...
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
απόδειξη είναι ότι στην χώρα με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών, εφαρμόστηκε η πλήρης απαγόρευση του καπνίσματος χωρίς να ανοίξει μύτη...
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.632
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Εντάξει, τι να λέμε τώρα; Ο "αγράμματος" Ερντογάν τους έχει βάλει σε τάξη, όσο κι'αν χτυπάμε τον κώλο μας.

Εδώ τόλμησε να τα βάλει με τον στρατό, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ, σε κάτι τέτοια ψιλοπράγματα θα κόλωνε;   
:rockon: :rockon:
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
Εντάξει, τι να λέμε τώρα; Ο "αγράμματος" Ερντογάν τους έχει βάλει σε τάξη, όσο κι'αν χτυπάμε τον κώλο μας.

Εδώ τόλμησε να τα βάλει με τον στρατό, τους Αμερικάνους και το Ισραήλ, σε κάτι τέτοια ψιλοπράγματα θα κόλωνε;  

οι βάσεις μπήκανε επί Οζάλ.. τότε αρχισε ο εξευρωπαισμός της Τουρκίας..

πρώτη φορά είχα πάει στην Ανδριανούπολη το 1977... δεν ήτανε να μπείς σε τουαλέτα ... είχες πεθάνει από την βρώμα.. τώρα... οι τουαλέτες παντού αστράφτουνε.. χώρια που στα περισσότερα εστιατόρια έχουνε άνθρωπο συνέχεις να καθαρίζει τις τουαλέτες...
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες Καλημερα
ενα εχω να πω ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ στην Νικαια
 

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.279
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αιγυπτιακό = απόλυτο cult.

Το παλιό μαγαζί είναι wormhole για τα 50s.
Μη πω και πιο πίσω...

Πραγματικά αξιομνημόνευτο κεμπάπ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom