You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
μέ φτιαξες τώρα,έχω φάει κάτι τέτοια σςτήν τουρκια καί μετα τσαι μέ ναργιλε παρέα μέ μιά 40ρα τουρκαλα πού μού πέταξε τά ματιά..το καλυτερο "τυλιχτο" ειναι στην Κομοτηνη,με τουρκικο κεμπαπ...απλα υπεροχο
Δεν θυμαμαι το ονομα ρε γαμωτο
η κομοτινή είναι αδικημενο μέρος ,..έχει πολύ καλά εστιατορια.είναι γραφικήκαί είναι ένα από τά μέρη πού αξιζει νά επισκεφθεί κάποιος
Settapong-Lippel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μην ακούω μαλακίες για Θανάση. Μπορεί να μην είναι τόσο γευστικό όπως παλιότερα αλλά δεν είναι άσχημο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ο "κακός ο λύκος" στα καμμένα βούρλα για σουβλάκι.
για πιτσαρία δεν σας λέω...θα γίνει ουρά μέχρι την κηφησιά άμα σας πω και δεν λέει...ήδη τώρα μέχρι να έρθει θέλει κανά 25λεπτο...
άντε να σας πω ... κάτι...είναι στο Μαρούσι και είναι από τις παλιές...
για πιτσαρία δεν σας λέω...θα γίνει ουρά μέχρι την κηφησιά άμα σας πω και δεν λέει...ήδη τώρα μέχρι να έρθει θέλει κανά 25λεπτο...
άντε να σας πω ... κάτι...είναι στο Μαρούσι και είναι από τις παλιές...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
φίλε στά εστιατορια στήν τουρκια πού πήγα καί όχι μόνο στήν πόλη αλλά καί μαρμαριδα κλπ έχουν διπλασιο προσωπικό καί οί μάγειροι φορόυσαν γάντια ....καί μιλαμε γιά τουριστικές περιοχές..
ο παραπάνω έχει δίκιο... η Τουρκία μας έχει ξεπεράσει κατά πολύ στον τομέα της παροχής τουριστικών υπηρεσιών (εστίαση, ξενοδοχεία, οργάνωση μουσείων κλπ).. όπως επίσης τώρα τελευταία στην καθαριότητα...
Συμφωνώ με τους κυρίους. Καμία επαφή τα εστιατόρια της Κων/πολης σε ποιότητα/γεύση/καθαριότητα/σέρβις/τιμές με της Αθήνας.
Το πλήγμα βέβαια είναι ότι δεν παίζει το λατρεμένο μας αγνό παρθένο γουρουνάκι. ΟΙΝΚ. :-
Το "ο πελάτης στ' αρχίδια τους" δεν ισχύει, όταν ο πελάτης είναι επαγγελματίας (και όχι λιανοκαταναλωτής). Αν ο σουβλασερί ζοχαδιαστεί μια, δυο, τρεις φορές με το πράμα που του στέλνει, θα τον αλλάξει (τη βιομηχανία), και αυτό δε το θέλει. Οπότε προσέχει.
"Ο πελάτης" εννοούσα ο τελικός καταναλωτής τύπε.
Πιστεύεις ότι οι περισσότεροι μπουρτζόβλαχοι σουβλακέμπορες βάζουν την ποιότητα πάνω απ'το κόστος; Τον φθηνότερο προμηθευτή ψάχνουν όχι τον καλύτερο.
Ειδικά μαγαζιά "γωνία" όπως Μπαϊρακτάρηδες και Θανάσηδες που έχουν στάνταρ πελατεία, ρίχνουν την ποιότητα χωρίς να τους νοιάζει αν θα χάσουν κάναν Έλληνα περαστικό που θα καταλάβει τι βρωμύλοι είναι.
Η κλασική λογική της αρπαχτής...
Μην ακούω μαλακίες για Θανάση. Μπορεί να μην είναι τόσο γευστικό όπως παλιότερα αλλά δεν είναι άσχημο.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πολύ καλό σουβλάκι και σάντουιτς έχει το "Ινδιανάκι" . Είναι στις αρχές της Συγγρού.
Τεράστιο RESPECT!
Και σπεσιαλιτέ το ψωμί , με το οποίο συνοδεύει τα καλαμάκια... Τέλειο, με λαδάκι, και αλατορίγανη... Από τα καλύτερα που έχω φάει... δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό ... Μέσα στο ΣΚ θα ξαναπάω και θα ενημερώσω
Τεράστιο RESPECT!
Και σπεσιαλιτέ το ψωμί , με το οποίο συνοδεύει τα καλαμάκια... Τέλειο, με λαδάκι, και αλατορίγανη... Από τα καλύτερα που έχω φάει... δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό ... Μέσα στο ΣΚ θα ξαναπάω και θα ενημερώσω
Πολύ καλό σουβλάκι και σάντουιτς έχει το "Ινδιανάκι" . Είναι στις αρχές της Συγγρού.
Τεράστιο RESPECT!
δηλαδή τι διαφορετικό έχει το ψωμί τούτου;
pathos_gia_ta_souvlakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μιραμπελο....
εχει κ πιτσα κ καλαμακι κ μπεργκερς κ χοτ ντογκ κτλ
εχει κ πιτσα κ καλαμακι κ μπεργκερς κ χοτ ντογκ κτλ
Ειχα παει πριν μερικους μηνες στην ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ στην Δαφνη οπου σερβιρονται
τα γευματα μεσα σε λαδοκολλα και οχι σε πιατα!!
Πηρα μια ποικιλια με λουκανικα,μπιφτεκια και σουβλακια να γλυφεις τα δαχτυλσ σου!!
Καλυτερη ποικιλια που εχω φαει ποτε!!Οποτε ξαναρθω θα ξαναπαω.
Πηρα μια ποικιλια με λουκανικα,μπιφτεκια και σουβλακια να γλυφεις τα δαχτυλσ σου!!
Καλυτερη ποικιλια που εχω φαει ποτε!!Οποτε ξαναρθω θα ξαναπαω.
Σταυρος (η καπως ετσι) & Καβουρας στα Εξάρχεια
Με φώναξε κανείς?
Σταυρος (η καπως ετσι) & Καβουρας στα Εξάρχεια
Βόσπορος/Τάκα Τάκα Μαμ/Μαύροπουλος στη Νικαια
Στρουμφάκια/Λεβέντης στην Καλλιθέα
Γευσιτέλεια (εχει και ροδελες κρεμμυδιων )
καβουρας... απαισιο σουβλακι.. βρωμικο περιβαλλον... αφου πηδαμε σε βρωμικα μπουρδελα.. ας φαμε και σε βρωμικα σουβλατζιδικα ε.. χαχα
σαββας.. οχι σταυρος... δειχνει καθαρο... φιλος μου εχει βρει κατσαριδα μεσα.true! ;)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Την Λαδόκολλα νομίζω την έχει ένας παλιός παίκτης του μπάσκετ. Ο Αγγελίδης (ή ο Μηριούνης )Ειχα παει πριν μερικους μηνες στην ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ στην Δαφνη οπου σερβιρονται
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
1 πιπερακιας μεσογειων 2 πετρινο του σταματη(εχει κλεισει για καποιο λογο) 3 πιθαρι μιχαλοκοπουλου
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
λυπαμαι που θα το πω φιλαρακι αλλα εισαι εντελως ασχετος με το θεμα...1 πιπερακιας μεσογειων 2 πετρινο του σταματη(εχει κλεισει για καποιο λογο) 3 πιθαρι μιχαλοκοπουλου
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
αψητα και κακα κρεαταΤην Λαδόκολλα νομίζω την έχει ένας παλιός παίκτης του μπάσκετ. Ο Αγγελίδης (ή ο Μηριούνης )
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
γουστα..επιπλεον μιλαω για τα καλυτερα κοντα μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33