Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Επισκέπτης
μην τον πιστεύεις τον πούστη..τον πρεζάκια...

έπρεπε να τον δεις στη Συγγρού...πως κατέβασε 2 πίτσες μόνος του...

αισχος πφφφφ

(καλα οτι χορτοφαγικο τζανκ φουντ κυκλοφορει το εχω δοκιμασει, αλλα λεμε τωρα  :rolleyes: )

....με φοντο τα μετεωρα  :)

τεεεεελεια τα μετεωρα!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μπαϊρακτάρης ρουλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Επισκέπτης
καλα οτι χορτοφαγικο τζανκ φουντ κυκλοφορει το εχω δοκιμασει, αλλα λεμε τωρα..

χορτοφάγος είσαι προβατάκι μου ? μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

χαχαχαχαχαχαχαχα

κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!

τεεεεελεια τα μετεωρα!!

πότε θα πάμε ?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το πολυγευστο ειναι μια καλη λυση...Στη λ.κυμης διπλα στο οακα :grin: :grin:

Επισκέπτης
χορτοφάγος είσαι προβατάκι μου ? μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

χαχαχαχαχαχαχαχα

κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!

πότε θα πάμε ?

αυστηρη χορτοφαγια κιολας!  :rockon: :rockon: :rockon:

κλαψε εσυ βλακα!  :birdman: χεχε!

ας βρεθουμε πρωτα και μετα παααμε!!  :sunglasses:

Επισκέπτης
αυστηρη χορτοφαγια κιολας!  :rockon: :rockon: :rockon:

κλαψε εσυ βλακα!  :birdman: χεχε!

ας βρεθουμε πρωτα και μετα παααμε!!  :sunglasses:

ήμαρτον,που θα πάμε για φαγητό ?.... :headbang: :headbang: :headbang:

εγώ δεν κλαίω..μόνο δακρύζω...κ δεν είμαι βλάκας...αλλά μαλάκας... :thefinge:

θα βρεθούμε...και θα πάμε.. :zzzzz:

Επισκέπτης
ήμαρτον,που θα πάμε για φαγητό ?.... :headbang: :headbang: :headbang:

εγώ δεν κλαίω..μόνο δακρύζω...κ δεν είμαι βλάκας...αλλά μαλάκας... :thefinge:

θα βρεθούμε...και θα πάμε.. :zzzzz:

θα σε παω εγω για φαγητο στα καλυυυυτερα μερη!!!  :rockon:

ναι αλλα εισαι αγαπουλης!  :P :P

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μπαϊρακτάρης ρουλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Σιγά τον παλιοβρωμιάρη.όλα τα παλιοκρέατα.άσε που 1 που φορά που έφαγα μέσα έχει χαρακτηριστική μπόχα το μέρος.Μ λεγε 1 παιδί Αλβανός που έμενε στην πολυκατοικία μ κ δουλεύει εκεί ότι έχει λίγο εκλεκτο κρέας που το σερβίρει σε βουλευτές και ηθοποιούς για μόστρα και στον κόσμο σερβίρει γύρο και κεμπαπ από κρέας από Λατινική Αμερική Βενεζουέλα κατεψυγμένο και ληγμένο κανα μήνα ώστε να το παίρνει μόνο 0,5 ευρώ το κιλό.Μαύρο στον παλιοπούστη.

Βέβαια και ο Θανασης έχει πέσει πολύ ποιοτικά.Πριν καμια 10αρια χρόνια είχε το καλύτερο κεμπαπ.Τώρα πια όμως δεν είναι το ίδιο.Το νιώθεις στη γέυση.

Στο μόνο που πάω για γύρο εκεί τριγύρω είναι στο Σάββα.Αν κ μ τη σπάει που στο γύρο δε βάζει τζατζίκι αλλά σως λες και είναι everest να πούμε.όταν πας σε παραδοσιακό σουβλατζίδικο θέλεις τζατζίκι πως να το κάνουμε.Άλλη μαλακία του είναι ότι αν κάτσεις εκεί να φας το γύρο στον χρεώνει 2,30 τον 1 ενώ αν το πάρεις πακέτο κάνει 1,80.Δηλάδή κοροιδία.Το να χει κουβέρ το καταλαβαίνω.Όχι όμως το ίδιο σουβλάκι 50 λεπτά παραπάνω.Δηλαδή αν φας 3 εκεί σε τραπέζι έχει βγάλει 3 φορες το κουβέρ..

Συγχαρητήρια μάγκες πάντως για το θέμα.Είναι πάντα επίκαιρο και στα ενδιαφέροντα μας.Όποτε έρχομαι Ελλάδα θέλω τέτοιες πληροφορίες ώστε να τρώω παραδοσιακές νοστιμιές και όχι τα παλιοκρέατα του Μπαιρακτάρη ή φαγητά σε λάδι που το χρησιμοποιούν κάνα μήνα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Δεριγνυ 72 καί Φυλής .......ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Το καλύτερο σουβλάκι καλαμάκι είναι κατά την άποψή μου αυτό στου Κώστα στη νέα Κηφισιά δίπλα στον "Θανόπουλο". Και θα το αιτιολογήσω
α) τα κρέατα τα κόβει ο ίδιος και τα περνάει σουβλάκι και είναι α διαλογής και άλιπα.
β) Τα ψήνει εκείνη τη στιγμή, δηλαδή κατά την παραγγελία και δεν τα ξαναζεσταίνει
γ)είναι δε σε ξυλοκάρβουνα
...αμικ πήγαινε εκεί και θα με θυμηθείς, αξίζει την διαδρομή...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Σιγά τον παλιοβρωμιάρη.όλα τα παλιοκρέατα.άσε που 1 που φορά που έφαγα μέσα έχει χαρακτηριστική μπόχα το μέρος.Μ λεγε 1 παιδί Αλβανός που έμενε στην πολυκατοικία μ κ δουλεύει εκεί ότι έχει λίγο εκλεκτο κρέας που το σερβίρει σε βουλευτές και ηθοποιούς για μόστρα και στον κόσμο σερβίρει γύρο και κεμπαπ από κρέας από Λατινική Αμερική Βενεζουέλα κατεψυγμένο και ληγμένο κανα μήνα ώστε να το παίρνει μόνο 0,5 ευρώ το κιλό.Μαύρο στον παλιοπούστη.

Βέβαια και ο Θανασης έχει πέσει πολύ ποιοτικά.Πριν καμια 10αρια χρόνια είχε το καλύτερο κεμπαπ.Τώρα πια όμως δεν είναι το ίδιο.Το νιώθεις στη γέυση.

Στο μόνο που πάω για γύρο εκεί τριγύρω είναι στο Σάββα.Αν κ μ τη σπάει που στο γύρο δε βάζει τζατζίκι αλλά σως λες και είναι everest να πούμε.όταν πας σε παραδοσιακό σουβλατζίδικο θέλεις τζατζίκι πως να το κάνουμε.Άλλη μαλακία του είναι ότι αν κάτσεις εκεί να φας το γύρο στον χρεώνει 2,30 τον 1 ενώ αν το πάρεις πακέτο κάνει 1,80.Δηλάδή κοροιδία.Το να χει κουβέρ το καταλαβαίνω.Όχι όμως το ίδιο σουβλάκι 50 λεπτά παραπάνω.Δηλαδή αν φας 3 εκεί σε τραπέζι έχει βγάλει 3 φορες το κουβέρ..

Συγχαρητήρια μάγκες πάντως για το θέμα.Είναι πάντα επίκαιρο και στα ενδιαφέροντα μας.Όποτε έρχομαι Ελλάδα θέλω τέτοιες πληροφορίες ώστε να τρώω παραδοσιακές νοστιμιές και όχι τα παλιοκρέατα του Μπαιρακτάρη ή φαγητά σε λάδι που το χρησιμοποιούν κάνα μήνα.

Συμφωνώ απολύτως ο μπαιρακτάρης είναι άθλιος, ο δε θανάσης έχει πέσει ποιοτικά

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το καλύτερο σουβλάκι καλαμάκι είναι κατά την άποψή μου αυτό στου Κώστα [size=11pt]στη νέα Κηφισιά δίπλα στον "Θανόπουλο". [/size] Και θα το αιτιολογήσω

Εκεί κοντά δεν είναι και το ίδρυμα μασάζ στη Ρόδων? :think:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το καλύτερο σουβλάκι καλαμάκι είναι κατά την άποψή μου αυτό στου Κώστα στη νέα Κηφισιά δίπλα στον "Θανόπουλο". Και θα το αιτιολογήσω
α) τα κρέατα τα κόβει ο ίδιος και τα περνάει σουβλάκι και είναι α διαλογής και άλιπα.
β) Τα ψήνει εκείνη τη στιγμή, δηλαδή κατά την παραγγελία και δεν τα ξαναζεσταίνει
γ)είναι δε σε ξυλοκάρβουνα
...αμικ πήγαινε εκεί και θα με θυμηθείς, αξίζει την διαδρομή...

Που είναι αυτό στο δρόμο που περνάει μπροστά από τον ηλεκτρικό?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Που είναι αυτό στο δρόμο που περνάει μπροστά από τον ηλεκτρικό?
όχι καμία σχέση...είναι στον κόμβο κηφισιάς, στην πλατεία Νέας Κηφισιάς στρίβοντας δεξιά στο ρεύμα προς Λαμία στην εθνική οδό

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εξαιρετικο σουβλακι δινει ενα μικρο μαγαζακι στο λιμανι της σκιαθου..επισης πολυ καλο σουβλακι (μεγαλο σε μεγεθος, πολυ νοστιμος γυρος) θα βρειτε σε ενα σουβλατζιδικο στο καραισκακη..μην τολμησετε ομως να μεινετε για φαγητο..το service ειναι απαραδεκτο..τα παιρνεις λοιπον και πας σπιτι σου..πολυ καλο σουβλακι ειχε παλια ο ''κυρ ηλιας'' στην ακτη θεμιστοκλεους στον πειραια που τωρα εχει μετανομαστει..δεν με εντυπωσιασε ο γυρος κοτοπουλο που πηρα εντουτοις..
οσον αφορα τον μπαιρακταρη το εχω κοψει εδω και χρονια να παιρνω σουβλακι απ αυτον..θεωρω οτι πρεπει να ειναι οτι πιο βρωμικο,σιχαμενο, ληγμενο κυκλοφορει στην αγορα..ειναι μονο για αδαεις τουριστες αυτο το μερος..

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχει ακουστα κανενας ενα μαγαζι "ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ" εχει στη γουβα και στην καλλιθεα νομιζω,κανει ωραιο κοντοσουβλι κοτοπουλο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εχει ακουστα κανενας ενα μαγαζι "ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ" εχει στη γουβα και στην καλλιθεα νομιζω,κανει ωραιο κοντοσουβλι κοτοπουλο

Ναι εγώ.
Πήρα μια φορά κ από τότε δεν ξαναπήρα.Πήρα από τον Αγ.Αρτέμιο που είναι πάνω στην Φιλολαου.
Το χοιρινό είναι άθλιο,το κοτόπουλο κατι λεέι,αλλά κ να μην ξαναπάρω δεν έγινε τίποτα.
Απορώ πώς κρα΄τάει το μαγαζί με τόσους υπαλλήλους κ τέτοια ,χάλια,ποιότητα.

Και μιας κ αναφέρθηκα στον Αγ.Αρτέμιο στο Παγκράτι θεϊκός στο να συνδυάζει σουβλάκι-Πίτσα είναι ο ΄΄ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ΄΄ πάνω στην πλ.Πλυτά.
είναι πραγματικός ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
Είναι σπάνιο το φαινόμενο ένα ταχυφαγείο να συνδυάζει ποιοτικά χωρίς να υστερεί κατι κ ο σουβλάκι κ την Πίτσα.
Αν παραγγείλετε πότέ από κει να πα΄ρετε κ πατάτες με σως καρμπονάρα,είναι η αδυναμία μου.

με έκανα κ πείνασα ο μαλάκας...

Επισκέπτης
to καλυτερο σουβλακι στη αθηνα μακραν για οσους ξερουν ειναι ο παλιος κωστας που ηταν στην πλακα παλια και τωρα ειναι μητροπολεως!!!μακραν απ το δευτερο ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
"Μανδράκης", Λεωφόρος Εθνικής Αντίστασης, Καισαριανή, 70 μέτρα από τη συμβολή της με την Υμμττού. Κάθε μέρα δίνει 120 κιλά γύρο, και το Π/Σ/Κ τα διπλάσια. Πάντα φρέσκο κρέας. Δεν ξαναβγάζει τίποτα προς πώληση, αν τυχόν μείνει από χθες.

Επισκέπτης
"Μανδράκης", Λεωφόρος Εθνικής Αντίστασης, Καισαριανή, 70 μέτρα από τη συμβολή της με την Υμμττού. Κάθε μέρα δίνει 120 κιλά γύρο, και το Π/Σ/Κ τα διπλάσια. Πάντα φρέσκο κρέας. Δεν ξαναβγάζει τίποτα προς πώληση, αν τυχόν μείνει από χθες.
φρεσκο κρεας και γυρος δεν γινονται!!!!για οσους ξερουν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom