KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεν είναι εξτρέμ όμως ο Γκέτσε ρε φίλε...Ο ρόμπεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι φεύγει
Δεν είναι εξτρέμ όμως ο Γκέτσε ρε φίλε...Ο ρόμπεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι φεύγει
Δεν είναι εξτρέμ όμως ο Γκέτσε ρε φίλε...
Δεν είναι εξτρέμ όμως ο Γκέτσε ρε φίλε...
Ελα στην λιβερπουλαρα αγορι μου!!!!!!!!!
που εισαι μικρουληξενερωνω που αποδυναμονουν την ντορτμουντ ετσι .....
αλλα ο κλοπ ειναι μεγαλη προπονηταρα... εφυγε ο γκακαβα και τον αντικατεστησε αμεσως με τον κουντογκαν..ο οποιος εχει μελλον οπως τον εχω δει..
καποιον θα βρει να καλυψει την θεση του... το θεμα ειναι οτι κατα μεγαλο ποσοστο θα φυγει και ο λεβαντοφσκι..
αλλα τι στο διαολο με την μπαγερν?
που θα παιξουν ολοι αυτοι χρονου? που θα χωρεσουν?
Ετσι ακριβως,οπως και ο Reus...Παίζει και εξτρέμ εκτός από επιτελικό χαφ νομίζω
εφυγε ο γκακαβα και τον αντικατεστησε αμεσως με τον κουντογκαν..
Παραμονες του αγωνα με τη Ρεαλ,ολα μπαχαλο στη Μπορουσσια...
Πλάκα πλάκα δεν κέρω για Ρόις,αλλά άκουσα ότι έχουνε κλείσει από τώρα τον Λεβαντόφσκι...Ε τοτε θα παρουν και τον Ροις απ την Ντορτμουντ
Παίζει,αλλά επειδή είναι παιχταράς κ μπορεί να παίξει πολλές θέσεις...Παίζει και εξτρέμ εκτός από επιτελικό χαφ νομίζω
Δύσκολα βρίσκεις καλό παίκτη σε αυτή τη θέση φίλε γι'αυτό κ βολέψου με αυτούς.Ειδικά ο Γκόμεζ μια χαρά είναι...Ο Μαρτίνεζ ήταν και έδειξε καιχθές πώς είναι σκυλί του πολέμου.Βασικά πρέπει να πάρουμε κι άλλον έναν καλό αμυντικό γιατί με τον Βαν Μπόιτεν που στρίβει απ'το Μόναχο και φτάνει Αμβούργο δεν βγαίνει.Χώρια πώς ο Γκόμεζ θα φύγει γιατί ο Πέπ Γκουραντιόλα δεν χωνεύει τα βαριά-κορμιά σέντερ φορ.
Ο Μαρτίνεζ ήταν και έδειξε καιχθές πώς είναι σκυλί του πολέμου.Βασικά πρέπει να πάρουμε κι άλλον έναν καλό αμυντικό γιατί με τον Βαν Μπόιτεν που στρίβει απ'το Μόναχο και φτάνει Αμβούργο δεν βγαίνει.Χώρια πώς ο Γκόμεζ θα φύγει γιατί ο Πέπ Γκουραντιόλα δεν χωνεύει τα βαριά-κορμιά σέντερ φορ.
Μην συγκρίνεις εντελώς μέτριους παίκτες (ειδικά ο σχιστομάτης) με παιχταράδες...Καλός ο μαρτίνεζ, αλλά την περισσότερη δουλειά στο κέντρο την κάνει το βρωμόσκυλο του κερατά, ο σβάινι.
Άσχετο αλλά΄έχω παρατηρήσει ότι όσοι παίκτες της ντόρντμουντ φεύγουν τα τελευταία χρόνια και πάνε σε άλλη ομάδα δεν τα πάνε καλά(καγκάβα, σαχίν)
Για να δούμε τι θα γίνε με τον Γκέτσε( και λέβα; )
ακριβως την ιδια απορια εχωτον παππου γιατι τον στειλανε και πηρανε τον πεπα;