Νέα

Bayern München- Βourdela Fan Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η μαντσεστερ προηγηθηκε στο 1ο λεπτο εκτος εδρας..υπηρχε λογος να βγει να παιξει επιθετικα?θα παιξει στο ολντ τραφορντ επιθετικα οπως εκανε και με τη μιλα που μας ελγανε ολοι οτι στο πρωτο ματς δεν βλεποταν και σοτ δευτεορ τις εριξε 4 για πλακα...

απο ποτε οι αντεπιθεσεις δν ειναι οργανωμενες επιθεσεις?κι απο ποτε απαγορευεται να παιξει ετσι καποιος?

τα γκολ της μπαγερν ηταν δουλεμενα στην προπονηση δλδ ε?
ενταξει τωρα μην τρελαθουμε η μπαγερν φετοσ ειναι χωμα και στο πρωταθλημα φυτοζωει και με τισ μαλακιεσ οι αλλοι την κρατανε 2η.καλα για τον επαναληπτικο δε μιλαμε χαλαρα 3 πιστευω

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αλλα ειπαμε..σημερ αη μπαγερν εκανε την ανατροπ του αιωνα παιζοντας μπαλαρα και κοντρα στη διατησια,ενω η μαντσεστερ το 99 ηταν κωλοφαρδη...χαχαχα..ξερεις ποιο ειναι το αστειο?οτι παρα την ανατροπ σου παλι την πλατη θα δεις την αλλη βδομαδα...
.   Είναι λογικό να «δω πλάτη την άλλη εβδομάδα»...είναι η αγαπημένη στάση σε όλο το νησί!! Μόνο έτσι δουλεύουν την κρεατοβεργα... :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κανενας δεν σου ειπε οτι απαγορευετε να παιξει ετσι, εγω σου λεω αυτο που βλεπω οτι την εχει κανει ιταλικη ομαδα του '80...επειδη σιγουρα εισαι μικρος, δες την εθνικη ολανδιας απο το '74 που στον τελικο με την γερμανια εβαλαν γκολ στο 2' αλλαζοντας μονο μεταξυ τους την μπαλα απο την σεντρα, εως το '88 που πηραν το ευρωπαικο να καταλαβεις τι σημαινει οργανωμενο ποδοσφαιρο και οχι 10 δεκαθλητες να τρεχουν σαν τους μαλακες πανω κατω, δες το πρωτα...
1)Σωστότατος...διπλή ζώνη άμυνας και άγιος ο Θεός...δε νοείται να λέγεσαι Μάντσεστερ και να παίζεις σαν ομαδούλα στα εκτός έδρας
2)Παρκ,Φλέτσερ,Σκόουλς,Κάρικι κλπ δεν έχουν ποιότητα μόνο πνευμόνια.Συγκρίνονται π.χ. με Τσάβι,Φάμπεργκας ή Σνάιντερ?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην αγγλια θα φατε 4 γκολ πολυ χαλαρα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σου αρεσει της μπαγερν... που επρεπε να εχεις χασει και
τα 2 ματς με φιορεντινα και σε περασε η διαιτησια...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κανενας δεν σου ειπε οτι απαγορευετε να παιξει ετσι, εγω σου λεω αυτο που βλεπω οτι την εχει κανει ιταλικη ομαδα του '80...επειδη σιγουρα εισαι μικρος, δες την εθνικη ολανδιας απο το '74 που στον τελικο με την γερμανια εβαλαν γκολ στο 2' αλλαζοντας μονο μεταξυ τους την μπαλα απο την σεντρα, εως το '88 που πηραν το ευρωπαικο να καταλαβεις τι σημαινει οργανωμενο ποδοσφαιρο και οχι 10 δεκαθλητες να τρεχουν σαν τους μαλακες πανω κατω, δες το πρωτα...
ποιο 74 ρε φιλε?και το 70 η βραζιλια επαιζε με 11 δεκαρια...αακομα και ο τερματοφυλακας..ετσι ειναι τωρα το ποδοσφαιρο?μονο η μπαρτσελονα παιζει κατι διαφορετικο και μαγκια της..δλδ η μπαγερν πως θα ρθει να παιξει στην αγγλια?φουλ επιθεση?η τσελσι πως παιζει τοσα χρονια?η λιβερπολ πως εκανε επιτυχιες μια 3ετια?ακομα και η αρσεναλ που παιζει ωραια μπαλα θυμιθσου πως πηγε τελικο..με 1-0 συνεχεια...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σου αρεσει της μπαγερν... που επρεπε να εχεις χασει και
τα 2 ματς με φιορεντινα και σε περασε η διαιτησια...

μα για ποιά μπάγερν μιλάς?αυτοί είναι ανύπαρκτοι στο champions league εδώ και χρόνια.Έχασες από την χειρότερη ομάδα των 8 αν δε το κατάλαβες ακόμη...ακόμη και η μπορντώ καλύτερη είναι...

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εντάξει ρε μάγκες,να το παίξετε τότε ασσο και οβερ να κονομησετε,μη συζητάμε άλλο,βγάλτε εύκολα χρήματα...με την ευχη μου,άντε και καλό ξημέρωμα!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
α ναι επειδη μιλησε για διατησια ο μπαγερν..τωρα το θυμηθηκα..επρεπε αν σουν εδω?γτ εγω θυμαμαι ενα οφσαιντ 3 μετρα με τους ιτλους...λεω εγω τωρα..

οσο για την αγπαημενη σταση που λες..την ξερεις καλα οταν σε καρφωνε ο ολε το 99..ακομα τσουζει ο ποπακος σας...

κλασικοι ελληνες..βγαλανε αμπαλο τον σκοουλς,αμπαλο τον παρκ,αμπαλο τον φλετσερ..σε λιγο θα βγει αμπαλος κι ο ρουνε..και οταν στη ρεβανς που η μαντσεστερ θα παιξει για να κερδισει κι οχι για να μην χασει επειδη ατη ειναι η λογικη του προπονητη της που οταν επαιζει παντου για να κερδισει αποκλειοταν με κατι σκορ 4-3 απο τη ρεαλ και απο καποια λεβερκουσεν θα μας λετε πωπω τι ωραια που παιξανε και τι ευκολα πο της ρξανε ην 3αρα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
α ναι επειδη μιλησε για διατησια ο μπαγερν..τωρα το θυμηθηκα..επρεπε αν σουν εδω?γτ εγω θυμαμαι ενα οφσαιντ 3 μετρα με τους ιτλους...λεω εγω τωρα..

οσο για την αγπαημενη σταση που λες..την ξερεις καλα οταν σε καρφωνε ο ολε το 99..ακομα τσουζει ο ποπακος σας...

κλασικοι ελληνες..βγαλανε αμπαλο τον σκοουλς,αμπαλο τον παρκ,αμπαλο τον φλετσερ..σε λιγο θα βγει αμπαλος κι ο ρουνε..και οταν στη ρεβανς που η μαντσεστερ θα παιξει για να κερδισει κι οχι για να μην χασει επειδη ατη ειναι η λογικη του προπονητη της που οταν επαιζει παντου για να κερδισει αποκλειοταν με κατι σκορ 4-3 απο τη ρεαλ και απο καποια λεβερκουσεν θα μας λετε πωπω τι ωραια που παιξανε και τι ευκολα πο της ρξανε ην 3αρα...
για το επιπεδο της m.u ειναι αμπαλοι, αυτο δεν το χωραει το μυαλο σου να το καταλαβεις;; εχεις δει καμια μεγαλη ομαδα απο κοντα να δεις πως παιζει;; κοιτα τι μπαλα επαιζε η ομαδα σου πριν απο 6-7 χρονια.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτοι οι αμπαλοι βαλανε συνολο 7 γκολ στη μιλαν το προηγουμενο
γυρω...σωστα? για επιθεση δεν ειπες?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτοι οι αμπαλοι βαλανε συνολο 7 γκολ στη μιλαν το προηγουμενο
γυρω...σωστα? για επιθεση δεν ειπες?

ρε κεφτέ η μίλαν δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη με τη λάτσιο και τη λιβόρνο και μου λές τώρα για μίλαν.Ποιά μίλαν?και στα πλέι όφ να την έβαζες τώρα στο ελληνικό κοπρολίγκι 5η θα ρχότανε

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
poto84 με το χέρι στη καρδιά....σου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η man.utd?και μη σε ξεγελά το 4-0 επί της Μίλαν όπου ο μόνος παίχτης που έτρεχε ήταν ο Φλαμινί και όλοι οι άλλοι σερνόντουσαν...λογικό ήταν να τους διασύρουν τα αθλετόπαιδα υης Μάντσεστερ.
Υ.Γ:Παλαιότερα η man.utd είχε Γκιγκς,Κιν,Μπέκαμ.....και τώρα δες ποιους και σύγκρινε.Δεν λέω ότι είναι κακοί παίχτες...αλλά για καμιά έβερτον όχι για ομάδα που θέλει να λέγεται η καλύτερη στην Ευρώπη

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα ενταξει ρε φιλε,θα το παρει η λυων με τους παιχταραδες...παω πασο...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εχω συνηθισει πλεον να παιζει η μαντσεστερ εκτος εδρας ετσι...ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙΕ ΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ....στο ολντ τραφορντ θα μπει μεσα και θα την πατησει την μπαγερν,,,αυτη ειναι η νοοτροπια του φεργκι..και σου εξηγησα γτ το κανει..γτ οταν μετα το 99 πηγαινε κι επαιζε επιθετικα παντου εφτασε ν αποκλειστει απο το καθε πικραμενο..μεχρι και τη λεβερκουσεν..διαφωνεις σ αυτο?δεν μπροεις να μου λες ομως αμπαλο τον σκοουλς..ξεχαε?αμπαλος ο νανι?ο ρουνευ?οι φλετσερ-καρικ και τα σχετικα ειναι ρολιστες...συμφωνω..ολες οι ομαδες δεν εχουν?ειναι μπαλαδοροι ο μικελ κι ο εσιεν?ο ντιαμπυ με τον  σονγκ?μονο η μπαρτσα παιζει με ενα συνολο παικταραδων και γι αυτο κανει διαφορα...

οσο για τον αλλο..το 99 που λες λοιπον οτι η μαντσεστερ επαιζε μπαλαρα και ειχε παιταραδες...ειχε μπροστα τον παγκοσμιως αγνωστο γιορκ...στον δε τελικο επαιζε με δεξια τον νεβιλ,αριστερα τον εργουιν.κεντρο αμυνας τον γιονσεν..στο κεντρο ο μπατ και και ο μπλομκβιστ..παικταραδες ολοι ε?

ΑΥΤΗ ειναι η μακαι του σερ αελξ χρονια τωρα..οτι φτιαχνει οαμδαρες με μετρια κυριως υλικα....εγω φετος δεν περιμενα τπτ απο αυτη την ομαδα..κι ομως ειναι φαβορι για το πρωταθλημα και με μια απλα καλη εμφανιση στη ρεβανς θα ναι και στου 4..αυτο το βλεπεις εσυ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εχω συνηθισει πλεον να παιζει η μαντσεστερ εκτος εδρας ετσι...ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙΕ ΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ....στο ολντ τραφορντ θα μπει μεσα και θα την πατησει την μπαγερν,,,αυτη ειναι η νοοτροπια του φεργκι..και σου εξηγησα γτ το κανει..γτ οταν μετα το 99 πηγαινε κι επαιζε επιθετικα παντου εφτασε ν αποκλειστει απο το καθε πικραμενο..μεχρι και τη λεβερκουσεν..διαφωνεις σ αυτο?δεν μπροεις να μου λες ομως αμπαλο τον σκοουλς..ξεχαε?αμπαλος ο νανι?ο ρουνευ?οι φλετσερ-καρικ και τα σχετικα ειναι ρολιστες...συμφωνω..ολες οι ομαδες δεν εχουν?ειναι μπαλαδοροι ο μικελ κι ο εσιεν?ο ντιαμπυ με τον  σονγκ?μονο η μπαρτσα παιζει με ενα συνολο παικταραδων και γι αυτο κανει διαφορα...

οσο για τον αλλο..το 99 που λες λοιπον οτι η μαντσεστερ επαιζε μπαλαρα και ειχε παιταραδες...ειχε μπροστα τον παγκοσμιως αγνωστο γιορκ...στον δε τελικο επαιζε με δεξια τον νεβιλ,αριστερα τον εργουιν.κεντρο αμυνας τον γιονσεν..στο κεντρο ο μπατ και και ο μπλομκβιστ..παικταραδες ολοι ε?

ΑΥΤΗ ειναι η μακαι του σερ αελξ χρονια τωρα..οτι φτιαχνει οαμδαρες με μετρια κυριως υλικα....εγω φετος δεν περιμενα τπτ απο αυτη την ομαδα..κι ομως ειναι φαβορι για το πρωταθλημα και με μια απλα καλη εμφανιση στη ρεβανς θα ναι και στου 4..αυτο το βλεπεις εσυ?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τουλάχιστον αποδέχεσαι ότι η Μπάρτσα παίζει ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη.δεν τους έβγαλα και άμπαλους....αν θυμάσαι Ρούνει και Νάνι τους εξαίρεσα.για τον Σκόουλς επιμένω είναι άτεχνος ποδοσφαιριστής...δε δημιουργεί,αλλά οκ δε μπήκα για να διαφωνώ συνεχώς ...απόψεις είναι αυτές.Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Μάντσεστερ απλά γενικά δε πηγαίνω τις αγγλικές ομάδες.μόνο η άρσεναλ παίζει στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο που πλησιάζει κάπως τη Μπάρτσα και ξέρεις γιατί?γιατί έχει Φάμπρεγκας,Νασρί και Αρσάβιν στα χαφ και αυτοί πραγματικά είναι άλλης κλάσης παίκτες.
Υ.Γ:Συμφωνώ ότι ο Φέργκιουσον βρίσκει παίχτες αλλά σ'αυτό δε πιάνει το Βενγκέρ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μονο που τον βενγκερ τον εχει πελατη και με το ποδοσφαιρο που λες 2 συνεχομενα χρονια αδειαζει το εμιρειτς στο 60 επειδη το σκορ ειναι 0-3...

Δν γινεται να μην παραδεχτω την μπαρτσα..αν και θεωρω οτι ειναι χειροτερη απο περσυ...Ο σερ αλεξ εχει πονταρει πολλα στην αμυντικη 4αδα του και γι αυτο φαινεται οτι παιζει αντιποδοσφαιρο..ομως μια οαμδα που παιζει αντιποδοσφαιρο δν γινεται να σκοραρει σε ολα της τα ματς...ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom