εχω συνηθισει πλεον να παιζει η μαντσεστερ εκτος εδρας ετσι...ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙΕ ΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ....στο ολντ τραφορντ θα μπει μεσα και θα την πατησει την μπαγερν,,,αυτη ειναι η νοοτροπια του φεργκι..και σου εξηγησα γτ το κανει..γτ οταν μετα το 99 πηγαινε κι επαιζε επιθετικα παντου εφτασε ν αποκλειστει απο το καθε πικραμενο..μεχρι και τη λεβερκουσεν..διαφωνεις σ αυτο?δεν μπροεις να μου λες ομως αμπαλο τον σκοουλς..ξεχαε?αμπαλος ο νανι?ο ρουνευ?οι φλετσερ-καρικ και τα σχετικα ειναι ρολιστες...συμφωνω..ολες οι ομαδες δεν εχουν?ειναι μπαλαδοροι ο μικελ κι ο εσιεν?ο ντιαμπυ με τον σονγκ?μονο η μπαρτσα παιζει με ενα συνολο παικταραδων και γι αυτο κανει διαφορα...
οσο για τον αλλο..το 99 που λες λοιπον οτι η μαντσεστερ επαιζε μπαλαρα και ειχε παιταραδες...ειχε μπροστα τον παγκοσμιως αγνωστο γιορκ...στον δε τελικο επαιζε με δεξια τον νεβιλ,αριστερα τον εργουιν.κεντρο αμυνας τον γιονσεν..στο κεντρο ο μπατ και και ο μπλομκβιστ..παικταραδες ολοι ε?
ΑΥΤΗ ειναι η μακαι του σερ αελξ χρονια τωρα..οτι φτιαχνει οαμδαρες με μετρια κυριως υλικα....εγω φετος δεν περιμενα τπτ απο αυτη την ομαδα..κι ομως ειναι φαβορι για το πρωταθλημα και με μια απλα καλη εμφανιση στη ρεβανς θα ναι και στου 4..αυτο το βλεπεις εσυ?