Η κριτική γίνεται με βάση αυτά που παρουσιάζει ΤΩΡΑ..το τί θα δείξει ,αν δείξει στο μέλλον είναι άλλη ιστορία..Το καλό με τη Μπάγερν είναι ό,τι κάνουν υπομονή γενικά με τους προπονητές..Αν δε στραβώσει κάτι πολύ άσχημα μπορεί το πείραμα Μπαρτσελονοποίησης να πετύχει ως ένα βαθμό..
κοιτα σαν φιλος της ρεαλ, οχι φανατικος, εχω παρακολουθησει τον γκουαρντιολα προσεκτικα και θελω να πω πως ο ανθρωπος ειναι προπονητικο αστειο. την χρονια που πηρε το πρωταθλημα η βασιλισα ηταν χορηγια του πεπε.
η μπαρτσελονα οταν μεσουρανουσε γιατι την γαμησε περσυ η μπαγερν του χαινκες επαιζε γιατι οι παιχτες ηταν ολοι απο τις ακαδημιες και δεμενοι.
πες μου εσυ ενα ματς που στραβωσε και αλλαξε κατι ο πεπε σε προσωπα-συστημα και γενικα διαχειριση του ματς??? συνεχεια το ιδιο επαιζε με τους ιδιους παιχτες και η πλακα ειναι οτι οποτε παρενεβαινε σε αυτο εκανε μαλακια.
πχ1 με αρσεναλ στο εμιρειτς 0-1 αλλαγη ινιεστα κειτα 2-1
πχ2 μπαρτσελονα ρεαλ 1-2 με τεγιο αντι για πεδρο (που δεν ειχε κανενα προβλημα) και ο τεγια εχασε 2 υπερκλασικες πριν το 0-1
απορω πως οι γερμανοι εκαναν τετοια μαλακια και πηραν τον γκουαρντιολα??
και για να στηριξω την αποψη μου ο ραιχαρτ που ηταν πριν τον πεπε και που τοτε επαιζε η μπαρτσα παλι την καλυτερη μπαλα που δουλεψε μετα???