Νέα

Bayern München- Βourdela Fan Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πολύ κακή εικόνα στο Σουπερ Καπ , στα πρώτα 30 λεπτά..
Κατοχή, πασούλες, τρεξίματα
με μόλις μια καλή ευκαιρία ..
Πολύ επικίνδυνη η Τσέλσι στις αντεπιθέσεις, σε μία εκ των οποίων έβαλε , το μοναδικό ως τώρα ,γκολ  ο Τόρες..
Τι σχήμα έχει;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ιδέα μου είναι η χθες ήταν μες το γήπεδο οι 2 καλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου?

Πάντως πολύ κακή η Μπάγερν...ο Μουρίνιος το άξιζε πιστεύω....
Ο Πέπε ήταν κωλόφαρδος....αν και πιστεύω οτι θα φύγει νύχτα απ' την Γερμανία....με το ζόρι η Μπάγερν δεν γίνεται Μπαρτσελόνα....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Με στεναχωρεις φίλε...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ιδέα μου είναι η χθες ήταν μες το γήπεδο οι 2 καλύτεροι τερματοφύλακες του κόσμου?

Πάντως πολύ κακή η Μπάγερν...ο Μουρίνιος το άξιζε πιστεύω....
Ο Πέπε ήταν κωλόφαρδος....αν και πιστεύω οτι θα φύγει νύχτα απ' την Γερμανία....με το ζόρι η Μπάγερν δεν γίνεται Μπαρτσελόνα....
η Μπάγερν δεν έχει καλή εικόνα ούτε στο πρωτάθλημα.. δεν έχει πείσει σε κανένα παιχνίδι ,ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται ήδη 4 πόντους πίσω ,αφού η μια της νίκη ,ήταν ευγενική χορηγία του επόπτη/διαιτητή.
Όχι μόνο δεν καταφέρνει να τελειώσει τα παιχνίδια, αλλά παρουσιάζει και τρομερά αμυντικά κενά.
Τα αποτελέσματα απλά "μακιγιάρουν" την εικόνα
Θα πρέπει να διορθωθεί γρήγορα η εικόνα, αν θέλουν μια καλή πορεία σε Γερμανία, Ευρώπη

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ηρεμήστε μάγκες...

Πόσες ομάδες αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στν Ευρώπη;

Ελάχιστες, κ οι περισσότερες από αυτές είναι ίδιες σε σχέση με πέρυσι (κ σε επίπεδο παικτών κ φυσικά σε προπονητή).

Η Μπάγερν έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει δείγματα ότι αφομοιώνει αυτό που θέλει ο Γκουαρδιόλα,αν δεν τα βλέπετε δεν σας φταίω εγώ...

Σε λίγο καιρό θα με θυμηθείτε...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ηρεμήστε μάγκες...

Πόσες ομάδες αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στν Ευρώπη;

Ελάχιστες, κ οι περισσότερες από αυτές είναι ίδιες σε σχέση με πέρυσι (κ σε επίπεδο παικτών κ φυσικά σε προπονητή).

Η Μπάγερν έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει δείγματα ότι αφομοιώνει αυτό που θέλει ο Γκουαρδιόλα,αν δεν τα βλέπετε δεν σας φταίω εγώ...

Σε λίγο καιρό θα με θυμηθείτε...
Η κριτική γίνεται με βάση αυτά που παρουσιάζει ΤΩΡΑ..το τί θα δείξει ,αν δείξει στο μέλλον είναι άλλη ιστορία..Το καλό με τη Μπάγερν είναι ό,τι κάνουν υπομονή γενικά με τους προπονητές..Αν δε στραβώσει κάτι πολύ άσχημα μπορεί το πείραμα Μπαρτσελονοποίησης να πετύχει ως ένα βαθμό..

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Η κριτική γίνεται με βάση αυτά που παρουσιάζει ΤΩΡΑ..το τί θα δείξει ,αν δείξει στο μέλλον είναι άλλη ιστορία..Το καλό με τη Μπάγερν είναι ό,τι κάνουν υπομονή γενικά με τους προπονητές..Αν δε στραβώσει κάτι πολύ άσχημα μπορεί το πείραμα Μπαρτσελονοποίησης να πετύχει ως ένα βαθμό..
κοιτα σαν φιλος της ρεαλ, οχι φανατικος, εχω παρακολουθησει τον γκουαρντιολα προσεκτικα και θελω να πω πως ο ανθρωπος ειναι προπονητικο αστειο. την χρονια που πηρε το πρωταθλημα η βασιλισα ηταν χορηγια του πεπε.
η μπαρτσελονα οταν μεσουρανουσε γιατι την γαμησε περσυ η μπαγερν του χαινκες επαιζε γιατι οι παιχτες ηταν ολοι απο τις ακαδημιες και δεμενοι.
πες μου εσυ ενα ματς που στραβωσε και αλλαξε κατι ο πεπε σε προσωπα-συστημα και γενικα διαχειριση του ματς??? συνεχεια το ιδιο επαιζε με τους ιδιους παιχτες και η πλακα ειναι οτι οποτε παρενεβαινε σε αυτο εκανε μαλακια.
πχ1 με αρσεναλ στο εμιρειτς 0-1 αλλαγη ινιεστα κειτα 2-1
πχ2 μπαρτσελονα ρεαλ 1-2 με τεγιο αντι για πεδρο (που δεν ειχε κανενα προβλημα) και ο τεγια εχασε 2 υπερκλασικες πριν το 0-1

απορω πως οι γερμανοι εκαναν τετοια μαλακια και πηραν τον γκουαρντιολα??
και για να στηριξω την αποψη μου ο ραιχαρτ που ηταν πριν τον πεπε και που τοτε επαιζε η μπαρτσα παλι την καλυτερη μπαλα που δουλεψε μετα???

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν προσπαθεί να την Μπαρτσελονοποιήσει,τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό...

Κρατάει τα καλά της Μπάρτσα,τα καλά της Μπάγερν κ βάζει κ κάποια καινούρια δικά του...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
κοιτα σαν φιλος της ρεαλ, οχι φανατικος, εχω παρακολουθησει τον γκουαρντιολα προσεκτικα και θελω να πω πως ο ανθρωπος ειναι προπονητικο αστειο. την χρονια που πηρε το πρωταθλημα η βασιλισα ηταν χορηγια του πεπε.
η μπαρτσελονα οταν μεσουρανουσε γιατι την γαμησε περσυ η μπαγερν του χαινκες επαιζε γιατι οι παιχτες ηταν ολοι απο τις ακαδημιες και δεμενοι.
πες μου εσυ ενα ματς που στραβωσε και αλλαξε κατι ο πεπε σε προσωπα-συστημα και γενικα διαχειριση του ματς??? συνεχεια το ιδιο επαιζε με τους ιδιους παιχτες και η πλακα ειναι οτι οποτε παρενεβαινε σε αυτο εκανε μαλακια.
πχ1 με αρσεναλ στο εμιρειτς 0-1 αλλαγη ινιεστα κειτα 2-1
πχ2 μπαρτσελονα ρεαλ 1-2 με τεγιο αντι για πεδρο (που δεν ειχε κανενα προβλημα) και ο τεγια εχασε 2 υπερκλασικες πριν το 0-1

απορω πως οι γερμανοι εκαναν τετοια μαλακια και πηραν τον γκουαρντιολα??
και για να στηριξω την αποψη μου ο ραιχαρτ που ηταν πριν τον πεπε και που τοτε επαιζε η μπαρτσα παλι την καλυτερη μπαλα που δουλεψε μετα???
Τι σχήμα έχει η μπάλα ποδοσφαίρου;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ποινή φυλάκισης για Χένες!

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης πεντέμισι χρόνων στον Χένες, για εφτά συνολικές κατηγορίες φοροδιαφυγής. Ο Φον Ένγκελ αρνήθηκε την υπερασπιστική γραμμή του προέδρου της Μπάγερν,  ο οποίος υποστήριξε πως το ότι βγήκε εθελοντικά μπροστά και αποκάλυψε τη φοροδιαφυγή του, όπως και το ότι δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει χρήματα, είναι αρκετά για να μην πάει φυλακή. Οι δικαστικές αρχές θεώρησαν ότι ο λόγος που το έπραξε ήταν απλά επειδή οι ερευνητές τον είχαν πλησιάσει επικίνδυνα!

Οι αρχικές κατηγορίες έκαναν λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τη Δευτέρα, όταν ξεκίνησε η δίκη, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν 15 εκατομμύρια ακόμα! Εν τέλει, οι έρευνες αποκάλυψαν ότι το συνολικό ποσό της φοροδιαφυγής αγγίζει τα 27.2 εκατομμύρια. Η πιθανή ποινή του μπορούσε να του επιβληθεί είναι απλό πρόστιμο, ή μέχρι και 10 χρόνια φυλακή!

Τελικά, το δικαστήριο απεφάνθη: Φυλάκιση τριών ετών και έξι μηνών για φοροδιαφυγή! Ο πρώην Γερμανός διεθνής είχε βγάλει μυστικά τα χρήματά του σε τράπεζα της Ελβετίας και οι δικαστές έκριναν ότι η ομολογία του δεν αποτέλεσε πλήρη αποκάλυψη των πεπραγμένων του. O 62χρονος έχει μπροστά του μια εβδομάδα για να αποφασίσει αν θα κάνει έφεση. Στο διάστημα αυτό, θα παραμείνει ελεύθερος...

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Μπορεί η Μπάγερν να κατακτήσει και φέτος τους άλλους 2 τίτλους?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μπορεί η Μπάγερν να κατακτήσει και φέτος τους άλλους 2 τίτλους?

Μπορεί. Υπάρχει όμως ένας "άτυπος νόμος", κάτι σαν βουβή συμφωνία να μην κατακτά η ίδια ομάδα δύο συνεχόμενα τρόπαια.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Μπορεί. Υπάρχει όμως ένας "άτυπος νόμος", κάτι σαν βουβή συμφωνία να μην κατακτά η ίδια ομάδα δύο συνεχόμενα τρόπαια.
Στο Τσάμπιονς λίγκ ναι συμφωνώ αλλά νομίζω πώς έχει τις δυνατότητες να το κάνει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η μπαρτσελόνα και η μπάγερν "κατέστρεψαν" το ποδόσφαιρο,"κατέστρεψαν" τις τακτικές και τις θέσεις των παικτών,με τα δικά τους δεδομένα δεν υπάρχουν σέντερ φορ και επιθετικό χαφ μπορεί να παίξει όποιοςδηποτε είτε αριστερός είτε δεξιός δεν παίζει ρόλο..αυτό τό 4-6-0 θεωρώ ότι κάνει το ποδόσφαιρο βαρετό,μακάρι το τσου λου να μην το πάρει η μπαρτσελόνα!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η μπαρτσελόνα και η μπάγερν "κατέστρεψαν" το ποδόσφαιρο,"κατέστρεψαν" τις τακτικές και τις θέσεις των παικτών,με τα δικά τους δεδομένα δεν υπάρχουν σέντερ φορ και επιθετικό χαφ μπορεί να παίξει όποιοςδηποτε είτε αριστερός είτε δεξιός δεν παίζει ρόλο..αυτό τό 4-6-0 θεωρώ ότι κάνει το ποδόσφαιρο βαρετό,μακάρι το τσου λου να μην το πάρει η μπαρτσελόνα!
Εμένα τύπε ξέρεις τι με ξενερώνει σε αυτές τις ομάδες?Η εμμονή που έχουν με την κατοχή και αντί να βλέπεις 2 ομάδες, βλέπουμε μια να έχει την μπάλα και την άλλη απλά να τρέχει....

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Νομίζω ότι δεν θα πάει καν στον τελικό. Μπάγιερν, Ρεάλ είναι οι 2 καλύτερες, Μπάρτσα μέχρι ημιτελικό και -έχω την εντύπωση ότι- η Παρί θα προχωρήσει πολύ. Πλούσια, Γαλλική, να ανανεώσουμε και λίγο το ενδιαφέρον.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Νομίζω ότι δεν θα πάει καν στον τελικό. Μπάγιερν, Ρεάλ είναι οι 2 καλύτερες, Μπάρτσα μέχρι ημιτελικό και -έχω την εντύπωση ότι- η Παρί θα προχωρήσει πολύ. Πλούσια, Γαλλική, να ανανεώσουμε και λίγο το ενδιαφέρον.
Θέλω Μπάγερν με Παρί/Τσέλσι (αν και βλέπω Τσέλσι, δεν ξέρω γιατί) και άλλα 2 ελ κλάσικο στα ημιτελικά να γουστάρουμε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom