You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bachelor-τρίο... για μένα και τον άντρα μου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Malla
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 122
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Εχω σκοπο πριν παντρευτω να κανω μια βραδια-δωρο στον αντρα μου. Θα ηθελα να εβρισκα μια κοπελα με μερακι και πρωτοβουλια για να παιξει με εμενα και αυτον. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
Φιλε για γαμησια δες βιζιτες και μπουρδελα Φυλης ... μην ντρεπεσαι να ρωτησεις !!!!!!!!!!
αλλη δουλεια δεν εχεις απ το να ανοιγεις νεο προφιλ και να μαλακιζεσαι?Εχω σκοπο πριν παντρευτω να κανω μια βραδια-δωρο στον αντρα μου. Θα ηθελα να εβρισκα μια κοπελα με μερακι και πρωτοβουλια για να παιξει με εμενα και αυτον. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εχω σκοπο πριν παντρευτω να κανω μια βραδια-δωρο στον αντρα μου. Θα ηθελα να εβρισκα μια κοπελα με μερακι και πρωτοβουλια για να παιξει με εμενα και αυτον. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
budget?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μην απαντάτε ρε στον πιγκουίνο-παπαρίωνα.
Η απέραντη μοναξιά του στο νεκροταφείοτ υο,τον έχει μεταμορφώσε σε σύζυγο που θέλει να κα΄νει μπατσελορ στον άντρα της
α ρε καημένε πιγκουίνε,από το πολύ φτύσιμο,σου λασκάρησε κ η τελευταία σου βίδα.
Η απέραντη μοναξιά του στο νεκροταφείοτ υο,τον έχει μεταμορφώσε σε σύζυγο που θέλει να κα΄νει μπατσελορ στον άντρα της
α ρε καημένε πιγκουίνε,από το πολύ φτύσιμο,σου λασκάρησε κ η τελευταία σου βίδα.
Ωχ! Απ οτι καταλαβα με περασατε για καποιον που εχει φτιαξει ψευτικο προφιλ..
Οχι, δε ειναι ετσι, ειμαι γυναικα και νομισα πως ο καλυτερος χωρος για να λαβω βοηθεια στο εγχειρημα μου (κι εγω μικρη εμπειρια εχω πανω σ αυτα τα θεματα) ηταν το σάιτ εδω.
Αν θελετε πειτε μου τη συμβουλη που σας ζηταω. Αν δε θελετε, δεν μπορω να σας πεισω για το αντιθετο αυτου που πιστευετε.
ευχαριστω
Μάλλα
Οχι, δε ειναι ετσι, ειμαι γυναικα και νομισα πως ο καλυτερος χωρος για να λαβω βοηθεια στο εγχειρημα μου (κι εγω μικρη εμπειρια εχω πανω σ αυτα τα θεματα) ηταν το σάιτ εδω.
Αν θελετε πειτε μου τη συμβουλη που σας ζηταω. Αν δε θελετε, δεν μπορω να σας πεισω για το αντιθετο αυτου που πιστευετε.
ευχαριστω
Μάλλα
budget?
δεν εχω προβλημα, αρκει να ειναι κατι καλο (και να μη με κανει να αισθανθω μειονεκτικα)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
δεν εχω προβλημα, αρκει να ειναι κατι καλο (και να μη με κανει να αισθανθω μειονεκτικα)
χμ...βάλε φωτό σου...να σου προτείνουμε κάτι κατάλληλο που δεν θα σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά...
χωρίς φάτσα...σώμα μόνο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
βαλε μια φιλη σου. Που θα βρεις καλυτερο μερακι ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ηρεμα..Αυτα μουνα δεν ειναι για ενα βραδυ μονο πριν τον γαμο. Ειναι για συνεχεια. Πως θα περασετε τον εγγαμο βιο σας αλλιως?
ζηλευεις?ηρεμα..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τρομερα.χρονια γουσταρω την φιλη της μαλλα.ζηλευεις?
Δηλαδή ούτε την ύστατη στιγμή, δεν θα τον αφήσεις να πηδήξει με την ησυχία του, ...εκεί απο δίπλα ! Απο τώρα !
Καλά κάνεις ! Κόψ΄του τα @@, νωρίς-νωρίς,...!
Ασε που τη θές και μερακλού και πρω(κ)τοβουλού...
Εγώ θάλεγα την βραδιά πριν το γάμο, να βγεις εσύ με τις φίλες σου και να στείλεις στο μέλλοντα άνδρα σου μια ωραία κοπελίτσα-δώρο να τον ξεζουμήσει!Εχω σκοπο πριν παντρευτω να κανω μια βραδια-δωρο στον αντρα μου. Θα ηθελα να εβρισκα μια κοπελα με μερακι και πρωτοβουλια για να παιξει με εμενα και αυτον. Εχετε κατι να μου προτεινετε?
θα το εκτιμήσει περισσότερο απ αυτό που σκέφτεσαι! ;)
αλλά εσύ με τις φίλες σου φρόνημα!!!! μόνο θα πιείτε και θα χορέψετε!
Αυτα μουνα δεν ειναι για ενα βραδυ μονο πριν τον γαμο. Ειναι για συνεχεια. Πως θα περασετε τον εγγαμο βιο σας αλλιως?
κοιτα, ειμαι αρκετα προβληματισμενη με το θεμα της μονογαμίας στον γάμο. Ειμαι ανθρωπος πολυ ανταγωνιστικος και θελω να λαμβανω τα μετρα μου. Δε θα διακινδυνευα ποτε να με βαρεθει ο συζυγος μου καποια στιγμη. Και φαντασια εχω και καλη διαθεση και ανοιχτο μυαλο ωστε να καταλαβω οτι ο αντρας ειναι πολυγαμικο ον. Ομως, το να μην ειμαι εγω το αντικειμενο του ποθου του, να γουσταρει καποια στιγμη καποια αλλη, οχι αυτο δεν το αντεχω!!
Τι κανω λοιπον σ'αυτη την περιπτωση? Παιρνω κι εγω μερος σε ενα παιχνιδι με 3! (βεβαια μια χαρα παιχνιδι ειναι, κι εγω το διασκεδαζω)
2 χρονια τωρα ο Χρηστος μου ηταν απολυτα (ή σχεδον) πιστος , και φερθηκε πολυ καλα και αντρικια και με παντρευεται. Δεν πρεπει να κανω κι εγω κατι για να τον επιβραβευσω?
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Kωλο στον Χρηστο εχεις δωσει για να τον επιβραβευσεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις