Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
γαμώ τη σουρα μου γαμω. Ακομα μυριζουν τα δαχτυλά μου γλυκό άρωμα από υγρό μουνάκι και δεν θυμαμαι το όνομα
Κασπερ ........
γαμώ τη σουρα μου γαμω. Ακομα μυριζουν τα δαχτυλά μου γλυκό άρωμα από υγρό μουνάκι και δεν θυμαμαι το όνομα
Η ιδια..Μάγκες η Ίνα είναι η ίδια που ήταν στο ΑΜΑΖΟΝ?? Κι αν ναι, προσφέρει τα ίδια με τότε?
ο μετρ ενας τυπος απο τσοντα του 1900 με μαλλι αλα ρηγας φεραιος!!!
Διαφωνω. Το καταστημα ειναι ΟΚ γι'αυτα που προσφερει απλα δεν ενδεικνυται για επισκεψειςμετα απο χθεσινη επισκεψη στο καταστημα το μονο που μπορω να πω ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....πολυ χαλια!!!σκοτεινο,βρωμικο με απαραδεκτες γυναικες!!τα γκαρσονια σε κοιτουσαν με μισο ματι.ο μετρ ενας τυπος απο τσοντα του 1900 με μαλλι αλα ρηγας φεραιος!!!τα ποτα μπομπες και ουτε ενα ξυροκαρπο,ουτε νερο δεν μας εφεραν!!!και το αποκορυφωμα,ενας τυπος που στεκοταν στο παρκινγκ,δεν ηταν παρκαδορος,μιας και το αμαξι το παρακαραμε μονοι μας,ο τυπος αυτος μας ζητησε λεφτα!!!μου λεει,ρε φιλε μηπως εχεις τιποτα ψιλλα ευρω???παιδια χαλια και παλι χαλια μαυρα το μαγαζι.το παραξενο ηταν οτι ειχε κοσμο!!!μετα απο εκει σε μπαρακι στο παγκρατι οπου και εγεινε κονε με γκομενες απο εκει!!οχι τις ψευτιες που ακους στα στριπτιτζαδικα που την εχουν δει ολες μοντελα!!!
Διαφωνω. Το καταστημα ειναι ΟΚ γι'αυτα που προσφερει απλα δεν ενδεικνυται για επισκεψεις
Π κ' Σ διοτι εχει πολυκοσμια,το σερβις αργει καθοτι οι κοπελες ειτε ειναι απασχολημενες ειτε γυριζουν για να μαζεψουν καρτονια..Επισης αν δεν εισαι πελατης που να χωνεις τουλαχιστον μια 100αρα τη φορα που πας καθεσαι και ορθιος (Π κ' Σ)... ;) ;) Παρ'ολα αυτα κι εγω που δεν ειμαι των 100αρων βρισκω την καβατζα-γωνιΑ μου...
Πηρα θεση αν καταλαβες και αν ξερεις να διαβαζεις ελληνικα...Eσύ όλο κριτική στα γραφόμενα των άλλων κάνεις.Πες και τίποτα δικό σου
Πες τα χρυσόστομε !Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι το ΒΑΒΥ Ο είναι ίσως το μόνο μαγαζί που δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Έχει φιλοσοφία .
Τάργκετ γκρούπ και ανάλογο προιόν .
Το value for money είναι το καλύτερο της αγοράς .
Γι αυτό πλέον δεν παίζεται .
Γι αυτό και οι μικρές μας αγάπες σκίζονται να πάνε σε αυτό αντί για τα ποιοτικά .
Και να μην ακούω μαλακίες για το μακρυμάλλη μαίτρ του καταστήματος που είναι από καλύτερα παιδιά στη νύχτα . Ωραίος και εξηγημένος .
Α και ουδέποτε έχω πιει μπόμπα στο μαγαζί αυτό .
Σε άλλα , και σε μερικά από τα καλά , ναι !
Το μαγαζί απευθύνεται μόνο στο κοινό του . Σε όποιον αρέσει .
Άρα αμα σας αρέσει πάτε . Περνάτε καλά έως πολύ καλά .
Χωρίς προϋπολογισμό παριζιάνικου καμπαρέ με το ρίσκο δικό σας .
Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι το ΒΑΒΥ Ο είναι ίσως το μόνο μαγαζί που δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Πες τα χρυσόστομε !
Θές ν'αγοράσεις?φίδια πουλάει ?
Αν εισαι ενας απο τους κλωνους που φανταζομαι παρε φορα....Πάλι εσύ γράφεις δικές σου διαπιστώσεις;
Πες και τίποτα δικό σου ρε κα(ι)μένε και έλα να μας μάθεις να διαβαζουμε ελληνικά πάλι
Αν εισαι ενας απο τους κλωνους που φανταζομαι παρε φορα....
Αν οχι (που δεν το πιστευω γιατι μονο συγκεκριμενα ατομα θα μπορουσαν να
εχουν εμμονες με συγκεκριμενα σχολια) εχεις ψυχολογικα σαν κατι αλλους εδω μεσα οποτε κ παλι παρε φορα......
Εμπαθεια φουλ βλεπω!..Βασικά γιατί έσβησες τη λέξη 'κλωνο' δίπλα από τη λέξη σχόλια;
Για να μην καταλάβουμε ότι είσαι μεταλλαγμένος;
Σταμάτα nerd-άκο να συμφωνείς/διαφωνείς με τους άλλους και γράψε και τίποτα δικό σου ρε μπαγλαμά
Ρίξε μια ματιά στα post που έχεις να καταλάβεις τι εννοω
Παλιοσουρουκλεμέ