Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα κόλημα φίλτατε internet-ο-μπετόβλακα
Αν βλέπεις τέτοιο πράμα οφείλεται στο μπεγλέρι
Μπορείς να το καταπιείς αν θες
Μάλλον εσύ το έχεις και το προσάπτεις στους άλλους
Απλά είναι γελοία τα internet-ικά τυπάκια σαν εσένα που όλο λένε 'ναι, συμφωνώ' , 'πες τα χρυσόστομε' και τέτοια
Αν τα ξέρεις να τα πεις εσύ ρε σκερβελέ
Εμπαθεια φουλ βλεπω!.. :P  :P   
Γραψε ομως πρωτα εσυ ποιος εισαι κ γιατι εχεις φαει κολλημα με το τι γραφω
και το τι σχολιαζω κ μετα βλεπουμε..μπορει κ να ακολουθησω τις 'συμβουλες' σου.. :P  :P 

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κανένα κόλημα φίλτατε internet-ο-μπετόβλακα
Αν βλέπεις τέτοιο πράμα οφείλεται στο μπεγλέρι
Μπορείς να το καταπιείς αν θες
Μάλλον εσύ το έχεις και το προσάπτεις στους άλλους
Απλά είναι γελοία τα internet-ικά τυπάκια σαν εσένα που όλο λένε 'ναι, συμφωνώ' , 'πες τα χρυσόστομε' και τέτοια
Αν τα ξέρεις να τα πεις εσύ ρε σκερβελέ
Συνεχιζεις επαληθευοντας τα οσα πιστευω.. :P  :P
Ποιος εισαι δε μας λες ομως.. :P  :P
Το αν ξερω ή οχι ειναι δικο μου θεμα οπως και το τι
θα γραφω και το αν κανουμε πλακα απο 'δω με ατομα που
μπορει κ να γνωριζομαστε.. :P  :P 
κ αν νομιζεις οτι γραφοντας αραδες για στεκια κ για
γαμησια κατοχυρωνεσαι ευγε.. εγω βαρεθηκα ομως.. :P  :P     

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και το κολλημα γραφεται με δυο λ. Μαθε να γραφεις επιτελους... :grin:  :grin:

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλό θα ήταν να μας πεις εσύ ποιος είσαι όπως επίσης και για ποιο λόγο στα κωλάδικα παίρνεις prive τους άντρες χορευτές και μετά μπαίνεις στο bourdela.tv για να μας λες ότι η τάδε και η τάδε είναι έτσι κι αλλιώς
Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό;
Θέλεις να είσαι άντρας αλλά απλά δεν μπορείς;
Τι συμβαίνει φίλτατε;

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλό θα ήταν να μας πεις εσύ ποιος είσαι όπως επίσης και για ποιο λόγο στα κωλάδικα παίρνεις prive τους άντρες χορευτές και μετά μπαίνεις στο bourdela.tv για να μας λες ότι η τάδε και η τάδε είναι έτσι κι αλλιώς
Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό;
Θέλεις να είσαι άντρας αλλά απλά δεν μπορείς;
Τι συμβαίνει φίλτατε;
Μετα απο τετοιο ποστ θελεις να πιστεψω οτι δεν εισαι συγκεκριμενος κλωνος ??  :P  :P  :2funny:  :2funny: 

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Άρα λέω αλήθεια!
Δεν πειράζει
Να υποστηρίζεις τη διαφορετικότητα σου και να μη φοβάσαι και να μην λες ψέματα ότι είσαι άντρας
Και οι πούστηδες έχουν ψυχή

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άρα λέω αλήθεια!
Δεν πειράζει
Να υποστηρίζεις τη διαφορετικότητα σου και να μη φοβάσαι και να μην λες ψέματα ότι είσαι άντρας
Και οι πούστηδες έχουν ψυχή
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!
Εσυ παιρνεις πριβε τον Πατρικ!  :grin:  :grin:  :rockon:  :rockon:

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...συναθλητές καλησπέρες!

ξέρει κανείς τι παίζει στο Prive με την Charlie στο εν λόγο  :think:.... διασκεδαστήριο.. του σωλήνα???  :lheel:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας φίλοι μου ομοιδεάτες....με αφορμή το θέμα που "άνοιξε" ο φίλος ένα έχω να πω για το μαγαζί αυτό....περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.Να σας πω την αλήθεια από πλευράς αισθητικής και εξυπηρέτησης ποτέ δε μου άρεσε το συγκεκριμένο μαγαζί(ναός?) αλλά κάποτε το έιχα κάνει στέκι μου διότι έιχε φοβερά κομμάτια,τα οποία σε κάνανε να περνάς ευχάριστες στιγμές.Το εν λόγω μαγαζί το επισκέφτηκα πριν δυο βδομάδες και διαπίστωσα(με μεγάλη μου λύπη) ότι τα πράγματα εξακολουθούν και είναι χάλια αν όχι χειρότερα.Οι περισσότερες γκόμενες δε βλέπονται(άσε που μερικές είναι και αγενέστατες) ενώ επιπλέον βαριούνται κιόλας.Α....με την ευκαιρία να ρωτήσω όσους γνωρίζουν καλά τα πήγαινε-έλα του μαγαζιού αυτού ....μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγιναν η Αλεξάνδρα(η' Πατρίτσια) μια ψηλή ξανθιά΄Ρουμάνα και η Αναστασία(ψηλή μελαχροινή μάλλον Ρωσία-ήταν λίγο καιρό)?.Ελπίζω κάποτε να αλλάξει το μαγαζί,πάντως προς το παρόν θα κάνω αρκετό καιρό να ξαναπάω εκεί.

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
να η περιγραφή της φιλε μου.. όπως την είδα... ενα βραδυ του Αυγουστου (12/8)  :think:

Καλημέρα απανταχού λάτρεις του bourdela.tv...

Ευρέθηκα στο Baby O Original, της οδού Πιεραιώς μετά απο πολλά χρόνια...
Θυμάμαι την Ina (με τη σιλικονη στα χειλια..να δέιχνει για..τραβέλι) αλλα χορος σουπερ!!διπλο χορο!

επίσης, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, πήρα σε..3πλό χορο ενα κοντοπουτανακι, μελαχροινο με ασιατικο περιπου χαρακτηριστικα..
μικροκαμωμενο,αδυνατουλικο,μικρο βυζακι, και στα γονατα φοραει, υποθετω συνήθως κατι που θυμίζει επιγωνατίδ,α αλλα είναι... σα μαντήλια απο
ζαρτιέρες! Εκανε γαματο χορο, δεν μασαει μια και υποθετω οτι μπορει
και στο Prive να δινει τρελα ρεστα! Μιαλγαμε κυριως στ αγγλικα...αλλα ο μαλακας
ξεχασα το  ονομα!!
please help me!!

H επισκεψη εγινε Τεταρτη 12/8!!!

thanks amigos!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επισκεψη Σαββατιατικη μετα απο δουλεια αν και αποφευγω τετοιες μερες...Παρκινκ πολυ καλο το μαγαζι αλλα μεχρι εκει...Οι σερβιτοροι ετοιμοι να ''κατασπαραξουν'' ανυποψιαστους και ψαρωμενους πελατες...Το μεγαλο αρνητικο του μαγαζιου ειναι ο ανεπαρκης φωτισμος!!!!!μαυρο σκοταδι στην κυριολεξια!!!!!!βεβαια οταν βγηκαν στην πιστα για χορο οι κοπελες καταλαβα τον λογο...Οι περισσοτερες λενε οτι ειναι Ουγγαρεζες(ας γελασω!!!)και Τσεχες!!!(χαχαχα)...Ελαχιστες ομορφες παρουσιες στο μαγαζι....Για καλη μου τυχη μια τετοια ηρθε για ποτακι στο τραπεζι οπου και την κερασα 2-3 ποτα...Συμπερασμα:Δυστυχως και αυτο το μαγαζι κινειται στην μετριοτητα(και προς τα κατω) οπως και τα αλλα strip clubs της Αθηνας...Απλα κινουμαστε μηπως μας κατσει καμια καλη μερα και απο την μετριοτητα τα πετυχουμε σε εξαιρεση και ειναι σε καλο σημειο.....

Αστο  λέμε στα σκοτάδια  του άμα  γουστάρεις φώτα πήγαινε  στο GB CORNER

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Αστο  λέμε στα σκοτάδια  του άμα  γουστάρεις φώτα πήγαινε  στο GB CORNER
κοιτα οταν παω σε τετοια κλαμπ θελω να εχει και λιγακι επαρκη φωτισμο να βλεπω τι λενε οι γκομενες...Αλλα λογω του οτι δεν λενε οι περισσοτερες εκει μεσα γι'αυτο επικρατει μαυρο σκοτος...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
LALOU να  πας !

Stories