Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
48
Πόντοι
0
Μάγκες η Ίνα είναι η ίδια που ήταν στο ΑΜΑΖΟΝ?? Κι αν ναι, προσφέρει τα ίδια με τότε?

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
μετα απο χθεσινη επισκεψη στο καταστημα το μονο που μπορω να πω ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....πολυ χαλια!!!σκοτεινο,βρωμικο με απαραδεκτες γυναικες!!τα γκαρσονια σε κοιτουσαν με μισο ματι.ο μετρ ενας τυπος απο τσοντα του 1900 με μαλλι αλα ρηγας φεραιος!!!τα ποτα μπομπες και ουτε ενα ξυροκαρπο,ουτε νερο δεν μας εφεραν!!!και το αποκορυφωμα,ενας τυπος που στεκοταν στο παρκινγκ,δεν ηταν παρκαδορος,μιας και το αμαξι το παρακαραμε μονοι μας,ο τυπος αυτος μας ζητησε λεφτα!!!μου λεει,ρε φιλε μηπως εχεις τιποτα ψιλλα ευρω???παιδια χαλια και παλι χαλια μαυρα το μαγαζι.το παραξενο ηταν οτι ειχε κοσμο!!!μετα απο εκει σε μπαρακι στο παγκρατι οπου και εγεινε κονε με γκομενες απο εκει!!οχι τις ψευτιες που ακους στα στριπτιτζαδικα που την εχουν δει ολες μοντελα!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ο μετρ ενας τυπος απο τσοντα του 1900 με μαλλι αλα ρηγας φεραιος!!!

μήπως το καινούριο αυτό λούκ στα μαλλιά το λανσάρουν οι κομμωτές του κολωνακίου?θα πάω αύριο(μιάς και θέλω κούρεμα έτσι και αλλιώς) στο κολωνάκι και θα ζητήσω φινίρισμα "αλά παπαφλέσσα" να δώ τί θα μου απαντήσουνε! :grin:

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο χθεσινη επισκεψη στο καταστημα το μονο που μπορω να πω ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....πολυ χαλια!!!σκοτεινο,βρωμικο με απαραδεκτες γυναικες!!τα γκαρσονια σε κοιτουσαν με μισο ματι.ο μετρ ενας τυπος απο τσοντα του 1900 με μαλλι αλα ρηγας φεραιος!!!τα ποτα μπομπες και ουτε ενα ξυροκαρπο,ουτε νερο δεν μας εφεραν!!!και το αποκορυφωμα,ενας τυπος που στεκοταν στο παρκινγκ,δεν ηταν παρκαδορος,μιας και το αμαξι το παρακαραμε μονοι μας,ο τυπος αυτος μας ζητησε λεφτα!!!μου λεει,ρε φιλε μηπως εχεις τιποτα ψιλλα ευρω???παιδια χαλια και παλι χαλια μαυρα το μαγαζι.το παραξενο ηταν οτι ειχε κοσμο!!!μετα απο εκει σε μπαρακι στο παγκρατι οπου και εγεινε κονε με γκομενες απο εκει!!οχι τις ψευτιες που ακους στα στριπτιτζαδικα που την εχουν δει ολες μοντελα!!!
Διαφωνω. Το καταστημα ειναι ΟΚ γι'αυτα που προσφερει απλα δεν ενδεικνυται για επισκεψεις
Π κ' Σ διοτι εχει πολυκοσμια,το σερβις αργει καθοτι οι κοπελες ειτε ειναι απασχολημενες ειτε γυριζουν για να μαζεψουν καρτονια..Επισης αν δεν εισαι πελατης που να χωνεις τουλαχιστον μια 100αρα τη φορα που πας καθεσαι και ορθιος (Π κ' Σ)... ;)  ;)  :grin:  :grin:  Παρ'ολα αυτα κι εγω που δεν ειμαι των 100αρων βρισκω την καβατζα-γωνιΑ μου...   

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eσύ όλο κριτική στα γραφόμενα των άλλων κάνεις.Πες και τίποτα δικό σου
Διαφωνω. Το καταστημα ειναι ΟΚ γι'αυτα που προσφερει απλα δεν ενδεικνυται για επισκεψεις
Π κ' Σ διοτι εχει πολυκοσμια,το σερβις αργει καθοτι οι κοπελες ειτε ειναι απασχολημενες ειτε γυριζουν για να μαζεψουν καρτονια..Επισης αν δεν εισαι πελατης που να χωνεις τουλαχιστον μια 100αρα τη φορα που πας καθεσαι και ορθιος (Π κ' Σ)... ;)  ;)  :grin:  :grin:  Παρ'ολα αυτα κι εγω που δεν ειμαι των 100αρων βρισκω την καβατζα-γωνιΑ μου...   

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
παιδια δεν ξερω αν πρεπει να χωνεις 100 η αν πρεπει να εισαι γνωστος η αν πρεπει να πηγαινεις κα8ημερινες.εγω απλα γραφω αυτο που ειδα.ειναι κριμα να παει καποις και να πεταει τσαμπα φραγκα.για αυτο και γραφουμε οτι βλεπουμε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτό που  ξέρω  να  πω  είναι ότι το ΒΑΒΥ Ο είναι ίσως  το μόνο μαγαζί που  δεν πουλάει φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες .
Έχει φιλοσοφία .
Τάργκετ  γκρούπ και ανάλογο προιόν .
Το value for money  είναι  το καλύτερο της  αγοράς .
Γι αυτό  πλέον δεν παίζεται .
Γι αυτό  και οι μικρές  μας  αγάπες  σκίζονται  να  πάνε  σε  αυτό αντί για  τα  ποιοτικά .
Και  να  μην  ακούω  μαλακίες  για  το  μακρυμάλλη  μαίτρ  του  καταστήματος  που  είναι από καλύτερα  παιδιά  στη  νύχτα . Ωραίος  και  εξηγημένος .

Α  και  ουδέποτε  έχω  πιει μπόμπα  στο μαγαζί αυτό .
Σε  άλλα  , και  σε  μερικά  από τα  καλά , ναι !
Το μαγαζί απευθύνεται μόνο στο κοινό του . Σε  όποιον αρέσει .
Άρα  αμα  σας  αρέσει πάτε . Περνάτε  καλά  έως  πολύ  καλά .
Χωρίς  προϋπολογισμό  παριζιάνικου  καμπαρέ  με  το ρίσκο δικό σας .

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που  ξέρω  να  πω  είναι ότι το ΒΑΒΥ Ο είναι ίσως  το μόνο μαγαζί που  δεν πουλάει φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες .
Έχει φιλοσοφία .
Τάργκετ  γκρούπ και ανάλογο προιόν .
Το value for money  είναι  το καλύτερο της  αγοράς .
Γι αυτό  πλέον δεν παίζεται .
Γι αυτό  και οι μικρές  μας  αγάπες  σκίζονται  να  πάνε  σε  αυτό αντί για  τα  ποιοτικά .
Και  να  μην  ακούω  μαλακίες  για  το  μακρυμάλλη  μαίτρ  του  καταστήματος  που  είναι από καλύτερα  παιδιά  στη  νύχτα . Ωραίος  και  εξηγημένος .

Α  και  ουδέποτε  έχω  πιει μπόμπα  στο μαγαζί αυτό .
Σε  άλλα  , και  σε  μερικά  από τα  καλά , ναι !
Το μαγαζί απευθύνεται μόνο στο κοινό του . Σε  όποιον αρέσει .
Άρα  αμα  σας  αρέσει πάτε . Περνάτε  καλά  έως  πολύ  καλά .
Χωρίς  προϋπολογισμό  παριζιάνικου  καμπαρέ  με  το ρίσκο δικό σας .
Πες τα χρυσόστομε !  :cheesy:  :cheesy:

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι εσύ γράφεις δικές σου διαπιστώσεις;
Πες και τίποτα δικό σου ρε κα(ι)μένε και έλα να μας μάθεις να διαβαζουμε ελληνικά πάλι
Αν εισαι ενας απο τους κλωνους που φανταζομαι παρε φορα.... :P  :P 
Αν οχι (που δεν το πιστευω γιατι μονο συγκεκριμενα ατομα θα μπορουσαν να
εχουν εμμονες με συγκεκριμενα σχολια) εχεις ψυχολογικα σαν κατι αλλους εδω μεσα οποτε κ παλι παρε φορα...... :P  :P  :P 

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά γιατί έσβησες τη λέξη 'κλωνο' δίπλα από τη λέξη σχόλια;
Για να μην καταλάβουμε ότι είσαι μεταλλαγμένος;
Σταμάτα nerd-άκο να συμφωνείς/διαφωνείς με τους άλλους και γράψε και τίποτα δικό σου ρε μπαγλαμά
Ρίξε μια ματιά στα post που έχεις να καταλάβεις τι εννοω
Παλιοσουρουκλεμέ
Αν εισαι ενας απο τους κλωνους που φανταζομαι παρε φορα.... :P  :P 
Αν οχι (που δεν το πιστευω γιατι μονο συγκεκριμενα ατομα θα μπορουσαν να
εχουν εμμονες με συγκεκριμενα σχολια) εχεις ψυχολογικα σαν κατι αλλους εδω μεσα οποτε κ παλι παρε φορα...... :P  :P  :P 

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά γιατί έσβησες τη λέξη 'κλωνο' δίπλα από τη λέξη σχόλια;
Για να μην καταλάβουμε ότι είσαι μεταλλαγμένος;
Σταμάτα nerd-άκο να συμφωνείς/διαφωνείς με τους άλλους και γράψε και τίποτα δικό σου ρε μπαγλαμά
Ρίξε μια ματιά στα post που έχεις να καταλάβεις τι εννοω
Παλιοσουρουκλεμέ
Εμπαθεια φουλ βλεπω!.. :P  :P   
Γραψε ομως πρωτα εσυ ποιος εισαι κ γιατι εχεις φαει κολλημα με το τι γραφω
και το τι σχολιαζω κ μετα βλεπουμε..μπορει κ να ακολουθησω τις 'συμβουλες' σου.. :P  :P 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom