Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το καλοκαίρι δούλευε στο Baby O μια κοπέλα ξανθιά ρωσίδα που φόραγε μόνιμα ένα μαύρο στρινκ και σουτιέν και έκανε μόνο χορούς νομίζω Λίζα ή Ελιζα την λέγανε. Μήπως ξέρετε που έχει πάει τώρα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby O Original
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καλα κανουνε ,κε εγο δ εβλεπο τιποτασ αλα μονο ετσι επιδι δ εμε βλεπουνε πιανουνε το χερακι μου το μπουτακι μου κε το καμπιρο μου τα καλα κε ορεα κοριτσακιαΠαραπονούνται όμως δάσκαλε γιατί είναι σκοτείνό !
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.823
- Πόντοι
- 22.785
καλα κανουνε ,κε εγο δ εβλεπο τιποτασ αλα μονο ετσι επιδι δ εμε βλεπουνε πιανουνε το χερακι μου το μπουτακι μου κε το καμπιρο μου τα καλα κε ορεα κοριτσακια
να πασ στο λαοσ
πιγε τα εφαγα ολα κε με διοξανενα πασ στο λαοσ
τα πεδια θελουν να με μαθουν πολα κε ορεα πραματα,μι μιονο αμρουρφοτοσΠρος Βοθρομαθητές , Βοθροθαυμαστές και Βοθρόπαιδες
Βοθρικά μόνο ο Θρούλης θα γράφει .
Είναι άλλο level
Αντε όλοι Παπαπαντρέηδες γίναμε εδώ μέσα !
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.823
- Πόντοι
- 22.785
Προς Βοθρομαθητές , Βοθροθαυμαστές και Βοθρόπαιδες
Βοθρικά μόνο ο Θρούλης θα γράφει .
Είναι άλλο level
Αντε όλοι Παπαπαντρέηδες γίναμε εδώ μέσα !
ο.κ Δάσκαλε θά στοιχηθούμε.
sto lido palace itane prin mia ebdomadaΚαλημέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Το καλοκαίρι δούλευε στο Baby O μια κοπέλα ξανθιά ρωσίδα που φόραγε μόνιμα ένα μαύρο στρινκ και σουτιέν και έκανε μόνο χορούς νομίζω Λίζα ή Ελιζα την λέγανε. Μήπως ξέρετε που έχει πάει τώρα;
μονο οπισ ξερι απο τσιμπιτο γινετε εκι δεχτοσ......Και 5 στενά πιο κάτω του Γιαννίμπα
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
μονο οπισ ξερι απο τσιμπιτο γινετε εκι δεχτοσ......
Πόσα ξέρεις δάσκαλε !
εσι μονο με τον αρχοντα γινεσε δεκτοσ....Πόσα ξέρεις δάσκαλε !
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η ίνα κάνει χορό?
η ίνα κάνει χορό?
ΌΧΙ... αν σου τελειώσουν τα λεφτά...
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
αλήθεια γι'αυτήν την ηρωική ψυχή γιατί δεν έχει "ανοιχτεί" ακόμη κάνα θρεντάκι????η ίνα κάνει χορό?
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Μίνι ενημέρωση από Baby O. Απουσίες πολλές καταρχήν. Λουίζα (έφυγε από εκεί μου είπε ο μπάρμαν-αν ξέρει κανείς που πήγε?), Λίλη απούσα. Τώρα ποιές ήτανε? Ίνα (γνωστή από Άμαζον),μαύρη Εύα (καλό κορμί), Τίνα Νορβηγία, μια καινούργια Βραζιλιάνα-μισή ελληνίδα-ξενερωτικό βέβαια (με μπουκλέ μαλλί, κάνει καλό χορό μάλλον, συναγωνιστή του έβγαλε την μπλούζα την ώρα του χορού). Άννα (καλό παιδί-για χορό δεν ξέρω ακριβώς), α και show του κώλου βέβαια με μια ντυμένη γάτα και μια άλλη με μαστίγιο και καλά-καλό παιχνίδι με δονητή-λίγα γλωσσίδια όμως. Τιμές οι καλύτερες της ΑΓΟΡΑΣ. 10 είσοδος-10 χορός-10 ποτό,νερό κοπέλας (πολύ καλά σε σχέση με Alca, Diamonds Dolls). α και μια γεμάτη ξανθιά από Αφροδίτη Συγγρού που έχει κλείσει τώρα- από ονόματα δεν πάμε καλά-δεν τα συγκρατώ εύκολα :'(
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 255
- Εμφανίσεις