Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΜΩΡΟ όλων των εποχών ακούει στο όνομα Τσάρλι (και πάω 7,5 χρόνια σε στριπ άρα τα έχω δει όλα), ομορφιά, χορός, άνεση, και το στυλ μου μελαχρινό, κρίκοι, κοντοπούτανο με πιασίματα, απίστευτα ερωτεύσιμο, όποιος ξέρει πότε δουλεύει να με το πει!!!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
respect... γιατι δεν εχω τετοια πείρα στο χόρο...αλλα τα μισα απο τα δικά σου, αλλα η Charlie, με ξετρελανε παραμονες 15 άυγουστου...

δεν εχω, δυστηχως, πάει εκ τοτε...

τι παίζει στο prive?? αξιζει?? χορος.. μεχρι τέλους??

Παιδιά τέλειο μαγαζάκι, άψογο σέρβις, κοπέλες για όλα τα γούστα και βαλάντια, αλλά το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΜΩΡΟ όλων των εποχών ακούει στο όνομα Τσάρλι (και πάω 7,5 χρόνια σε στριπ άρα τα έχω δει όλα), ομορφιά, χορός, άνεση, και το στυλ μου μελαχρινό, κρίκοι, κοντοπούτανο με πιασίματα, απίστευτα ερωτεύσιμο, όποιος ξέρει πότε δουλεύει να με το πει!!!!

Επισκέπτης
respect... γιατι δεν εχω τετοια πείρα στο χόρο...αλλα τα μισα απο τα δικά σου, αλλα η Charlie, με ξετρελανε παραμονες 15 άυγουστου...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
βασικά απίστευτος χορός, εντάξει δεν βάζει εύκολα χέρι από μέσα, αλλά μόνο τα μάτια της κολλάς! όποιος την βλέπει να το λέει εθεάθει Κυριακή τελευταία φορά, Δευτέρα δεν ήταν

Επισκέπτης
βασικά απίστευτος χορός, εντάξει δεν βάζει εύκολα χέρι από μέσα, αλλά μόνο τα μάτια της κολλάς! όποιος την βλέπει να το λέει εθεάθει Κυριακή τελευταία φορά, Δευτέρα δεν ήταν

δηλαδή βάζει δύσκολα ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*Τελικά το site μας μαθαίνει πολλά + ωραία πράγματα...

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..............εγω πάντως είχα τρελαθεί! απιστευτη γιατα γούστα μου... κάναμε 3 χορους σερι....ο μαλακας  :jerking: διστασα να παρω prive......... λεω να πάω τετάρτη ή πέμπτη βράδυ.... :rockon:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
αυτό είναι το πρόβλημα ξέρεις πότε είναι εκεί σίγουρα? εμένα κυριακή μου είπε θα είναι δευτέρα και δευτέρα έμαθα έκανε ρεπό, ξέρεις ωράριο επακριβώς?

..............εγω πάντως είχα τρελαθεί! απιστευτη γιατα γούστα μου... κάναμε 3 χορους σερι....ο μαλακας  :jerking: διστασα να παρω prive......... λεω να πάω τετάρτη ή πέμπτη βράδυ.... :rockon:

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...kai για να μην.. νομιζω άλλα, τοτε τον Αύγουστο είχα δώσει αυτη τη περιγραφή φίλε μου...και μου είπαν τελικά οτι τη λένε τσάρλυ..δεν έγινε καποιο λάθος?? έτσι???

Καλημέρα απανταχού λάτρεις του bourdela.tv...

Ευρέθηκα στο Baby O Original, της οδού Πιεραιώς μετά απο πολλά χρόνια...
Θυμάμαι την Ina (με τη σιλικονη στα χειλια..να δέιχνει για..τραβέλι) αλλα χορος σουπερ!!διπλο χορο!

επίσης, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, πήρα σε..3πλό χορο ενα κοντοπουτανακι, μελαχροινο με ασιατικο περιπου χαρακτηριστικα..
μικροκαμωμενο,αδυνατουλικο,μικρο βυζακι, και στα γονατα φοραει, υποθετω συνήθως κατι που θυμίζει επιγωνατίδ,α αλλα είναι... σα μαντήλια απο
ζαρτιέρες! Εκανε γαματο χορο, δεν μασαει μια και υποθετω οτι μπορει
και στο Prive να δινει τρελα ρεστα! Μιαλγαμε κυριως στ αγγλικα...αλλα ο μαλακας
ξεχασα το  ονομα!!
please help me!!

H επισκεψη εγινε Τεταρτη 12/8!!!

thanks amigos!

Επισκέπτης
αυτό είναι το πρόβλημα ξέρεις πότε είναι εκεί σίγουρα? εμένα κυριακή μου είπε θα είναι δευτέρα και δευτέρα έμαθα έκανε ρεπό, ξέρεις ωράριο επακριβώς?

πλέον που πέρασαν οι μέρες της (του BG)...δουλεύει όποτε θέλει...;)

βασικά όπως την χειριστείς από ότι κατάλαβα

A,μάλιστα...άμα την κάνεις να βάλει το χέρι της μέσα απ'το παντελόνι σου...στείλε μου πμ τον τρόπο...

Κερνάω,ότι γουστάρεις...κ όπου γουστάρεις...;)

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...δεν γνωρίζω ωράριο.. αλλα αύριο.... είναι μια καλή μέρα να περάσω!!  :rockon:
και εννοείται ότι θα υπάρξει ενημέρωση!!!!!  ;)

Επισκέπτης
...kai για να μην.. νομιζω άλλα, τοτε τον Αύγουστο είχα δώσει αυτη τη περιγραφή φίλε μου...και μου είπαν τελικά οτι τη λένε τσάρλυ..δεν έγινε καποιο λάθος?? έτσι???

Ναι ρε συ...η Τσάρλι είναι...

Μίλα της στα ρώσσικα...για να καταλαβαίνει επακριβώς...

xa xa xa !!!!

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
сексуального возбуждения! θα της πώ!!
να είναι καλά το google translator!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
μαλλον... γραπτα θα τις τα δίνω...δεν ξέρω να το διαβάζω!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
παντως τον αυγουστο... μια χαρα τα λέγαμε στ αγγλικά...!!
  :P  :P  :P anyway, ειδωμεν....

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αρτι αφιχθείς από το μαγαζί και έχω πάθει την πλάκα που είχα πάθει και παλιά. Η Βίκυ γνωστή πριν χρόνια ως Βικτώρια έχει εγκυημένα τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ βυζιά στην Αθήνα. Είχα να την δω χρόνια... αλλά τα δύδιμα είναι ακριβώς όπως τα θυμόμουν. ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Δεν έχω λόγια. Είναι το στήθος που φαντάζεσε όταν φαντάζεσαι το τέλειο ΤΕΡΑΣΤΙΟ στήθος.- Τελεία και παύλα. ΒΥΖΙΑ!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ δεν την είδα την περασμένη βδομάδα πάντως...την βικτώρια...

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μα που να την δεις αφού ήταν στο Πανιωνίος-ΑΕΚ = 0-3. Δε σου το είπε ο Τεροβίτσας ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εεεεεε, γκουχου, γκουχου.

Προχθεσινή επίσκεψη με εκλεκτό συναγωνιστή που μας επισκέπτονταν από νήσο της Δωδεκανήσου καθώς και τον χοντρό, βρωμερό, α-ποιοτικό και προφανώς μη-εκλεκτό.

Είδαμε:

• [li]Βικτώρια με topedoes (γνωστή του Θρούλη)[/li]
    [li]Υβόννα από Σερβία (γνωστή του Θρούλη)[/li]
    [li]Βανέσσα κάτσε καλά και βλέπε Ρουμάνα από Ritorno[/li]

Πήραμε χορούλη στρυφογυριστούλη χτυπιστερούλη από την Ίνα γιατί μας τα είχε πρήξει ο Θρούλης.

Παρέλασε και μία Ειρήνη (γνωστή του Θρούλη), μία από το Bergen και κάτι σοκολάτες που δεν ήταν όμως Valhona και δεν πήραμε.

Αυτά τα ολίγα γιατί δεν μας άφησε να συγκεντρωθούμε ο χοντρούλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom