Χτεσινό τσεκάρισμα στο Baby O το οποίο έχει μεταφερθεί πλέον στο Μπουρνάζι, στον χώρο του παλιού Illusions. Πολύ μικρό το ρόστερ, κατά τις 5 βρίσκονταν 8 μόλις κοπέλες και λίγοι πελάτες. Είσοδος ανοιχτά, ποτό 10, παίζουν και προσκλήσεις άκουσα αλλά δεν είχαμε. Οι κοπέλες όλες νεαρές και εμφανισιακά σε ένα αποδεκτό επίπεδο.
Μας ήρθαν μια Ορνέλια, ρουμάνα ψηλή ξανθωπή μάλλον άσχημη συμπαθής όμως που μου έταζε να ¨τελειώσω¨ στο πριβέ. Μια Ζέτα ξανθιά που ήταν ¨από Κρήτη¨, αλβανίδα δηλ. αλλά από μικρή εδώ, νόστιμη αλλά μας είπε ότι δεν κάνει χόρο σήμερα γιατί έχει θέμα παρά μόνο δέχεται κεράσματα και να γνωριστούμε να βγαίνουμε και έξω αργότερα (και καλά). Η Ζιζού ένα λεπτό κοντοπούτανο μελαχρινό ντυμένο λαγουδάκι που έκανε full nude χορό και έπαιζε το νινί της να μας προκαλέσει για πριβέ που διέδιδε ότι πηδιέται. Επίσης μια Άντρεα που δεν έκανε τον κόπο να μας έρθει ήτο όμορφη. Πάντως καμία δεν είχε μεγάλα στήθη ή έστω πειραγμένα. Οι απλοί χοροί γίνονται σε κοινή θέα, οι πριβέ σε κάποιον πιο ιδιαίτερο χόρο από ότι κατάλαβα. Η μουσική ΟΚ, ποιότητα ποτών δε ξέρω γιατί πήραμε μπύρες.
Άσχετο με το μαγαζί, αλλά φύγαμε κάπως βιαστικά εξαιτίας ενός τύπου που ήρθε να πουλήσει τσαμπουκά στον κολλητό μου γιατί νόμιζε ότι τον κοιτάζει. Γενικά στη περιοχή κυκλοφορούν αρκετοί κάγκουρες – ψευτόμαγκες. Εξόν από αυτό πάντως δε νομίζω να ξαναπάω γιατί δεν μου φάνηκε και κάτι το ιδιαίτερο, βέβαια δεν πολυσυχνάζω και σε στριπς.