και το μαλλι για την φορτωτικη ποσο παει; ξερουμε;
Tα πάντα είναι deal και οι τιμές πάντα κατώτερες της αρχικής προτάσεως.
και το μαλλι για την φορτωτικη ποσο παει; ξερουμε;
φιλε ... αν θελεις βοηθεια να ερθω να σε βοηθησω στο φορτωμα ..... μην παθεις κανενα λουμπαγκο γερος ανθρωπος χεχεχεχεχε ...... ειμαι καλος στο φορτωμα ......
επίσης, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, πήρα σε..3πλό χορο ενα κοντοπουτανακι, μελαχροινο με ασιατικο περιπου χαρακτηριστικα..
μικροκαμωμενο,αδυνατουλικο,μικρο βυζακι, και στα γονατα φοραει, υποθετω συνήθως κατι που θυμίζει επιγωνατίδ,α αλλα είναι... σα μαντήλια απο
ζαρτιέρες! Εκανε γαματο χορο, δεν μασαει μια και υποθετω οτι μπορει
και στο Prive να δινει τρελα ρεστα! Μιαλγαμε κυριως στ αγγλικα...αλλα ο μαλακας
ξεχασα το ονομα!!
please help me!!
H επισκεψη εγινε Τεταρτη 12/8!!!
thanks amigos!
Γι αυτά τα θέματα πληροφορίες μόνο με p.m.
Κορμάρα αλλά Απαράδεκτη! Εμένα μου είπε και αι γαμίσου επειδή την ρώτησα για μια φίλη της που δούλευε παλιά εκεί.Η Εμμανουέλα φίλε είναι ντίβα. Μόνο με δύο κάρτες! Πάλι καλά που σου μίλησε
Μόνικα
thanks!!
σεβασμός στο...παλιό!
λέω να ξαναπάω σύντομα και για πριβέ...
αξίζει??
αξίζει??
πολυ ψωνιο για τα γουστα μου
thanks!!
σεβασμός στο...παλιό!
λέω να ξαναπάω σύντομα και για πριβέ...
αξίζει??
Έχω πάει πάνω από 10 φορές BabyO το τελευταίο 2-μηνο. Τη συγκεκριμένη τη βρίσκω τη ποιο σιχαμένη απ΄όλες. Άσε που η θεια μου η Πιπίτσα που έχει και μια ελιά στη μύτη και πιο ψιλή είναι και πιο όμορφη..
μην χρησιμοποιείται βοθρικές εκφράσεις εσεις φαίνεστε ποιοτικός,δε μιλάμε ποτέ άσχημα για μια κυρίαΈχω πάει πάνω από 10 φορές BabyO το τελευταίο 2-μηνο. Τη συγκεκριμένη τη βρίσκω τη ποιο σιχαμένη απ΄όλες. Άσε που η θεια μου η Πιπίτσα που έχει και μια ελιά στη μύτη και πιο ψιλή είναι και πιο όμορφη..
Καλημέρα απανταχού λάτρεις του bourdela.tv...
Ευρέθηκα στο Baby O Original, της οδού Πιεραιώς μετά απο πολλά χρόνια...
Θυμάμαι την Ina (με τη σιλικονη στα χειλια..να δέιχνει για..τραβέλι) αλλα χορος σουπερ!!διπλο χορο!
επίσης, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, πήρα σε..3πλό χορο ενα κοντοπουτανακι, μελαχροινο με ασιατικο περιπου χαρακτηριστικα..
μικροκαμωμενο,αδυνατουλικο,μικρο βυζακι, και στα γονατα φοραει, υποθετω συνήθως κατι που θυμίζει επιγωνατίδ,α αλλα είναι... σα μαντήλια απο
ζαρτιέρες! Εκανε γαματο χορο, δεν μασαει μια και υποθετω οτι μπορει
και στο Prive να δινει τρελα ρεστα! Μιαλγαμε κυριως στ αγγλικα...αλλα ο μαλακας
ξεχασα το ονομα!!
please help me!!
Επίσης μου έκανε εντύπωση και η γνωστή Ίνα. Τέτοια εργατικότητα δεν έχω ξαναδεί. Να οργώνει συνεχώς τη μεγάλη σάλα του μαγαζιού και να παίρνει χορούς. Ασταμάτητα, ακούραστη.