Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
φιλε ... αν θελεις βοηθεια να ερθω να σε βοηθησω στο φορτωμα ..... μην παθεις κανενα λουμπαγκο γερος ανθρωπος χεχεχεχεχε ......  ειμαι καλος στο φορτωμα ......

Γέρος άνθρωπος 28 χρονών και γίνομαι και πατέρας, μη λες τέτοια με ρίχνεις ψυχολογικά.

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Καλημέρα απανταχού λάτρεις του bourdela.tv...

Ευρέθηκα στο Baby O Original, της οδού Πιεραιώς μετά απο πολλά χρόνια...
Θυμάμαι την Ina (με τη σιλικονη στα χειλια..να δέιχνει για..τραβέλι) αλλα χορος σουπερ!!διπλο χορο!

επίσης, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, πήρα σε..3πλό χορο ενα κοντοπουτανακι, μελαχροινο με ασιατικο περιπου χαρακτηριστικα..
μικροκαμωμενο,αδυνατουλικο,μικρο βυζακι, και στα γονατα φοραει, υποθετω συνήθως κατι που θυμίζει επιγωνατίδ,α αλλα είναι... σα μαντήλια απο
ζαρτιέρες! Εκανε γαματο χορο, δεν μασαει μια και υποθετω οτι μπορει
και στο Prive να δινει τρελα ρεστα! Μιαλγαμε κυριως στ αγγλικα...αλλα ο μαλακας
ξεχασα το  ονομα!!
please help me!!

H επισκεψη εγινε Τεταρτη 12/8!!!

thanks amigos!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
επίσης, και εδώ θέλω τη βοήθεια σας, πήρα σε..3πλό χορο ενα κοντοπουτανακι, μελαχροινο με ασιατικο περιπου χαρακτηριστικα..
μικροκαμωμενο,αδυνατουλικο,μικρο βυζακι, και στα γονατα φοραει, υποθετω συνήθως κατι που θυμίζει επιγωνατίδ,α αλλα είναι... σα μαντήλια απο
ξεχασα το  ονομα!!
please help me!!

H επισκεψη εγινε Τεταρτη 12/8!!!

thanks amigos!

Μόνικα

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Η Εμμανουέλα φίλε είναι ντίβα. Μόνο με δύο κάρτες! Πάλι καλά που σου μίλησε
Κορμάρα αλλά Απαράδεκτη! Εμένα μου είπε και αι γαμίσου επειδή την ρώτησα για μια φίλη της που δούλευε παλιά εκεί.  :uglystupid: :uglystupid:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
thanks!!
σεβασμός στο...παλιό!
λέω να ξαναπάω σύντομα και για πριβέ...
αξίζει??

Έχω πάει πάνω από 10 φορές BabyO το τελευταίο 2-μηνο. Τη συγκεκριμένη τη βρίσκω τη ποιο σιχαμένη απ΄όλες. Άσε που η θεια μου η Πιπίτσα που έχει και μια ελιά στη μύτη και πιο ψιλή είναι και πιο όμορφη..

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πάει πάνω από 10 φορές BabyO το τελευταίο 2-μηνο. Τη συγκεκριμένη τη βρίσκω τη ποιο σιχαμένη απ΄όλες. Άσε που η θεια μου η Πιπίτσα που έχει και μια ελιά στη μύτη και πιο ψιλή είναι και πιο όμορφη..

:2funny:  :2funny:

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μην χρησιμοποιείται βοθρικές εκφράσεις εσεις φαίνεστε ποιοτικός,δε μιλάμε ποτέ άσχημα για μια κυρία

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα φίλε scorpioking το μυαλό μου πήγε στην Κιάρα.Τρομερή.
Μόλις γύρισα από το εν λόγω μαγαζί.Είχαν έρθει 2 ολοκαίνουρια μωρά σκέτη τάβλα.Η Μαρκέλλα (νομίζω,δε θυμάμαι καλά όνομα)και η Άντρεα η οποία ήταν ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου.Βέβαια επειδή κάνανε πολλές μαλακίες και οι 2 πήρανε πόδι σήμερα,πρώτη τους μέρα.Κατά τ'άλλα καλά,αν και λείπανε οι αγαπημένες μου λόγω ρεπό.Ελπίζω όταν πάρω πάλι άδεια από το στρατό να μπορέσω να τις ξαναβρώ.

OP
OP
S

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
που θα παει??
θα βρω χρονο και ευκαιρια να ξαναπαω.......  :headbang: και θα ενημεωσω σχετικα....................

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλημέρα απανταχού λάτρεις του bourdela.tv...

Ευρέθηκα στο Baby O Original, της οδού Πιεραιώς μετά απο πολλά χρόνια...
Θυμάμαι την Ina (με τη σιλικονη στα χειλια..να δέιχνει για..τραβέλι) αλλα χορος σουπερ!!διπλο χορο!

ξεχασα το  ονομα!!
please help me!!

Charlie :)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βρέθηκα Παρασκευή στο μαγαζί.
Και επειδή είμαι λάτρης του θεάματος της τέχνης του χορού στο σωλήνα, δεν μπορώ να μην εκθειάσω το μεγάλης διάρκειας σόλο show της γνωστής Ένυ. Η κοπέλα είναι καταπληκτική, επιδέξια, έξοχη επαγγελματίας και όσο χρόνο χορεύει κρατάει όλους καθηλωμένους στη θέση τους.
Επίσης μου έκανε εντύπωση και η γνωστή Ίνα. Τέτοια εργατικότητα δεν έχω ξαναδεί. Να οργώνει συνεχώς τη μεγάλη σάλα του μαγαζιού και να παίρνει χορούς. Ασταμάτητα, ακούραστη. Και κανείς να μη μπορεί να πει όχι. Η μόνη περίπτωση να της αρνηθεί κανείς είναι να του έχουν τελειώσει τα λεφτά. Έχει το κάτι άλλο αυτή η κοπέλα.

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης μου έκανε εντύπωση και η γνωστή Ίνα. Τέτοια εργατικότητα δεν έχω ξαναδεί. Να οργώνει συνεχώς τη μεγάλη σάλα του μαγαζιού και να παίρνει χορούς. Ασταμάτητα, ακούραστη.

Μια ζωη αυτο κανει  :dancing:

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
γαμώ τη σουρα μου γαμω. Ακομα μυριζουν τα δαχτυλά μου γλυκό άρωμα από υγρό μουνάκι και δεν θυμαμαι το όνομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom