kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο ιμε καλο πεδι κε ολι με κερνανε ελα κε εσι αμα θεσ εχι πολι ορεα κοπελεσ
[size=34pt]ρα[/size]μολιγουρα
αλα εσι θα πλεροσισ τα μπιρακια
εγο ιμε καλο πεδι κε ολι με κερνανε ελα κε εσι αμα θεσ εχι πολι ορεα κοπελεσ
[size=34pt]ρα[/size]μολιγουρα
ας τον σταματησει καποιος ρε................εγο περναο πολι ορεα εχι ορεα πολι κοπελεσ με ορεα βιζακια κολαρακια που ινε πολι καλεσ κε μου μιλανε κε μου λενε οτι ιμε πολι καλο πεδι κε με κερνανε κιολασ πολι ορεα φρουτα κε μπιρακι πολι ορεο πρασινο
εγο πιγενο στο μαγαζι κε ινε πολι ορεα γιατι να μι πιγενο δε μπορο να καταλαβο???ας τον σταματησει καποιος ρε................
οχι αγορινα μου!! δεν ειπα κατι για να μην πηγαινεις!! καλα κανεις πηγαινε να πινεις τις μπυριτσες σου!! ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑ!!εγο πιγενο στο μαγαζι κε ινε πολι ορεα γιατι να μι πιγενο δε μπορο να καταλαβο???
μου αρεσι παρα πολι
εφχαριστο που με αφινισ να πιγενοοχι αγορινα μου!! δεν ειπα κατι για να μην πηγαινεις!! καλα κανεις πηγαινε να πινεις τις μπυριτσες σου!! ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑ!!
αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα μπραβοοοοοο!!!εισαι θεος!εφχαριστο που με αφινισ να πιγενο
αλα δε ιμε αρχοντασ
εγο πινο μπιριτσα κε περναο πολι ορεα
θα παο παλι αφτεσ τισ μερεσ με τα φιλαρακια που με κερνανε κε θα περασο πολι ορεα στο πολι ορεο αφτο μαγαζι
εφχαριστο πολι αλα δε ιμε θεο εγο να πινο κανα μπιρακι να τροο κε μιλαο με πολι ορεεε κοπελεσ θελο κε σε αφτο το μαγαζι περναο πολι ορεα οποσ κε σε αλααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα μπραβοοοοοο!!!εισαι θεος!
εγο πιγενο στο μαγαζι κε ινε πολι ορεα γιατι να μι πιγενο δε μπορο να καταλαβο???
μου αρεσι παρα πολι
βαλτε ρε παιδια στο BABY O ORIGINAL και μεριδες γυρο χοιρινο να τρωει ο κοτομπιφτεκος να περναει ακομα καλιτερα!!!αντε για κανα σουβλακι ρε κοτομπιφτεκε
Συνέχισε..καλά το πας. Ως το καλοκαιράκι θα γίνεις Moderator!περασα παρα πολι ορεα
ορεα μουσικι ιπια μπιρακια ορεα κοριτσα παρα πολι ορεα
χορεβανε πανο σε σολινα με μαγιο κε χορισ ρουχα κε μου αρεσε παρα πολι
μετα πιγα κε με κερασε ο φιλοσ σουβλακια
τι ινε αφτο? εγο το καλοκερι θελο να περναο πολι ορεαΣυνέχισε..καλά το πας. Ως το καλοκαιράκι θα γίνεις Moderator!
Βάλε κι ένα avatar μπάνικο να γυαλίζεις τη στολή. Και πού'σαι...θα κεράσεις, σαν καλό κορίτσι που είσαι, στην αναβάθμιση. ;)τι ινε αφτο? εγο το καλοκερι θελο να περναο πολι ορεα
δε ιμε κοριτσι κε δε πλιρονο ποτε δε εχο λεταΒάλε κι ένα avatar μπάνικο να γυαλίζεις τη στολή. Και πού'σαι...θα κεράσεις, σαν καλό κορίτσι που είσαι, στην αναβάθμιση. ;)
δε ιμε κοριτσι κε δε πλιρονο ποτε δε εχο λετα
δε εχο λετα κε με κερνανε κε ολο γελανε μαζι μουαφου δαιν υσται κωρυτσυ γυατυ σασ καιρναναι;;;
Yποτίθεται, ότι γράφετε εδώ για να το διαβάσουν κι οι άλλοι.Μπορείτε, όσο γίνεται τουλάχιστον, να μην μας βγάζετε τα μάτια με την ανορθογραφία σας? Εντάξει, όλοι μπορεί να κάνουν λάθη αλλά μην το ξεφτιλίζετε τελείως.Αλλιώς, αφήστε το site και πιάστε καμμιά Γραμματική. Ευχαριστώ.δε εχο λετα κε με κερνανε κε ολο γελανε μαζι μου