Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Λοιπόν μάγκες τα φώτα σας.Παρασκευή ή Σάββατο θα το τιμήσω ξανά το εν λόγω κατάστημα μετά από ανομβρία αρκετών μηνών.Για προτείνετε κάνα καλό τεμάχιο.
Φίλε μου χτες πέρασα μια βόλτα από το συγκεκριμένο μαγαζί και θα σου πρότεινα να μην το κάνεις ούτε αυτό το Σ/Κ ούτε οποιοδήποτε άλλο,διότι πολύ απλά έχει πέσει πολύ παρακμή(σίγουρα βέβαια παίζει ρόλο ότι ήταν καθημερινή).Απο κεί και πέρα,αν είσαι παλιός θαμώνας του εν λόγω,έχω να σε πληροφορήσω ότι από τις παλαιότερες "καραβάνες" θα βρεις εκεί της Ίνα,Άννα και Αριάννα.Για έξαλες καταστάσεις(πριβέ,φραπές κ.λ.π) σίγουρο "χαρτί" είναι η Ίνα,αλλά από κει και πέρα πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν αρκετές ακόμα από κει μέσα που πλέον κάνουν "αταξίες".Ακόμα,υπάρχει ένα αρκετά συμπαθητικό ξανθό-μιλφ,του οποίου το όνομα δε συγκράτησα,το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις,ενώ καλό τεμάχιο είναι και η Στέφανι η Ουγγαρέζα η οποία όμως είναι μόνο για κάνα ποτό κέρασμα(το τιμά και κάθεται αρκετή ώρα).Εν κατακλείδι,θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάνα Λίντο ή Κίνκυ για πιο "high" καταστάσεις.Ελπίζω να βοήθησα.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πω πω τι μου θυμισες με την Ινα  :tits:
Εχω παρα πολυ καιρο να πατησω σ αυτο το μαγαζι, μπορει να παω με παρεα καμια φορα ετσι για να θυμηθουμε τα παλια  :rockon:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά επείγον ζητούνται ίνφο για το μαγαζί. Παλιά έπαιζαν καλά τεμάχια. Ξέρει κανείς αν βρίσκεται η Παλαιά Φρουρά
(τσάρλυ, κιάρα, αλεξία)?? είσοδος στα 10 ευρώ είναι έτσι και 10 ο απλός χορός??

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά επείγον ζητούνται ίνφο για το μαγαζί. Παλιά έπαιζαν καλά τεμάχια. Ξέρει κανείς αν βρίσκεται η Παλαιά Φρουρά
(τσάρλυ, κιάρα, αλεξία)?? είσοδος στα 10 ευρώ είναι έτσι και 10 ο απλός χορός??

Απαντάω μόνος μου... Καμία από τις ανωτέρω 3 :(. Επίσης ελάχιστοι πελάτες. Καλό τεμάχιο η Έμιλι (επιμένει για 20ρι όμως
όχι για 10ρι). Α, και φυσικά μερικές άλλες εμφανισιακά καλές αλλά από χορό δεν ξέρω καθόλου (πχ Αλεξάνδρα, Μαριάννα).
Το κλου της βραδιάς ένας ψιλο-τσακωμός θαμώνα με γκαρσόνι.. μας έδωσε κίνητρο να αποχωρήσουμε μια ώρα αρχύτερα).
Που είναι οι παλιές καλές εποχές οέο??

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Απαντάω μόνος μου... Καμία από τις ανωτέρω 3 :(. Επίσης ελάχιστοι πελάτες. Καλό τεμάχιο η Έμιλι (επιμένει για 20ρι όμως
όχι για 10ρι). Α, και φυσικά μερικές άλλες εμφανισιακά καλές αλλά από χορό δεν ξέρω καθόλου (πχ Αλεξάνδρα, Μαριάννα).
Το κλου της βραδιάς ένας ψιλο-τσακωμός θαμώνα με γκαρσόνι.. μας έδωσε κίνητρο να αποχωρήσουμε μια ώρα αρχύτερα).
Που είναι οι παλιές καλές εποχές οέο??
μια βόλτα στο γκάζι και πιο καλά-πολλά ξέκωλα θα δεις..
... ...

Επισκέπτης
Απαντάω μόνος μου... Καμία από τις ανωτέρω 3 :(.

Λάθος μέρα ;  ;)

Απλά στο Ο πιάνεις καλά με ένα 10ρι. Να βγάλεις γκόμενα στο Γκάζι είναι αδύνατον  >:(

Κάτι ξέρει ο νικολάκης...κι αυτός για γκόμενες του 10ευρου μιλάει... ;)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Λάθος μέρα ;  ;)
ίσως.. Π-Σ πρέπει να είναι αυτές
Κάτι ξέρει ο νικολάκης...κι αυτός για γκόμενες του 10ευρου μιλάει... ;)

Ναι, αυτό λέω αλλά εκεί μόνο οφθαλμόλουτρο κάνεις, στο Ο παίρνεις μάτι και μετά χουφτώνεις σωστά?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
10 = ποτό + βρώμικο 
:2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
τις ξέρουμε αλλά τις αποφεύγουμε..

άσε ρε κοντέ, σε λίγο θα μας πεις οτι γαμάς με κέρασμα στον καφενέ..1,40 το φραπόγαλο...και 3€ βενζίνη στο "ασημί" βέλος...

υ.γ - το ασημί βέλος ήταν τογιότα ή νταϊχάτσου τριβάλβιδο ;;;

:2funny:

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
άσε ρε κοντέ, σε λίγο θα μας πεις οτι γαμάς με κέρασμα στον καφενέ..1,40 το φραπόγαλο...και 3€ βενζίνη στο "ασημί" βέλος...

υ.γ - το ασημί βέλος ήταν τογιότα ή νταϊχάτσου τριβάλβιδο ;;;

:2funny:

Τι εννοεις finito μπρε φιφα7 ? :think:

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Άννα δουεύει ακόμα εκεί? Έχει καμια σχεση με την παλιά άννα του Baby O (εποχες 2004)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, μετά καλού φίλου. Σε αυτό το μαγαζί έχω ζήσει ιστορικές στιγμές, με φουλ κόσμο, κατανάλωση ποτών-χορών κτλ, σόου στην πίστα. Χθες είχε 6-7 κοπέλες και 3-4 πελάτες (!!). Από ρόστερ τώρα..μόνη γνώριμη δική μου η Αλεξία. Μαυρομάλλα, σφικτό κορμί ενδιαφέρουσα παρουσία. Απολογισμός ένα σφηνάκι κέρασμα 20 ευρώ, 2 χοροί άλλα 20 ευρώ. Στους χορούς ήταν λίαν καλή και θερμή. Ελπίζω το μαγαζί να ξαναβρεί την παλιά του ατμόσφαιρα (πέρυσι και πρόπερσι) 15 Αυγουστο δεν έβρισκες κάθισμα και τα τεμάχια τρέχαν σαν τρελά, άτιμη οικονομική κρίση!! χτύπησες και τους τίμιους στριπτιτζοκαψούρηδες

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Μια βραδιά στο Baby O. Λοιπόν 15 Αύγουστος. Πολύ χαλαρά πράγματα με ελάχιστους πελάτες. Βέβαια υπήρχαν κάποιες κοπέλες (λιγότερες από δέκα περισσότερες από πέντε) για τους αναζητητές της ηδονής. Υποδειγματικά γκαρσόνια και προσωπικό. Air condition χωρίς τσιγκουνιές. Τώρα όταν πήγα λέω ξεροσφύρι θα την βγάλω (έλειπαν Τσάρλυ, Κιάρα, Αλεξία, Κορίνα και άλλες λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις). Ευτυχώς εντόπισα μικρό 1,60 κουκλάκι από Ρουμανία ονόματι Έλενα αν το έπιασα καλά. 3 χοροί περιποιημένοι, δυνατοί με δόση GFE. Έπιασαν τόπο τα λεφτά  :P κάτι άλλες εκεί απλώς παντελώς αδιάφορες

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Ξεκινήσαμε για Αλκατραζ, κάποιος όμως μας πληροφόρησε ό,τι ήταν κλειστό (?) οπότε ,για να μην πάμε πάλι στο Ερότικα ή στις Μούσες,είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στο Baby O..
Πάρκιν άνετο ,στο δικό τους, το οποίο μάλιστα δεν είχε παρκαδόρο.
Είσοδος 10 ευρώ, ευγενικός ο κύριος στην υποδοχή, και καθόμαστε σε τραπεζάκι πλησίον της πίστας..
Χώρος μέτριος, σχετικά λίγοι πελάτες (3 τα ξημερώματα ),μια φορά είπα να πάρω ποτό σε στριπτιζάδικό  και ήταν μπομπα..
Dj αρκετά καλός, χωρίς υπερβολικά σχόλια και πολυλογίες..
Ας περάσουμε τώρα στα σημαντικά..Οι κοπέλες.Παρατήρησα 12-14 (2 έγχρωμες),3 αρκετά καλές σε σώμα και πρόσωπο (2 μελαγχρινές κοντές και μια ψηλή ξανθιά),μια που τη θυμόμουν από το Αλκατραζ (Ζοζεφίνα συστηνόταν τότε) και οι υπόλοιπες ή ήταν ηλικιωμένες ή ήταν κακάσχημες ή παράσωμες (ή σε όλους τους δυνατούς συνδιασμούς αυτών..)
Μερικά ονόματα που συγκράτησα..Στέφανι (από Ουγγαρία),Μαρία (δηλώνει 29 ετών ,χωρίς το κούρεμα της ηλικίας),Τζούλι,Βικτώρια.Επίσης μια η οποία ήταν τύφλα (ποτό/ναρκωτικά ?) δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη.
Χορός στην πίστα topless (ούτε μία δεν ήξερε να κουνηθεί), απλός χορός 10 ευρώ (προσοχή φίλος μου πήρε δεύτερο συνεχόμενο ,ο οποίος ήταν ξεπέτα κανονική),πριβέ δε γνωρίζω..
Σε γενικές γραμμές παρακμή..προσωπικά δε θα πήγαινα ξανά..
Πιθανό λόγω της παρακμής και της αναδουλειάς βέβαια, οι κοπέλες να προσφέρουν κάτι παραπάνω (ειδικά τις καθημερινές..).Αν ψάχνετε όμορφη ατμόσφαιρα,νέες και όμορφες χορεύτριες,σόου κτλ, καλύτερα να το αποφύγετε.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Το συγκεκριμμενο γαμαζι εχει καταντησει πιο παρακμη και απο την παρακμη..

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Το συγκεκριμμενο γαμαζι εχει καταντησει πιο παρακμη και απο την παρακμη..
[/quote

Αδερφέ παλιά ήτανε σούπερ (με Τσάρλυ, Κιάρα, Κορίνα, Αλεξία, Λουίζα κτλ). Τώρα έχει κάποιες λίγες καλές...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Καταδρομική βράδυ Κυριακής. Άδειο σχεδόν το μαγαζί. Ελάχιστες γνωστές φάτσες.
Λείπουν (εδώ και καιρό και μάλλον δεν θα έρθουν) Τσάρλυ, Κιάρα, Αλεξία?!, Λουίζα (είναι Baby Gold μάλλον-δεν ξέρω
και σίγουρα). cool έξοδος με αρκετή ενδιαφέρουσα δόση παρακμής. Πλέον λέω στα κορίτσια με
40 ευρώ πάω στούντιο, και εκεί που πριν χρόνια ήταν ψιλομύτες (όχι εκεί στα μαγαζιά αυτά)
λένε εντάξει για 1 χοράκο. 1000 φορές καλύτερα εκεί παρά Μούσες. Στο Ο έχει και ένα μέρος να κάνεις τον χορό σου, τέρμα πάνω αριστερά (χωρίς αδιάκριτα μάτια). Στο Μούσες σε βλέπουν όλοι...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα με καλή παρέα. Το σπουδαστήριο έχει μέσα καλά τεμάχια και σταθερές αξίες.
Ίνα (την ξέρετε όλοι φαντάζομαι), Κιάρα, Έλενα, 2 μαύρες ξέμπαρκες, και αρκετές άλλες κοπέλες αράζουν στο μαγαζί.
Σόου κατά τις 2 (live sex και καλά λολ). Απλά το έχω πει πολλές φορές Σάββατο δεν έχει την μέγιστη οριακή χρησιμότητα των χρημάτων σου. Καθημερινή είναι άδειο το μαγαζί και έχεις με την άνεση σου την καβάτζα καναπέ τέρμα αριστερά, φιλικότατο προσωπικό. ΥΓ παιδιά κάντε κάτι με τον εξαερισμό καπνιστός έγινε μετά από 1 ώρα που έκατσα μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom