Επισκέπτης
Φίλε, η Λουίζα ήταν συγκάτοικος της Ίνας. Ίσως εκείνη να ξέρει που βρίσκεται τώρα.
Φίλε, η Λουίζα ήταν συγκάτοικος της Ίνας. Ίσως εκείνη να ξέρει που βρίσκεται τώρα.
Και στο Baby O έκανε καλό χορό. Την είχε εκπαιδεύσει η Ίνα φαίνεταιΑπό εξαιρετικά έμπιστη μπουρδελόφατσα έμαθα πως είναι Baby Gold (μετά το Άμαζον και το Baby O, έχει πάει κατά σειρά σε Ανατολή-Diamonds Dolls) και τώρα εκεί. Έκανε καλό χορό στο Άμαζον (με λίγα λεφτά), μετά όταν πήγε Συγγρού τι είδε-και βασικά λόγω της υψηλής ζήτησης ζήταγε 2-3 κάρτες, δεν την χάλασε όταν στο Άμαζον παρακάλαγε για 1 όμως
Και στο Baby O έκανε καλό χορό. Την είχε εκπαιδεύσει η Ίνα φαίνεται
Επίσκεψη ξημερώματα Σαββάτου, ψώφια πράγματα, μία μόνο μεγάλη παρέα στον μεγάλο κανεπέ φάτσα στην πίστα και 5-6 διάσπαρτοι ξέμπαρκοι. Αφού ακόμη και τα γκαρσόνια βγαίναν συχνά-πυκνά έξω μπας δουν κανέναν άνθρωπο. Πάρκινγκ άνετο, άφηνες το αυτοκίνητό σου όπου ήθελες, αφού ακόμη και τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής σκοτώνουν μύγες στην κυριολεξία. Από κοπέλες ήταν παρούσες Ίνα, Άρτεμις, Κορνήλια, Βικτώρια, Όλγα, Μιλένα, Μισέλ, Έλενα, ένα Ρουμανάκι που μου διαφεύγει το καλλιτεχνικό του και μία μαυρούλα. Αυτές μείναν μέχρι το πρωί, καθώς υπήρχαν άλλες 5-6 που την κάναν πολύ νωρίτερα. Απ' ότι έμαθα δε, 3-4 την έκαναν πιθανότατα οριστικά στο εξωτερικό, όπως η Κιάρα και η Βανέσσα.
Οι χοροί στον σωλήνα τυπικοί, τόπλες χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, σόου από την Άρτεμις και την Έλενα με δονητάρια και από την Κορνήλια με κεριά, μπουκάλια και ό,τι άλλο χωράει το μουνί της και η κωλάρα της. Οι τιμές τα γνωστά: 10 ευρώ είσοδος με ποτό και 10 ευρώ κάθε ποτό του πελάτη και ο χορός της στρίπερ ξεκινάει από 10 ευρώ και το ποτό το σφηνάκι 20 ευρώ και πάει λέγοντας...
Βικτώρια η γνωστή με τις βυζάρες??Επίσκεψη ξημερώματα Σαββάτου, ψώφια πράγματα, μία μόνο μεγάλη παρέα στον μεγάλο κανεπέ φάτσα στην πίστα και 5-6 διάσπαρτοι ξέμπαρκοι. Αφού ακόμη και τα γκαρσόνια βγαίναν συχνά-πυκνά έξω μπας δουν κανέναν άνθρωπο. Πάρκινγκ άνετο, άφηνες το αυτοκίνητό σου όπου ήθελες, αφού ακόμη και τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής σκοτώνουν μύγες στην κυριολεξία. Από κοπέλες ήταν παρούσες Ίνα, Άρτεμις, Κορνήλια, Βικτώρια, Όλγα, Μιλένα, Μισέλ, Έλενα, ένα Ρουμανάκι που μου διαφεύγει το καλλιτεχνικό του και μία μαυρούλα. Αυτές μείναν μέχρι το πρωί, καθώς υπήρχαν άλλες 5-6 που την κάναν πολύ νωρίτερα. Απ' ότι έμαθα δε, 3-4 την έκαναν πιθανότατα οριστικά στο εξωτερικό, όπως η Κιάρα και η Βανέσσα.
Οι χοροί στον σωλήνα τυπικοί, τόπλες χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, σόου από την Άρτεμις και την Έλενα με δονητάρια και από την Κορνήλια με κεριά, μπουκάλια και ό,τι άλλο χωράει το μουνί της και η κωλάρα της. Οι τιμές τα γνωστά: 10 ευρώ είσοδος με ποτό και 10 ευρώ κάθε ποτό του πελάτη και ο χορός της στρίπερ ξεκινάει από 10 ευρώ και το ποτό το σφηνάκι 20 ευρώ και πάει λέγοντας...
Έλενα λες το κοντοπούτανο από Ρουμανία? Κιάρα νομίζω δεν θα την βλέπουμε πολύ, Αλεξία την πέτυχες? Λουίζα? (από παλιό Άμαζον??)
Βικτώρια η γνωστή με τις βυζάρες??
Βικτώρια η γνωστή με τις βυζάρες??
ό λα λα!!!!
από χορό είναι καλή? σαν Έλενα κοντοπούτανο??
η ελενιτσα η ρουμανα την εκανε??? η ειναι ακομα εκει??
κριμα γιατι ηταν η μονη που αξιζε εκει μεσα.... ολες οι αλλεςναι, Αγγλία, αν πάρεις στο μαγαζί λένε έχει ρεπό
πολι καλο μαγαζι πολι ορεο κε εκσιπιρετικο με πολι δροσερι μπιρακριμα γιατι ηταν η μονη που αξιζε εκει μεσα.... ολες οι αλλες
τρισαθλιο μαγαζι.....πολι καλο μαγαζι πολι ορεο κε εκσιπιρετικο με πολι δροσερι μπιρα
εγο περναο πολι ορεα εχι ορεα πολι κοπελεσ με ορεα βιζακια κολαρακια που ινε πολι καλεσ κε μου μιλανε κε μου λενε οτι ιμε πολι καλο πεδι κε με κερνανε κιολασ πολι ορεα φρουτα κε μπιρακι πολι ορεο πρασινοτρισαθλιο μαγαζι.....
εγο περναο πολι ορεα εχι ορεα πολι κοπελεσ με ορεα βιζακια κολαρακια που ινε πολι καλεσ κε μου μιλανε κε μου λενε οτι ιμε πολι καλο πεδι κε με κερνανε κιολασ πολι ορεα φρουτα κε μπιρακι πολι ορεο πρασινο