kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
κοκο ετρογα οταν ιμουνα μικροσ ετσι ελεγα στι μαμα μου κε μου εφερνε σοκολατα κε μπισκοτα απο το πσιλικατσιδικοΚερνάνε όσοι θέλουν κοκό!
κοκο ετρογα οταν ιμουνα μικροσ ετσι ελεγα στι μαμα μου κε μου εφερνε σοκολατα κε μπισκοτα απο το πσιλικατσιδικοΚερνάνε όσοι θέλουν κοκό!
κιριε εχετε δικιο αλα μονο εγο παο σε αφτο το πολι ορεο μαγαζιYποτίθεται, ότι γράφετε εδώ για να το διαβάσουν κι οι άλλοι.Μπορείτε, όσο γίνεται τουλάχιστον, να μην μας βγάζετε τα μάτια με την ανορθογραφία σας? Εντάξει, όλοι μπορεί να κάνουν λάθη αλλά μην το ξεφτιλίζετε τελείως.Αλλιώς, αφήστε το site και πιάστε καμμιά Γραμματική. Ευχαριστώ.
δε εχο λετα κε με κερνανε κε ολο γελανε μαζι μου
Yποτίθεται, ότι γράφετε εδώ για να το διαβάσουν κι οι άλλοι.Μπορείτε, όσο γίνεται τουλάχιστον, να μην μας βγάζετε τα μάτια με την ανορθογραφία σας? Εντάξει, όλοι μπορεί να κάνουν λάθη αλλά μην το ξεφτιλίζετε τελείως.Αλλιώς, αφήστε το site και πιάστε καμμιά Γραμματική. Ευχαριστώ.
Yποτίθεται, ότι γράφετε εδώ για να το διαβάσουν κι οι άλλοι.Μπορείτε, όσο γίνεται τουλάχιστον, να μην μας βγάζετε τα μάτια με την ανορθογραφία σας? Εντάξει, όλοι μπορεί να κάνουν λάθη αλλά μην το ξεφτιλίζετε τελείως.Αλλιώς, αφήστε το site και πιάστε καμμιά Γραμματική. Ευχαριστώ.
ελεοοοοοοοοος!!!! στοπ!!! δεν μπορωωωωωω αλλο!! ΣΚΑΣΕ ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΕ!!!! ΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
κοκο ετρογα οταν ιμουνα μικροσ ετσι ελεγα στι μαμα μου κε μου εφερνε σοκολατα κε μπισκοτα απο το πσιλικατσιδικο
δε κσερο αγλικαwhere is my angel???????? you know...the guy who eats at least 4 souvlakos in kathisia toy!
ΕΛΑΙΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΙΣ ΕΛΑΙΩΣδε κσερο αγλικα
αλα κτεσ το βραδι στο μαγαζι ιτανε πολι ορεα κε ιχε πολι ορεο σοου με διο γινεκεσ
πολι ορεα!
ΤΟΝ ΧΑΡΤΖΗΛΗΚΟΝΗ Η ΣΑΒΡΑ.ο πουστης τα λεφτα που τα βρισκει και ειναι καθε μερα εκει????
ι κσανθια ιπε οτι ιμε πολι ορεο αγορι πολι καλι κοπελα γιατι κσερο οτι ιμε ασκιμοσ
αρουρι σισμο δε κσερο?
το ξανθό γαίνος έχι απωτεινάξι το ρατσεισμό εδό κε κερώ.
δε κσερο αγλικα
αλα κτεσ το βραδι στο μαγαζι ιτανε πολι ορεα κε ιχε πολι ορεο σοου με διο γινεκεσ
πολι ορεα!
ουτε ελινικα κσερο ολο λαθι κανοξερεις καλά ελληνικα ομως και αυτο μετραει !
ινε πολι καλο κε ορεο το μαγαζιΠροσφορά από Baby O.
60€ για ένα μπουκάλι ουίσκι για 2 άτομα κι έναν prive χορό από το κέντρο διασκέδασης Baby O.Για να περάσετε ένα βράδυ που θα σας μείνει αξέχαστο,δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Η ωραία μουσική, το ευχάριστο περιβάλλον, και το εξυπηρετικό service θα σας μείνουν αλησμόνητα.
Ποτε θα με κερασεις ?ινε πολι καλο κε ορεο το μαγαζι
οποτε θεσ αλα διαλεγο κερασμαΠοτε θα με κερασεις ?