Πρόσφατη επίσκεψη μετά από καιρό και τα πράγματα ελαφρώς βελτιωμένα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Κατ' αρχάς είχε περισσότερο κόσμο με τα τραπέζια σχεδόν γεμάτα και πελάτες να μπαινοβγαίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ πριν από λίγο καιρό και κατά την διάρκεια τριών-τεσσάρων επισκέψεων μου στο μαγαζί ήμασταν τριες και ο κούκος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και τα κορίτσια να έχουν περισσότερο κέφι και εκτός από τρεις-τέσσερις να βολτάρουν συνεχώς στα τραπέζια. Επίσης παρατήρησα, ότι ο νέος καμουφλαρισμένος χώρος για πριβέ χορούς όπως μπαίνεις στο μαγαζί στην γωνία αριστερά μπροστά, είχε κίνηση, με αποτέλεσμα να είναι πελάτες στην... αναμονή.
Τρίτο θετικό η αλλαγή dj. Επιτέλους κάποιος μιλάει χωρίς να λέει χοντρομαλακίες ή τα ίδια και τα ίδια -όπως ο προηγούμενος- όταν χορεύουν τα κορίτσια στον στύλο και οι μουσικές του επιλογές στα κενά είναι σαφώς καλύτερες από του προηγούμενου. Τέταρτο θετικο, το ποτό μου ήταν πεντακάθαρο και όχι μπόμπα. Τέταρτο θετικό, το ότι έπεσε η τιμή στο σφηνάκι των κοριτσιών από 20 στα 15 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν έγινε το ίδιο για το τετραπλό, που κοστίζει 60 ευρώ με τέσσερις κάρτες για την κοπέλα.
Από κοπέλες ήταν παρούσες Ίνα, Μόνικα, Κορνήλια, Βικτώρια, Σιμόνα, Μιλένα, Μισέλ, Αριάνα, Οξάνα, Ζοζεφίν, μία Ρουμάνα χοντρούλα αδιάφορη, μία μαυρούλα με κοντό μαλί βαμμένο ξανθό και σηκωμένο όρθιο σαν τσαλαπετινός και τέσσερις-πέντε άλλες που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους. Από σόου η Κορνήλια να βάζει κεριά, δονητάρια και σαμπάνια στον κώλο και στη μουνάρα της και η Μιλένα με έναν δονητή.
Από τιμές 10 ευρώ η είσοδος με ποτό, 10 ευρώ κάθε επόμενο ποτό του πελάτη, ο χορός ξεκινάει από 10 ευρώ ο απλός και φθάνει 50 ευρώ ο πριβέ και παραπάνω για "σπέσιαλ" -όπως έμαθα- υπηρεσίες που προσφέρουν κάποιες από τις κοπέλες. Όσον αφορά στο πάρκινγκ, βρίσκεις άνετα αφού τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής δεν λειτουργούν.