Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα παραγωγης πολιτισμου μετά κριτικής στον καταλογο www.bourdela.com/content/view/546/222/#user_reviews]εδώ[/url]

υ.γ. ξεχασα να αναφερω και μια μελαχροινουλα συμπαθητικια που λεγεται κριστυ(αυτη που φοραει ενα ασπρο φανελακι συνηθως....
οοοο φανταστικε φραπεδιαρι...!!!!σιγχαριτιρια για το πορνοαξιομα!
σου αξιζει και με το παραπανο ανομαλιαρι  φραπεδοκαυλεουμπα !!!!
ανιπομονο να με πορνοδιεγιρεισ στα εροτικα στεκια σου και να απολαυσουμε τιν γοιτευτικι γευσι του φραπε παρεουλα με τον μεγιστο ιπουργο!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα παραγωγης πολιτισμου μετά κριτικής στον καταλογο www.bourdela.com/content/view/546/222/#user_reviews]εδώ[/url]

υ.γ. ξεχασα να αναφερω και μια μελαχροινουλα συμπαθητικια που λεγεται κριστυ(αυτη που φοραει ενα ασπρο φανελακι συνηθως....
μεγαλη καριολα Ρουμανα ταλιροφονιας,μακρια ασχημη συμπεριφορα με δηθεν ευγενια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προς Βασο,η Βανεσσα ειναι εκ Σιβηριας καλη συμπεριφορα αλλα υπηρεσιες αναλογα με τα κεφια της και πως θα σε κοψει,προσφερεται για γυναικολογικη εξεταση αλλα φραπε μονο πανω απο το παντελονι,ψαχνει για γαμπρο Ελληνα να την αποκαταστησει,το καλοκαιρι ηταν στη Ζακυνθο σε στριπ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπραβο ρε βοθρο...ευτυχως εχουμε και σε σενα και μας ξεδιαλυνεις τις οποιες αποριες.....για πες τα ονοματα των μπαζων + αυτες που ποσταρα και δεν ξερω ονοματα....αυτη η καστανοξανθη με το μακρυ μπουκλε μαλλι και τα κοκκινα ρουχα ειναι η λολα?για πες...για πες....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ πάντως στην τελευταία μου επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα γεύτηκα εκλεκτή νιγηριανή ποικιλία καφέ με έκπτωση μάλιστα! Δυστυχώς έλειπε η Όλγα...

della

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
14
Like
653
Πόντοι
311
Οσοι εχουν παει προσφατα μηπως εχουν ξεχασει να αναφερουν και την Λολα(ψηλη,ξανθια με λεπτο ωραιο σωμα) η μηπως δεν την ανεφεραν επειδη λείπει??Ενημερωστε παρακαλω!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οσοι εχουν παει προσφατα μηπως εχουν ξεχασει να αναφερουν και την Λολα(ψηλη,ξανθια με λεπτο ωραιο σωμα) η μηπως δεν την ανεφεραν επειδη λείπει??Ενημερωστε παρακαλω!!!
Λειπει η ωραια κοιμωμενη εκ Ρωσσιας πανω απο 5 μηνες

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Vothre, μιας και φαινεσαι να εισαι της οδου Πειραιως ανθρωπος, ριξε μια ματια απο Παρασκευη στο 4.. Ακουσα οτι ξανανοιγει σαν στριπτηζαδικο.

della

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
14
Like
653
Πόντοι
311

Λειπει η ωραια κοιμωμενη εκ Ρωσσιας πανω απο 5 μηνες
[/quote]

ευχαριστω για τα νεα !αν και δυσαρεστα..    :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγώ πάντως στην τελευταία μου επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα γεύτηκα εκλεκτή νιγηριανή ποικιλία καφέ με έκπτωση μάλιστα! Δυστυχώς έλειπε η Όλγα...

angelina εκειθε καπτεν μου....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Με την τσιχλα...για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!!!!!!!!!!
Σεβασμος στον καπετανιο!!!!!!

Που να μάθουν οι νέοι τώρα... άλλες εποχές τότε... η Όλγα ήτνα πρωτοπόρος το 98-99, τώρα απλώς συμμετέχει στη σκηνη του φραπέ!

polysporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές η Νανά υπάρχει ακόμα?

Stories

Νέο!

Stories