neos40aris
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Άθλιο σέρβις,ποτό πιό μπόμπα δεν έχω ξαναπιεί
Εντάξει λύθηκε το θέμα η Φεράρι του Λολίτα μεταγραφή στην Πειραιώς.Και χωρίς τσεμπέρι
Τάδε έφη Ρόπ
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.αφου το ειπε ο rop τοτε....."εν ηδα οτοι ουδαιν ειδα"!
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.
Εκτός εάν το έγραψες λάθος από τους πολλούς φραπέδες αρχηγέ μου
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.
Εκτός εάν το έγραψες λάθος από τους πολλούς φραπέδες αρχηγέ μου
καλά είπα εγώ φταίνε οι φραπέδες.
Φίλε σου προτείνω άμεσα τη θεραπεία που ακολούθησα εγώ.... Πάρε ένα ρωσσάκι σπίτι σου...... Θα σου γιατρέψει όλες τις πληγές......καλα οι φραπεδες ειναι η αφορμη της μαλακιας που με δερνει....η αιτια ειναι αλλη....πολυ πιο βαθια και εξερευνησιμη απο ειδικους του χωρου..
Φίλε σου προτείνω άμεσα τη θεραπεία που ακολούθησα εγώ.... Πάρε ένα ρωσσάκι σπίτι σου...... Θα σου γιατρέψει όλες τις πληγές......
Πίστεψέ με είναι πολύ απλό..... Αρκεί να μην το σκέφτεσαι και θα έρθει μόνο του. Εκτός και εάν το πρόβλημα είναι ότι δε μένεις μόνος σου σπίτι.....μακαρι να ηταν τοσο απλο...θα ειχα πληρη ιαση της στριπολαγνειας πανω απο 2000 φορες..
Πίστεψέ με είναι πολύ απλό..... Αρκεί να μην το σκέφτεσαι και θα έρθει μόνο του. Εκτός και εάν το πρόβλημα είναι ότι δε μένεις μόνος σου σπίτι.....
ξερετε που πηρε μεταγραφη η ντανιελα?
εγω πιστευω οτι επιτηδες δεν δινει ο θεος τετοια μουνια σε τυπους σαν τον vaso γιατι τοτε θα εξαφανιζοντουσαν απο τη γη καθως θα τα γαμουσαν ολη μερα
Όντως όντως. Αν και οι λεσβίες μας τα χάλασαν. Θέλουν δουλειά ακόμα.Απλώς θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήτριά μου στο ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού. Επιτέλους ένα μαγαζί που έχει live sex. Εκεί που βλέπαμε το σύνηθες και βαρετό πρόγραμμα βγαίνει ένα παλίκαρι (φτού σου λεβέντη μου) με μια λυγερόκορμι ξανθιά μούνα. Λέω και γω πάλι τα ίδια θα δούμε. Γλυψίματα στον αέρα και πλαστικές πούτσες. Διαψεύστικα παταγωδός. Μετά από σύντομο χορευτικό το παλικάρι πετάει το Magnum έξω και εγώ ήπια την μπύρα μονορούφι. Πίπες και γαμήσια μπροστά στα μάτια μας. Και η ξανθιά δεν μπορώ να πώ, καλή μαστόρησα...και πάλι μπράβο.
Στη Συγκρου μαλλον ;)Κάνουν και κόντρες στην παραλιακή;
Τοσο ταγμενος λοιπον? Τοσο ζηλωτης?εγκο νο μαμησι,ονλυ φραπε και μετα αγαλλιασις....
Απλώς θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήτριά μου στο ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού. Επιτέλους ένα μαγαζί που έχει live sex. Εκεί που βλέπαμε το σύνηθες και βαρετό πρόγραμμα βγαίνει ένα παλίκαρι (φτού σου λεβέντη μου) με μια λυγερόκορμι ξανθιά μούνα. Λέω και γω πάλι τα ίδια θα δούμε. Γλυψίματα στον αέρα και πλαστικές πούτσες. Διαψεύστικα παταγωδός. Μετά από σύντομο χορευτικό το παλικάρι πετάει το Magnum έξω και εγώ ήπια την μπύρα μονορούφι. Πίπες και γαμήσια μπροστά στα μάτια μας. Και η ξανθιά δεν μπορώ να πώ, καλή μαστόρησα...και πάλι μπράβο.