Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Άθλιο σέρβις,ποτό πιό μπόμπα δεν έχω ξαναπιεί

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά είπα εγώ φταίνε οι φραπέδες. :uglystupid: :uglystupid:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα οι φραπεδες ειναι η αφορμη της μαλακιας που με δερνει....η αιτια ειναι αλλη....πολυ πιο βαθια και εξερευνησιμη απο ειδικους του χωρου..
Φίλε σου προτείνω άμεσα τη θεραπεία που ακολούθησα εγώ.... Πάρε ένα ρωσσάκι σπίτι σου...... Θα σου γιατρέψει όλες τις πληγές...... :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε σου προτείνω άμεσα τη θεραπεία που ακολούθησα εγώ.... Πάρε ένα ρωσσάκι σπίτι σου...... Θα σου γιατρέψει όλες τις πληγές...... :2funny: :2funny: :2funny:

μακαρι να ηταν τοσο απλο...θα ειχα πληρη ιαση της στριπολαγνειας πανω απο 2000 φορες..

:dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μακαρι να ηταν τοσο απλο...θα ειχα πληρη ιαση της στριπολαγνειας πανω απο 2000 φορες..

:dancing: :dancing: :dancing:
Πίστεψέ με είναι πολύ απλό..... Αρκεί να μην το σκέφτεσαι και θα έρθει μόνο του. Εκτός και εάν το πρόβλημα είναι ότι δε μένεις μόνος σου σπίτι..... :booty:

drakoul

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε που πηρε μεταγραφη η ντανιελα?

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι επιτηδες δεν δινει ο θεος τετοια μουνια σε τυπους σαν τον vaso γιατι τοτε θα εξαφανιζοντουσαν απο τη γη καθως θα τα γαμουσαν ολη μερα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω πιστευω οτι επιτηδες δεν δινει ο θεος τετοια μουνια σε τυπους σαν τον vaso γιατι τοτε θα εξαφανιζοντουσαν απο τη γη καθως θα τα γαμουσαν ολη μερα

εγκο νο μαμησι,ονλυ φραπε και μετα αγαλλιασις....

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Απλώς θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήτριά μου στο ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού. Επιτέλους ένα μαγαζί που έχει live sex. Εκεί που βλέπαμε το σύνηθες και βαρετό πρόγραμμα βγαίνει ένα παλίκαρι (φτού σου λεβέντη μου) με μια λυγερόκορμι ξανθιά μούνα. Λέω και γω πάλι τα ίδια θα δούμε. Γλυψίματα στον αέρα και πλαστικές πούτσες. Διαψεύστικα παταγωδός. Μετά από σύντομο χορευτικό το παλικάρι πετάει το Magnum έξω και εγώ ήπια την μπύρα μονορούφι. Πίπες και γαμήσια μπροστά στα μάτια μας. Και η ξανθιά δεν μπορώ να πώ, καλή μαστόρησα...και πάλι μπράβο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Απλώς θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήτριά μου στο ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού. Επιτέλους ένα μαγαζί που έχει live sex. Εκεί που βλέπαμε το σύνηθες και βαρετό πρόγραμμα βγαίνει ένα παλίκαρι (φτού σου λεβέντη μου) με μια λυγερόκορμι ξανθιά μούνα. Λέω και γω πάλι τα ίδια θα δούμε. Γλυψίματα στον αέρα και πλαστικές πούτσες. Διαψεύστικα παταγωδός. Μετά από σύντομο χορευτικό το παλικάρι πετάει το Magnum έξω και εγώ ήπια την μπύρα μονορούφι. Πίπες και γαμήσια μπροστά στα μάτια μας. Και η ξανθιά δεν μπορώ να πώ, καλή μαστόρησα...και πάλι μπράβο.
Όντως όντως. Αν και οι λεσβίες μας τα χάλασαν. Θέλουν δουλειά ακόμα.  :boobies: :boobies:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Τζίνα και Μάρκος έφτασαν ως εκεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom