You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby O Original
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 124K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
ενα ποστ μετα απο καιρο. λοιπον λογω της ινας αποφασισαμε να παμε για καφε στο πειραιως χτες βραδυ και κατσαμε τελικα ενα 5ωρο περιπου χορεωντας και ξεδινωντας απο τις σκοτουρες. ειχα παει και πριν απο 3 βδομαδες αλλα δεν ειχα γραψει γιατι δεν ειχα πολλα ονοματα για να φτιαξω λιστα. λοιπον η στριποκριτικη τωρα. κοπελες πολλες, κοσμος αρκετος. ηταν εκει οι εξηες ναρες
ινα (τελικα μου τον εφερε τον φραπε, αν και μου εκανε νερα στηνα ρχη, ενω την προηγουμενη φορα απο μονη της ειχε αρχισει, περιεργες οι γυναικες. οχι πριβε)
λινα (απο το λιδο)
κλειω( οχι απο το λιδο, μια ελληνιδα ξανθια)
μαρινα (μαυρουλα)
τατιανα
σοφια (μαυρουλα)
στελλα
μονικα
αλεξανδρα+μονικα (λεσβιακο με δονητες και την βοηθεια του κοινου παρακαλω δλδ του μεγαλου αλεξανδρου (πραγματικα ηταν τεραστιο το παιδι, σαν μωρα φαινονταν οι κοπελες μπροστα του) και ενος fake μεξικανου ονοματι παντσο)
ρειτσελ
σιμονα
αντζυ
νανα (σαν travel ηταν ρε πουστη μου και αυτη η προσποιητη φωνη σαν πενταχρονου κοιτσιου με φοβιζε)
αννα
κορνηλια+μερσεντες (ουγκαρεζες, πολυ καλο απλο χωρο με πιασιματα και γλωσσιδια για οποιους αρεσκονται σε τετοια(η δευτερη και πολυ ωρα). κραταω μια επιφυλαξη γιατι ηταν τοσο χεσμενες (προσπαθουσανε να πανε η μια την αλλη μπρομπολια βολτα μεσα στο μαγαζι και γκρεμοτσακιζονταν συνεχεια, πολυ γελοιο )που μπορει να μιλαγε το ποτο χτες, μετα απο επομενη επισκεψη θα εχω ασφαλεστερα αποτελεσματα)
μερικες αλλες που δεν μας μιλησαν (οι ψηλομυτες) περιπου καμια 5-6αρα
μερικες που μας μιλησαν αλλα τα λαγωνικα μου δεν κρατησαν ονομα (η μια απο αυτες πηγε και για χωρο κιολας με ενα απο τα λαγωνικα, και ηταν παρομοια με τις ουγκαρεζες παραπανω, πολυ ωραια ματια και τατουαζ πανω απ'το αριστερο κωλομερι) περιπου καμια 4αρα
και εκπληξη της βραδυας για μενα, η επιστημη που μετακομισε εδω (ηταν στο baby gold συγγρου αν θυμαμαι καλα)
οτι και να λεγεται η κοπελα για μενα ειναι μουρη (με την καρβελικη εννοια της λεξεως) και την παω με τα χιλια
conclusion: απο απλους χωρους το μαγαζι παει πολυ καλα, (απο πριβε δεν ξερω, δεν παιρνω πια)
και ειχε αρκετες ωραιες γυναικες (πολυ καλυτερες απ'οτι 3 βδομαδες πριν)
ξεχασα τιμες: εισοδος 10 ευρω, απλος χωρος 10 ευρω, πριβε δεν ξερω
αντε και καλες γιορτες
ινα (τελικα μου τον εφερε τον φραπε, αν και μου εκανε νερα στηνα ρχη, ενω την προηγουμενη φορα απο μονη της ειχε αρχισει, περιεργες οι γυναικες. οχι πριβε)
λινα (απο το λιδο)
κλειω( οχι απο το λιδο, μια ελληνιδα ξανθια)
μαρινα (μαυρουλα)
τατιανα
σοφια (μαυρουλα)
στελλα
μονικα
αλεξανδρα+μονικα (λεσβιακο με δονητες και την βοηθεια του κοινου παρακαλω δλδ του μεγαλου αλεξανδρου (πραγματικα ηταν τεραστιο το παιδι, σαν μωρα φαινονταν οι κοπελες μπροστα του) και ενος fake μεξικανου ονοματι παντσο)
ρειτσελ
σιμονα
αντζυ
νανα (σαν travel ηταν ρε πουστη μου και αυτη η προσποιητη φωνη σαν πενταχρονου κοιτσιου με φοβιζε)
αννα
κορνηλια+μερσεντες (ουγκαρεζες, πολυ καλο απλο χωρο με πιασιματα και γλωσσιδια για οποιους αρεσκονται σε τετοια(η δευτερη και πολυ ωρα). κραταω μια επιφυλαξη γιατι ηταν τοσο χεσμενες (προσπαθουσανε να πανε η μια την αλλη μπρομπολια βολτα μεσα στο μαγαζι και γκρεμοτσακιζονταν συνεχεια, πολυ γελοιο )που μπορει να μιλαγε το ποτο χτες, μετα απο επομενη επισκεψη θα εχω ασφαλεστερα αποτελεσματα)
μερικες αλλες που δεν μας μιλησαν (οι ψηλομυτες) περιπου καμια 5-6αρα
μερικες που μας μιλησαν αλλα τα λαγωνικα μου δεν κρατησαν ονομα (η μια απο αυτες πηγε και για χωρο κιολας με ενα απο τα λαγωνικα, και ηταν παρομοια με τις ουγκαρεζες παραπανω, πολυ ωραια ματια και τατουαζ πανω απ'το αριστερο κωλομερι) περιπου καμια 4αρα
και εκπληξη της βραδυας για μενα, η επιστημη που μετακομισε εδω (ηταν στο baby gold συγγρου αν θυμαμαι καλα)
οτι και να λεγεται η κοπελα για μενα ειναι μουρη (με την καρβελικη εννοια της λεξεως) και την παω με τα χιλια
conclusion: απο απλους χωρους το μαγαζι παει πολυ καλα, (απο πριβε δεν ξερω, δεν παιρνω πια)
και ειχε αρκετες ωραιες γυναικες (πολυ καλυτερες απ'οτι 3 βδομαδες πριν)
ξεχασα τιμες: εισοδος 10 ευρω, απλος χωρος 10 ευρω, πριβε δεν ξερω
αντε και καλες γιορτες
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
ητανε την προηγουμενη φορα. στις χθεσινες δεν την εχω. θυμαμαι μια με καρεδακι κοντο ξανθο, αδυνατο με τατουαζ στον κωλο αλλα δεν ξερω αν ρωτησα ονομαΜια Τζακλιν ηταν εκει ???? / αδυνατη πολυ,με καρεδακι,λιγο σκατοφατσα αλλα με γκαυλωνει αυτο το κοριτσι ....
μαρινα εκ ρωσιαςητανε την προηγουμενη φορα. στις χθεσινες δεν την εχω. θυμαμαι μια με καρεδακι κοντο ξανθο, αδυνατο με τατουαζ στον κωλο αλλα δεν ξερω αν ρωτησα ονομα
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πρίν καμμιά βδομάδα πήγα στο εν λόγω πολυκατάστημα. Δεν κάτσαμε πολύ. Και πως να κάτσουμε άλλωστε. Μια κυρία που μας συστήθηκε ως Ferrari (!!!) φρόντισε να χαλαρώσουμε και να νυστάξουμε....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Πρίν καμμιά βδομάδα πήγα στο εν λόγω πολυκατάστημα. Δεν κάτσαμε πολύ. Και πως να κάτσουμε άλλωστε. Μια κυρία που μας συστήθηκε ως Ferrari (!!!) φρόντισε να χαλαρώσουμε και να νυστάξουμε....
Η γνωστή γρήγορη του Lolita;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μαλλον.....αν ηταν αυτη με το μαυρο τσεμπερι και τα κιτρινα δοντια!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ενδεχομένος γιατί μου είπε οτι δουλεύει μόνο Πέμπτες και Παρασκευές στο Baby O. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι η κοπέλα δεν ήταν του ξεπετάγματος. Ο αμαρτωλός χορός κράτησε κανένα δεκάλεπτο.
αχχαχαμαλλον.....αν ηταν αυτη με το μαυρο τσεμπερι και τα κιτρινα δοντια!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
'Ferrari' έχει μια στο lolita και είναι milf και όπως πολύ σωστά λέει και ο Βάσος φοράει τσεμπέρι.Μάλιστα δηλώνει Ιταλίδα.Αυτήν λέμε?
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
'Ferrari' έχει μια στο lolita και είναι milf και όπως πολύ σωστά λέει και ο Βάσος φοράει τσεμπέρι.Μάλιστα δηλώνει Ιταλίδα.Αυτήν λέμε?
Δε μπορώ να φανταστώ δύο με το ιδιο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε να έχω 2 Φερράρι......
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Με 30 lt Shell παίρνεις μία
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι και τόσο παράξενο Καπετάνιο μου αλλά ο φίλος δεν απάντησε ακόμα στις περιγραφές που κάναμε.Δε μπορώ να φανταστώ δύο με το ιδιο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Δε μπορώ να φανταστώ δύο με το ιδιο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο
μην φανταστεις,απλα πιστεψε το....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
μην φανταστεις,απλα πιστεψε το....
Κάνουν και κόντρες στην παραλιακή;
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εντάξει λύθηκε το θέμα η Φεράρι του Λολίτα μεταγραφή στην Πειραιώς.Και χωρίς τσεμπέρι
Τάδε έφη Ρόπ
Τάδε έφη Ρόπ
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Εντάξει λύθηκε το θέμα η Φεράρι του Λολίτα μεταγραφή στην Πειραιώς.Και χωρίς τσεμπέρι
Τάδε έφη Ρόπ
Respect στον πατριάρχη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις