Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολυ χαλια  μαγαζι και γκομενες :headbang:
δεν ηταν και η Βιβιαν  :rockon:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
ενα ποστ μετα απο καιρο. λοιπον λογω της ινας αποφασισαμε να παμε για καφε στο πειραιως χτες βραδυ και κατσαμε τελικα ενα 5ωρο περιπου χορεωντας και ξεδινωντας απο τις σκοτουρες. ειχα παει και πριν απο 3 βδομαδες αλλα δεν ειχα γραψει γιατι δεν ειχα πολλα ονοματα για να φτιαξω λιστα. λοιπον η στριποκριτικη τωρα. κοπελες πολλες, κοσμος αρκετος. ηταν εκει οι εξηες ναρες

ινα (τελικα μου τον εφερε τον φραπε, αν και μου εκανε νερα στηνα ρχη, ενω την προηγουμενη φορα απο μονη της ειχε αρχισει, περιεργες οι γυναικες. οχι πριβε)
λινα (απο το λιδο)
κλειω( οχι απο το λιδο, μια ελληνιδα ξανθια)
μαρινα (μαυρουλα)
τατιανα
σοφια (μαυρουλα)
στελλα
μονικα
αλεξανδρα+μονικα (λεσβιακο με δονητες και την βοηθεια του κοινου παρακαλω δλδ του μεγαλου αλεξανδρου (πραγματικα ηταν τεραστιο το παιδι, σαν μωρα φαινονταν οι κοπελες μπροστα του) και ενος fake μεξικανου ονοματι παντσο)
ρειτσελ
σιμονα
αντζυ
νανα (σαν travel ηταν ρε πουστη μου και αυτη η προσποιητη φωνη σαν πενταχρονου κοιτσιου με φοβιζε)
αννα
κορνηλια+μερσεντες (ουγκαρεζες, πολυ καλο απλο χωρο με πιασιματα και γλωσσιδια για οποιους αρεσκονται σε τετοια(η δευτερη και πολυ ωρα). κραταω μια επιφυλαξη γιατι ηταν τοσο χεσμενες (προσπαθουσανε να πανε η μια την αλλη μπρομπολια βολτα μεσα στο μαγαζι και γκρεμοτσακιζονταν συνεχεια, πολυ γελοιο :2funny: :2funny: )που μπορει να μιλαγε το ποτο χτες, μετα απο επομενη επισκεψη θα εχω ασφαλεστερα αποτελεσματα)
μερικες αλλες που δεν μας μιλησαν (οι ψηλομυτες) περιπου καμια 5-6αρα
μερικες που μας μιλησαν αλλα τα λαγωνικα μου δεν κρατησαν ονομα (η μια απο αυτες πηγε και για χωρο κιολας με ενα απο τα λαγωνικα, και ηταν παρομοια με τις ουγκαρεζες παραπανω, πολυ ωραια ματια και τατουαζ πανω απ'το αριστερο κωλομερι) περιπου καμια 4αρα
και εκπληξη της βραδυας για μενα, η επιστημη που μετακομισε εδω (ηταν στο baby gold συγγρου αν θυμαμαι καλα)
οτι και να λεγεται η κοπελα για μενα ειναι μουρη (με την καρβελικη εννοια της λεξεως) και την παω με τα χιλια

conclusion: απο απλους χωρους το μαγαζι παει πολυ καλα, (απο πριβε δεν ξερω, δεν παιρνω πια)
και ειχε αρκετες ωραιες γυναικες (πολυ καλυτερες απ'οτι 3 βδομαδες πριν)
ξεχασα τιμες: εισοδος 10 ευρω, απλος χωρος 10 ευρω, πριβε δεν ξερω

αντε και καλες γιορτες

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μια Τζακλιν ηταν εκει ???? / αδυνατη πολυ,με καρεδακι,λιγο σκατοφατσα αλλα με γκαυλωνει αυτο το κοριτσι ....

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Μια Τζακλιν ηταν εκει ???? / αδυνατη πολυ,με καρεδακι,λιγο σκατοφατσα αλλα με γκαυλωνει αυτο το κοριτσι ....
ητανε την προηγουμενη φορα. στις χθεσινες δεν την εχω. θυμαμαι μια με καρεδακι κοντο ξανθο, αδυνατο με τατουαζ στον κωλο αλλα δεν ξερω αν ρωτησα ονομα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ητανε την προηγουμενη φορα. στις χθεσινες δεν την εχω. θυμαμαι μια με καρεδακι κοντο ξανθο, αδυνατο με τατουαζ στον κωλο αλλα δεν ξερω αν ρωτησα ονομα
μαρινα εκ ρωσιας

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πρίν καμμιά βδομάδα πήγα στο εν λόγω πολυκατάστημα. Δεν κάτσαμε πολύ. Και πως να κάτσουμε άλλωστε. Μια κυρία που μας συστήθηκε ως Ferrari (!!!) φρόντισε να χαλαρώσουμε και να νυστάξουμε....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πρίν καμμιά βδομάδα πήγα στο εν λόγω πολυκατάστημα. Δεν κάτσαμε πολύ. Και πως να κάτσουμε άλλωστε. Μια κυρία που μας συστήθηκε ως Ferrari (!!!) φρόντισε να χαλαρώσουμε και να νυστάξουμε....

Η γνωστή γρήγορη του Lolita;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Η γνωστή γρήγορη του Lolita;

Ενδεχομένος γιατί μου είπε οτι δουλεύει μόνο Πέμπτες και Παρασκευές στο Baby O. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι η κοπέλα δεν ήταν του ξεπετάγματος. Ο αμαρτωλός χορός κράτησε κανένα δεκάλεπτο.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
'Ferrari' έχει μια στο lolita και είναι milf και όπως πολύ σωστά λέει και ο Βάσος φοράει τσεμπέρι.Μάλιστα δηλώνει Ιταλίδα.Αυτήν λέμε?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
'Ferrari' έχει μια στο lolita και είναι milf και όπως πολύ σωστά λέει και ο Βάσος φοράει τσεμπέρι.Μάλιστα δηλώνει Ιταλίδα.Αυτήν λέμε?

Δε μπορώ να φανταστώ δύο με το ιδιο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε να έχω 2 Φερράρι......  :dancing:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δε μπορώ να φανταστώ δύο με το ιδιο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο
Δεν είναι και τόσο παράξενο Καπετάνιο μου αλλά ο φίλος δεν απάντησε ακόμα στις περιγραφές που κάναμε.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εντάξει λύθηκε το θέμα η Φεράρι του Λολίτα μεταγραφή στην Πειραιώς.Και χωρίς τσεμπέρι  :2funny:
Τάδε έφη Ρόπ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom