Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ξανθια μ.....α με τελειες αναλογιες και αγγελικο προσωπο,μαλλον ρωσιδα χθες φορουσε ενα κοκκινο στρινγκ.
Χθες εκανα επισκεψη για λιγοτερο απο ωρα ,η ουγαρεζα απο πρινσες η ΚΟΡΝΕΛΙΑ μετακομισε εδω κατα τα αλλα μια απο τα ιδια με κοιμωμενες στριπερ...
στους χορους ειναι καλη ως πολυ καλη (μεσα στο γενικο συνολο) κ με νορμαλ τιμες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
FRAPE η ΜΙσελ....?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Η θρυλική 'Ίνα' απο το ʼμαζον (r.i.p) απο δω και πέρα θα βρίσκεται Original Baby-O Πειραιώς.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βρε καλως το κοριτσι.
ελπιζω η γενικοτερη υπνο-κατασταση  :zzzzz: που επικρατει στο συγκεκριμενο μαγαζι να μην την επηρεασει, εμεις τη θελουμε οπως ηταν στο αμαζον..  :rolleyes:

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες χτες βραδυ πηγα στο εν λογω μαγαζι. Η γνωμη μου ειναι οτι εχει χαλασει, δεν εχω περασει χειροτερα εκει μεσα. :headbang:  Αργουσαν να βγουνε πανω, δεν βολταρανε στα τραπεζια, χαλια.. Καθισα γυρω στο 2ωρο και σε αυτο το χρονο ηρθε μονο μια (την οποια κ εστειλα γιατι ηταν χαλια)... :bottom:
Γιατι τοσο χαλι ρε γαμωτο? Ηταν γαματο μαγαζι.... Το μονο θετικο που ειδα ηταν η γκομενα με τον πυθωνα, αυτη ηταν πολυ καυλα... :smitten:
Και επι την ευκαιρια να ρωτησω κ κατι... Στο καινουριο στριπτιζαδικο που εχει ανοιξει, το Cocktail, εχει παει κανεις???

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.527
Πόντοι
8.345
παιδες το συγκεκριμενο μαγαζι εχει πριβε και αν ναι ποσο? ειναι απομερος πριβε οπως του λιντο ή φατσα φορα σαν του λολιτα ενα πραγμα? τωρα που επεστρεψε η ινα (αληθεια τι μερες δουλευει) αξιζει να το επισκεφτουμε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Ινα Πα+Σ την εχω πετυχει,χωρο πριβε δεν εχει,ουτε ολες κανουν,θα σου το προτεινουν μονεs τους 50?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.527
Πόντοι
8.345
που κανουν χωρο πριβε αυτες που το κανουν?? εκει που κανουν και τους απλους?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παρτε και ενα ροστερακι για το εν λογω ιδρυμα για να γεμισετε με γνωση... :dancing:

1)ινα(η μεταγραφη του καλοκαιριου...και απο τις πιο συμπαθεις στριππερς..γαμω τα παιδια..ντομπρα και ακομπλεξαριστη)
2)αντζελινα(πρωην ολγα του αφρο η πρωτη διδαξασα για να μην ξεχνιομαστε!)
3)νατασσα(πρωην αφρο επισης..η κοντουλα τουμπανετα με το μαλλι κοτσο)
4)χριστινα(πρωην αφρο επισης...λιγο χοντρουλα αλλα πολυ δυναμη)
5)τζεσκυ(πρωην αφρο και αυτη..καλα τί γινεται?τσεχα ψιλομπουρουχα αλλα καλο κοριτσι)
6)ναντια(απο τις παλιοτερες του μαγαζιου...δεν λεει και κατι το ιδιατερο ομως..)
7)μονικα(καλο.........)
8)μελανυ(πολυ νευρασθενικο κοριτσι...η κυκλοθυμια σε ολο της το μεγαλειο!)
9)2,3 αραπινες αρκετα καλες...καπτεν με ακους?)
10)λολα(εχω να την δω καιρο....μουναρα)
11)μια χοντρη πατολα
12)μια αλβανιδα μπουρουχιτσα
13)μια πολυ καλη καζακστανη κοντη..τουμπανο εχω να την δω λιγο καιρο αλλα μου αρεσει πολυ!

αυτες θυμαμαι μονο! :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Eυγε Βασο μου..

Τελικα αυτο το Σ/Κ, περασατα καλα..παλιοπαιδα.. ;) ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
παρτε και ενα ροστερακι για το εν λογω ιδρυμα για να γεμισετε με γνωση... :dancing:

1)ινα(η μεταγραφη του καλοκαιριου...και απο τις πιο συμπαθεις στριππερς..γαμω τα παιδια..ντομπρα και ακομπλεξαριστη)
2)αντζελινα(πρωην ολγα του αφρο η πρωτη διδαξασα για να μην ξεχνιομαστε!)
3)νατασσα(πρωην αφρο επισης..η κοντουλα τουμπανετα με το μαλλι κοτσο)
4)χριστινα(πρωην αφρο επισης...λιγο χοντρουλα αλλα πολυ δυναμη)
5)τζεσκυ(πρωην αφρο και αυτη..καλα τί γινεται?τσεχα ψιλομπουρουχα αλλα καλο κοριτσι)
6)ναντια(απο τις παλιοτερες του μαγαζιου...δεν λεει και κατι το ιδιατερο ομως..)
7)μονικα(καλο.........)
8)μελανυ(πολυ νευρασθενικο κοριτσι...η κυκλοθυμια σε ολο της το μεγαλειο!)
9)2,3 αραπινες αρκετα καλες...καπτεν με ακους?)
10)λολα(εχω να την δω καιρο....μουναρα)
11)μια χοντρη πατολα
12)μια αλβανιδα μπουρουχιτσα
13)μια πολυ καλη καζακστανη κοντη..τουμπανο εχω να την δω λιγο καιρο αλλα μου αρεσει πολυ!

αυτες θυμαμαι μονο! :idiot: :idiot: :idiot:

Ακούω... αλλά Όλγα δε βλέπω να αναφέρεται... τη χάσαμε;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ακούω... αλλά Όλγα δε βλέπω να αναφέρεται... τη χάσαμε;

καλα βρε αθεοφοβε....το 2) δεν το διαβασες?σου συστηνω παντως να την επισκεφτεις συντομως γιατι θα εκπλαγεις.....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
καλα βρε αθεοφοβε....το 2) δεν το διαβασες?σου συστηνω παντως να την επισκεφτεις συντομως γιατι θα εκπλαγεις.....

Χίλια συγγνώμη... αλλά κι αυτή άλλαξε όνομα χωρίς να ειδοποιηθώ; Ντροπή και αίσχος!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πηγα Παρασκευη για λιγο ομως,χαλια...το μονο που εμαθα οτι αυτη που κινεζοταυλανδοφερνει την λενε Ρουφινα.....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ξερει κανεις για Τζινα ?( νομιζω Τσεχα ) ηταν Αυγουστο στο baby-o :boobies:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τζινα τσεχα εχει το ΓΚΟΛΝΤ,μηπως ειναι η ιδια?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
To thread συνδέθηκε www.bourdela.com/content/view/546/222]με τη καταχώρηση του μαγαζιού στον κατάλογο[/url]

Παρακαλώ κριτικές μετά από επισκέψεις στο μαγαζί να γίνονται εκεί

Ευχαριστώ

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ok! Για αυτη την Τζινα λεω. Τhanks

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
TELIKA ΔΕΝ ειναι αυτη που εψαχνα :boobies: :headbang:
Αλλα και αυτη που βρηκα τρωγεται. Το προσωπο της ειναι κ@@λα σκετη. Και το βυζι ειναι αξιολογο. Δεν ειναι κρυα γενικως ομως ουτε και προθυμη αν και ειναι ευχαριστη. Ειναι απλως διεκπαιρεωτικη ( σορυ για την ορθογραφια ). Στο μονο ποτο καθεται παραπανω απο το ακαδημαικο τεταρτο της στριπτιζους, ισως ομως γιατι δεν ειχε πολυ δουλεια η γιατι βαριοταν :boobies: :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom