Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.527
Πόντοι
8.345
χθεσινη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα
νεκρα απο κοσμο, χορους και κοπελες
ηταν εκει

αντζυ
ινα (την τιμησαμε και παλι, ηταν η μονη που δουλευε πυρετωδως χθες βραδυ, πρεπει να βγαζει πολυ χρημα)
μαρινα
ερικα (τρομερα βυζια και προσωπο απο λιθουανια. στο χωρο στο τελος καθε χωρου αφηνε υποσχεσεις για τον επομεο, ευτυχως ο φιλος μου πηρε μονο 2. δεν ξερω αν το εχει ξανακανει παντως ειπε οτι εκανε 3 χωρους στον σερβιτορο και ο φιλος μου ζητησε να σας το πω)
σοφια
κορνηλια
συλβια
ορνελα
ρειτσελ (μαυρουλα, πολυ καλη κοπελα, τα ειπαμε αρκετη ωρα)
ολγα (δεν ξερω αν ειναι με την τσιχλα, παντως δουλευε λιντο παλιοτερα)
λαουρα (πρωην αμαζον)
αννα (σε εναν αρεσε και σε εναν οχι απο την παρεα)
αγαπη (μαυρουλα)
βανεσα
τζενιφερ (μαυρουλα)
λινα (οχι αυτη που δουλευε παλια λιντο και τραβελοφερνε, μια αλλη)
νικολ

δυστηχως δεν ηταν η επιστημη, αλλα παρολη την παρακμη χθες κατσαμε μεχρι τις 5. τα ελγαμε ωραια με την ρειτσελ
αυτα απο χθες

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Απλώς θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήτριά μου στο ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού. Επιτέλους ένα μαγαζί που έχει live sex. Εκεί που βλέπαμε το σύνηθες και βαρετό πρόγραμμα βγαίνει ένα παλίκαρι (φτού σου λεβέντη μου) με μια λυγερόκορμι ξανθιά μούνα. Λέω και γω πάλι τα ίδια θα δούμε. Γλυψίματα στον αέρα και πλαστικές πούτσες. Διαψεύστικα παταγωδός. Μετά από σύντομο χορευτικό το παλικάρι πετάει το Magnum έξω και εγώ ήπια την μπύρα μονορούφι. Πίπες και γαμήσια μπροστά στα μάτια μας. Και η ξανθιά δεν μπορώ να πώ, καλή μαστόρησα...και πάλι μπράβο.
Όλο αυτό το σκηνικό στο ΒαbyO της Πειραιώς?
Τρέχωωω

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όλο αυτό το σκηνικό στο ΒαbyO της Πειραιώς?
Τρέχωωω

Βασικά χαλάρωσε. Μην βιάζεσε. Πάρε βαθιές αναπνοές. Πήγενε μπροστά στον καθρέφτη και θαύμασε το εαυτό σου....Ωραία. Το γαμήσι πέφτει μεταξύ 2.30 μέ 3.30.

della

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
14
Like
653
Πόντοι
311
χθεσινη επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα
νεκρα απο κοσμο, χορους και κοπελες
ηταν εκει

αντζυ
ινα (την τιμησαμε και παλι, ηταν η μονη που δουλευε πυρετωδως χθες βραδυ, πρεπει να βγαζει πολυ χρημα)
μαρινα
ερικα (τρομερα βυζια και προσωπο απο λιθουανια. στο χωρο στο τελος καθε χωρου αφηνε υποσχεσεις για τον επομεο, ευτυχως ο φιλος μου πηρε μονο 2. δεν ξερω αν το εχει ξανακανει παντως ειπε οτι εκανε 3 χωρους στον σερβιτορο και ο φιλος μου ζητησε να σας το πω)
σοφια
κορνηλια
συλβια
ορνελα
ρειτσελ (μαυρουλα, πολυ καλη κοπελα, τα ειπαμε αρκετη ωρα)
ολγα (δεν ξερω αν ειναι με την τσιχλα, παντως δουλευε λιντο παλιοτερα)
λαουρα (πρωην αμαζον)
αννα (σε εναν αρεσε και σε εναν οχι απο την παρεα)
αγαπη (μαυρουλα)
βανεσα
τζενιφερ (μαυρουλα)
λινα (οχι αυτη που δουλευε παλια λιντο και τραβελοφερνε, μια αλλη)
νικολ

δυστηχως δεν ηταν η επιστημη, αλλα παρολη την παρακμη χθες κατσαμε μεχρι τις 5. τα ελγαμε ωραια με την ρειτσελ
αυτα απο χθες

Πολυ καλη η εκθεση!Αλλα ενας μαθητης εχει κανα-δυο αποριες... 1)Η Λολα ελειπε η απλα την ξεχασες?
2)Η αντζυ που λες ποια ειναι?Μια ξανθια λιθουανη -πολυ καλη και σε φατσα και σωμα- μηπως που δουλευε παλια Μουσες??

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.527
Πόντοι
8.345
ξεχασα να πω οτι ηταν και 3-4 ακομα που δεν ειπαν ονομα. οσες μας ερχονται και πουν ονομα τις καταγραφω μαζι με οσες χορεψουν στην πιστα. λολα δεν μας ειρθε. οσο για την αντζυ σορρυ αλλα δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο, ενα ονομα μονο. μουσες δενε χω παει οποτε δεν ξερω:(

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
H αΝΤΖΥ ειναι ξανθο κοντοπουτανο καυλακι,ομορφο πατο με τατου αβυζο,η Νικολ ειναι πολυφραπεδιαρα με 30 μου εκανε!!!

Επισκέπτης
αν ειναι η Αντζυ οπως την περιγραφει ο βοθρος,τοτε ειναι η πρωην γκομενιτσα του Μουσσες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
H Tzina η Βυζαρου με το  :boobies: καυλε  φορεμα απο την Τσεχια, μαλλον την εκανε για Νεα Ζηλανδια οπως μου ειχε πει

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μερσεντες σιλικονοβυζο τουμπανο φραπε!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα παραγωγης πολιτισμου μετά κριτικής στον καταλογο www.bourdela.com/content/view/546/222/#user_reviews]εδώ[/url]

υ.γ. ξεχασα να αναφερω και μια μελαχροινουλα συμπαθητικια που λεγεται κριστυ(αυτη που φοραει ενα ασπρο φανελακι συνηθως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom