Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Νωχελικά πράγματα χτές στην Πειραιώς.Η Όλγα σταθερή, με Μαρία,Σούζυ και μια Λάουρα που ξεχώρισα.Κατα της 4 το κλασσικό σόου με πελάτη στην πίστα
Ina παρον,Επιστημη γιοκ!!!!!!!!1συναδελφοι ξερουμε αν η ινα εχει επιστρεψει?? εχω ξεμπερδεψει λιγο με την εξεταστικη και λεω να επισκεφτω ξανα το μαγαζι
και η επιστημη δουλευει ακομα εκει?
Νωχελικά πράγματα χτές στην Πειραιώς.Η Όλγα σταθερή, με Μαρία,Σούζυ και μια Λάουρα που ξεχώρισα.Κατα της 4 το κλασσικό σόου με πελάτη στην πίστα
Ina παρον,Επιστημη γιοκ!!!!!!!!1
Η Επιστήμη σηκώνει... τα πόδια ψηλά;
Παρασκευη η Ινα ειναι εκει!!!θα παω σημερα αυριο αν πετυχω την ινα. η επιστημη ξερουμε που ειναι και τι κανει? κατι για δουλεια στην ευρωπη που ελεγε δεν νομιζω να ισχυει
Μαζι ειμασταν....τα ξεκολακια ειχαν τρελαθει τις κοιταζε ολο το μαγαζι και αυτες εκαναν οτι ντρεποντουσταν....την προηγουμενη πεμπτη πηγα τελικα στο πειραιως (εδινα μαθημα σημερα και γιαυτο αργησα να γραψω κριτικη)
το μαγαζι αδειο, φαινεται οντως εχει κοψει ο κοσμος, να δω ποτε θα βαλουν μυαλο). κοπελες ειχε αρκετες τις κατωθι
1 ινα - ηπια παλι το καφεδακι μου
2 καρμεν
3 κριστι
4 λουιζα (παλια αμαζον)
5 λιλη
6 μισελ
7 βαλερια
8 ερικα (λιθουανη καυλα)
9 κορινα
10 εβελυν
11 μονικα
12 νατασα
13 στεφανι (μαυρη υπεροχο προσωπο και ματια αλλα στον χωρο χαλια μαυρα ο χειροτερος μου χωρος ever μαζι εμ την βανεσα στο λιντο)
ηταν και καμποσες αλλες αλλα δεν μας ηρθαν. επικρατουσε νεκρα, λιγος κοσμος και οι κοπελες δεν γυρνουσαν πολυ
στο διπλα τραπεζακι ηταν και 3 κοριτσακια με 2 πιτσιρικαδες (τελευταια βλεπω συνεχεια γυναικες οπως εχουν πει και αλλοι. τους χρειαζεται ενας στριπτιτζος να μαθουνε) και στο λεσβιακο σοου η μια πο τις δυο (αυτη με τα τατουαζ δεν θυμαμαι ονομα) ελεγε στα κοριτσια να ανεβουν στην σκηνη, οτι ξερουν περισσοτερα απο αυτες κλπ και τις πειραζε και η μια ξενερωσε και πηρε τους φιλους της και φυγανε στο λεπτο
εμ νομιζε οτι πηγε σε σκυλαδικο και αυτη, να την κοιτανε στο στομα, σε στριπ πηγε
αυτα τα λιγα απο μενα. τωρα απτο τελος του μηνα που τελειωνει η εξεταστικη μας
την προηγουμενη πεμπτη πηγα τελικα στο πειραιως (εδινα μαθημα σημερα και γιαυτο αργησα να γραψω κριτικη)
το μαγαζι αδειο, φαινεται οντως εχει κοψει ο κοσμος, να δω ποτε θα βαλουν μυαλο). κοπελες ειχε αρκετες τις κατωθι
1 ινα - ηπια παλι το καφεδακι μου
2 καρμεν
3 κριστι
4 λουιζα (παλια αμαζον)[/quot
φιλοι,πως γινεται με το φραπε ΄?
πληρωνεις κατι παραπανω στη κοπελα?
τις το ζητας ?
Μαζι ειμασταν....τα ξεκολακια ειχαν τρελαθει τις κοιταζε ολο το μαγαζι και αυτες εκαναν οτι ντρεποντουσταν....
Μαζι ειμασταν....τα ξεκολακια ειχαν τρελαθει τις κοιταζε ολο το μαγαζι και αυτες εκαναν οτι ντρεποντουσταν....
Διπλα στα ερκοντισιον γωνια αριστερα οπως βλεπεισ πιστα
δεν με παιρνει το ματι σου γιατι δεν φαινομαι ειμαι κοντος
Καθομαι παντα διπλα στην πορτα τον αποδυτηριων.... την εχω δει τεταρτος διαιτητης!!!!!!!!!1Μπα, παραμονεύεις...
συνηθως πας για πριβε και το κανει απο μονη της η κοπελα. αν πας στις κλασσικες που το κανουν δεν χρειαζεται απο σενα τιποτα. εγω την ινα που την παιρνω συνεχεια δεν εχει χρειαστει αν πω κατι. μονο να της οδηγω τα χερια που και πουφιλοι,πως γινεται με το φραπε ΄?
πληρωνεις κατι παραπανω στη κοπελα?
τις το ζητας ?
στο σημαιακι του κορνερ πεστο καλυτερα σκαουταρεις καλα και τους χορους που γινονται στον τοιχο ακριβως διπλα στην πορτα ετσι,Καθομαι παντα διπλα στην πορτα τον αποδυτηριων.... την εχω δει τεταρτος διαιτητης!!!!!!!!!1
Mε ψυχολογησες τελεια...ποτε δεν κοιτω την πιστα αλλα τους φραπεδοκαναπεδες!!!!!στο σημαιακι του κορνερ πεστο καλυτερα σκαουταρεις καλα και τους χορους που γινονται στον τοιχο ακριβως διπλα στην πορτα ετσι,