You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby O Original
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 124K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
βοθρε για επιστημη ξερεις τπτ παραπανω?δλδ εχει φυγει τελειως απο το μαγαζι?
Στο καλό να πάει
βοθρε για επιστημη ξερεις τπτ παραπανω?δλδ εχει φυγει τελειως απο το μαγαζι?
[/quEχει φυγει η γρια λεσβια.......βοθρε για επιστημη ξερεις τπτ παραπανω?δλδ εχει φυγει τελειως απο το μαγαζι?
Mαλλον σε κανα 4Κάπου θα ξανασκάσει μύτη
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
μην του τη λετε γρια λεσβια, θα παθει τιποτα
τωρα που παει χαλια ο παο μονο η σκεψη της τον κραταγε ορθιο :lol:
παντως εγω θελω μια φορα να μου χορεψει, μου εχει μεινει απωθημενο εδω και τοσα χρονια
απο οταν την ειδα πρωτη φορα στο gold
τωρα που παει χαλια ο παο μονο η σκεψη της τον κραταγε ορθιο :lol:
παντως εγω θελω μια φορα να μου χορεψει, μου εχει μεινει απωθημενο εδω και τοσα χρονια
απο οταν την ειδα πρωτη φορα στο gold
Αδερφια, καλησπέρα.
Ακουσα πως κάποια Ινα διαπρέπει στο Ο Πειραιώς.
Πρόκειται για την απίστευτη με την πανάγαθη σιλικόνη που κατοικοέδρευε στο ημυπόγειο παλιό Aphrodite της Συγγρού στα τελη του προηγούμενου αιώνος;
)Δεχόμεθα απάντησιν και σε pm. Φχαρστούμε!)
Ακουσα πως κάποια Ινα διαπρέπει στο Ο Πειραιώς.
Πρόκειται για την απίστευτη με την πανάγαθη σιλικόνη που κατοικοέδρευε στο ημυπόγειο παλιό Aphrodite της Συγγρού στα τελη του προηγούμενου αιώνος;
)Δεχόμεθα απάντησιν και σε pm. Φχαρστούμε!)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Βασο ησουν χθες καναπε με τη Βανεσσα!
εγω παντως δεν ημουνα !!!! / για πες μας συναδλεφε τι ειδες σε αυτο το ευαγες ιδρυμα της Πειραιως ?????
Exουν μετακομισει 4-5 κομματια απο γκολντ τις οποιες δεν θυμαμαι τα ονοματα,και εχει δυο νεα ξανθα αυτα γιατι εκατσα πολυ λιγο,αλλιως τα ιδια σκατα πολυ σαβουρα,και την Βανεσσα την ειχε καβατζωσει σε ενα καναπε μαλλον ο Βασος μονο που δεν την γαμμησε....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
και την Βανεσσα την ειχε καβατζωσει σε ενα καναπε μαλλον ο Βασος μονο που δεν την γαμμησε....
για πλακα το ειπες,αλλα κατα τυχη το πετυχες....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Exουν μετακομισει 4-5 κομματια απο γκολντ τις οποιες δεν θυμαμαι τα ονοματα,και εχει δυο νεα ξανθα αυτα γιατι εκατσα πολυ λιγο,
αδερφακι μου αν δεν ηταν και η βανεσσα με την ινα το μαγαζι θα ηταν για να παιρνουμε φραπε ο ενας πελατης στον αλλον....πιο ωραια θα καναμε φραπεδακι εγω σε εσενα και εσυ και σε μενα..
Δεν το ειπα για πλακα,ειχες παρει και φρουτακια,κατα τις 1 παρα εικοσι,ηρθα ειδα κατι γνωστους και εφυγα και σε κοζαρα και λεω για να ασχολειται με Βανεσα μαλλον ο Βασος θα ειναι χρυσο ρολοι κλπ....για πλακα το ειπες,αλλα κατα τυχη το πετυχες....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Δεν το ειπα για πλακα,ειχες παρει και φρουτακια,κατα τις 1 παρα εικοσι,ηρθα ειδα κατι γνωστους και εφυγα και σε κοζαρα και λεω για να ασχολειται με Βανεσα μαλλον ο Βασος θα ειναι χρυσο ρολοι κλπ....
Δε σου ξεφεύγει τίποτα μάστορα
Hταν ντυμενος γαμπρος,Βασο να προσεχεις ψαχνει οντως γαμπρο και θελει να φερει και την οικογενεια εδω,αντε καιρος να νοικοκυρευτεις....Δε σου ξεφεύγει τίποτα μάστορα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Hταν ντυμενος γαμπρος,Βασο να προσεχεις ψαχνει οντως γαμπρο και θελει να φερει και την οικογενεια εδω,αντε καιρος να νοικοκυρευτεις....
παντα ντυνομαι στην τριχα σκατορουφηχτρα μου,αλλα γιατι δεν ηρθες να μου μιλησεις μπρε?που καθοσουν?
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
παντα ντυνομαι στην τριχα σκατορουφηχτρα μου,αλλα γιατι δεν ηρθες να μου μιλησεις μπρε?που καθοσουν?
Ντρέπεται όταν συναντάει VIP's
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252