Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ειχα παει πριν κανα δυο μηνες σε αυτο το μαγαζι
οταν εκαναν το λεσβιακο οι 2 μαυρες πηραν και εναν απο το κοινο και τον εγδυσαν του πηραν πιπα και τις γαμησε κιολας....ηταν κανεις?

Επισκέπτης
οταν εκαναν το λεσβιακο οι 2 μαυρες πηραν και εναν απο το κοινο και τον εγδυσαν του πηραν πιπα και τις γαμησε κιολας....ηταν κανεις?

εγω ειχα παει μια φορα θυμαμαι πριν καιρο σηκωσανε ενα του βγαλανε το παντελονι κ οταν ειδανε το πουλακι του που μαλλον ηταν καρφιτσα πεθανανε στα γελια οι στριπτιτζουδες....μια ωρα γελαγανε :2funny: :2funny: ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εγω ειχα παει μια φορα θυμαμαι πριν καιρο σηκωσανε ενα του βγαλανε το παντελονι κ οταν ειδανε το πουλακι του που μαλλον ηταν καρφιτσα πεθανανε στα γελια οι στριπτιτζουδες....μια ωρα γελαγανε :2funny: :2funny: ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

και αυτος ο μαλακας δεν τους κατεβαζε τη στριγκια....να δειξει το ξεχειλωμενο μουνι τους που δεν καταλαβαινει αν μπαινει πουτσα ή μπουκαλι μεσα ? για να γελαει μετα ολο το μαγαζι με την καταντια τους....μαλακας πιαστηκε....
λες κι αυτες τις γαμανε μονο ψωλαραδες...εεε ρε γλεντιααααα

Επισκέπτης
και αυτος ο μαλακας δεν τους κατεβαζε τη στριγκια....να δειξει το ξεχειλωμενο μουνι τους που δεν καταλαβαινει αν μπαινει πουτσα ή μπουκαλι μεσα ? για να γελαει μετα ολο το μαγαζι με την καταντια τους....μαλακας πιαστηκε....
λες κι αυτες τις γαμανε μονο ψωλαραδες...εεε ρε γλενιααααα

αυτο λεω κ εγω ρε φιλε...γιατι τους το κανουν επειτηδες ασχετα με το οτι εχουν εκεινοι αλλα κ αυτοι τι μαλακες ειναι να δεχονται να τον γδυνουν ετσι δημοσια κ να τον βαρανε κ αλλες τετοιες μαλακιες...εγω θα τους εριχνα σφαλιαρα αλλα δεν θα ανεβαινα κ ποτε επανω...

μαλλον τα θελει κ ο κωλος τους κ βρισκουν κ τα κανουν οι στριπτιτζουδες πιστευω

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Είχα τύχει πριν κανά δύο μήνες στο show. Είχε ανεβεί ένας...αλλοδαπός με καλό σώμα που δεν κατάλαβα αν ήταν βαλτός ή ηλίθιος. Ενώ του τα είχαν κατεβάσει, αρχίζει και τον παίζει κανα δύο λεπτά. Οπότε, πέτάγεται ο dj,  Ρε μεγάλε μη την πάιζεις μόνο, βάλε και κάνα χέρι στα κορίτσια :2funny:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πέμπτη... Η κατάσταση τραγική εώς κωμικοτραγική. Οι κοπέλες που ήταν χθες λόγω Εορτών, μόνο στη κατηγορία χοντροκώλες, κοντοπόδαρες με τραβελόφατσα μπορεί να ενταχθούν. Εξαίρεση Νανά και μια άλλη ξανθιά. Ακόμα και κοπέλες φύση αδύνατες μετά από καιρό έχουν πάρει αρκετά κιλά. Πχ αν θυμάται κανείς μια κοπελίτσα Νικόλ στο Βaby Gold, στέκα, έχει γίνει...νορμάλ και μάλιστα με αξιοπρόσεκτη κίνηση στους πίσω. Πολλές μαυρομάλλες επίσης. Μάλλον το μαγαζί στρέφεται στην αγορά των αλλοδαπών που θέλουν να πάνε με Ελληνίδα :cheesy:. Όποιος παέι θα ξεχάσει κάθε έννοια "ρωσσίδας".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάλλον το μαγαζί στρέφεται στην αγορά των αλλοδαπών που θέλουν να πάνε με Ελληνίδα :cheesy:. Όποιος παέι θα ξεχάσει κάθε έννοια "ρωσσίδας".

Αδερφέ αυτό συμβαίνει παντού εδώ και κάνα χρόνο τώρα.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εξαίρεση αποτελεί το Ερότικα, Ριτόρνο (εμφανισιακά μιλάμε) αλλά ακόμα και κει η Ρουμανία και η Μολδοβλαχία έχει κατακλύσει τους καναπέδες.....

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τέτοια κυβικά δεν έχει πουθενά αλλού. 80% μελαχροινές, Βάρος-Υψος : 1-0, στου Ψυρρή για καφέ πήγα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τέτοια κυβικά δεν έχει πουθενά αλλού. 80% μελαχροινές, Βάρος-Υψος : 1-0, στου Ψυρρή για καφέ πήγα;
Αδερφέ την τελευταία φορά που είχα πάει στο εν λόγω ίδρυμα (μετά συνοδείας....... ;) ;) ;))
νόμιζα ότι είχα μπει στα μπόντυλαιν όχι σε κωλάδικο..... :boobies: :boobies: :boobies:

Οποιος έχει ζήσει ένδοξες στιγμές προς τριετίας σε Πρινσες, Ρασπούτιν, Μπέιμπυ Ο, Λίντο και Λολίτα ξενερώνει αφάνταστα πλέον.
Την τελευταία φορά που πάτησα σε μαγαζί της Συγγρού, ο μόνος λόγος για να κεράσω ποτό ήταν από λύπηση...........  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και πριν 1-2 χρόνια στα μεγάλα μαγαζιά καλά ήταν. Θα πρέπει δηλαδή οι συνταξιούχες του gold να εκθειάζονται  ;). Από εμφάνιση το προηγούμενο μήνα από Λεωφ, diamond.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μα πέστε μου.. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? :cheesy:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gangstax εισαι ο θεος! :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε μαλακες,η Ιννα η μουναρα θεογκομενα δεν ειναι πια εκει?
Ενα αλλο ξανθο αδυνατο?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
παρολο το καφε που ηπια πριν λιγο, τα αμτια μου κλεινουν, οποτε αυριο πρωι πρωι
που θα ξυπνησω (κατα τις 12)θα γραψω λιστο-κριτικη για τηνσημειρνη επισκεψη
to be continued

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
χθεσινη επισκεψη στο εν λογω μαγαζι λοιπον
κοπελες παρα πολλες, χωροι γινοταν σε τακτικη βαση κοσμος αρκετος
εγω τιμησα για αλλη μια φορα την ινα, οπως και ενας φιλος, ενω οι υπολοιποι χορεψαν και με μερικες αλλες
ηταν στο μαγαζι

1  ινα
2  αλινα (ειναι η επομενη στην επετηριδα μου)
3  αγαπη (μαυρουλα)
4  σαρον    ^
5  λιζα
6  βικτωρια
7  βικυ
8  αννα
9  μαρια (μαυρο σε αυτην, την πηρε φιλος και ηταν χαλια)
10 φερραρι (η γνωστη απο το λολιτα)
11 λουιζα (παλια στο αμαζων)
12 αντζυ (πολωνεζα, με piercing στην γλωσσα να σε φιλαει και να λιωνεις (για την αλλη φορα και αυτη) πολυ χαρωπη και συζητησιμη κοπελα
13 λορι
14 νανα (μαυρομαλλα που τραβελοφερνει ελαφρως)
15 πατρισια (ξανθια που τραβελοφερνει αγριως, παλια στο λιντο εκανε σοου με ονητες - οχι η αδερφη της μια)
16 ροξανα (αν θυμαμαι καλα αυτη με την αποκατω κανανε ενα σοου με κερια και σαπουναδες)
17 λαουρα
18 νικιτα (πολυ τσαχπινικο μωρο, την εχω στα υποψη)
19 λορα
20 η ολγα με την τσιχλα
21 ευα (μιλφ στα υποψη και αυτη)
22 μισελ
23 μια με τεραστιους βυζους, αλλα μιλαμε για τεραστιους για τους λατρεις, αλλα δεν μας ηρθε
γιατι δεν ειχε χωρο να αραξει τα θωρηκτα εκει γυρω
24 ενα μωρο απιθανο ξανθο με www.bmezine.com/pierce/05-lips/A80505/high/nqg4-untitled-image.jpg]piercing[/url] κατω απ'το κατω χειλος που οπως ουτε αυτο μας ηρθε, ειχε χαθει και για πολυ ωρα στα παρασκηνια. εχει κανεις ιδεα ποια ειναι?
25+ ειχε μερικες ακομη που ειτε κορποσκιλιαζαν, ειτε δεν ερχονταν στο αριστερο κορνερ που ειχαμε στησει τον κατασκοπευτηριο μας

φραπες σερβιριστικε σε μενα, φανταζομαι σερβιρεται κανονικα
γενικα θετικη εξοδος θα την χαρακτηριζα
εχω και μερικες ερωτησεις για τον γνωριζοντες: η ευα το μιλφ, η ολγα με την τσιχλα και η αλινα κανουν καλο χωρο και πριβε? και πμ δεκτ:)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Ιννα ειναι το κατι αλλο.
Μου εχει προσφερει τον καλυτερο χωρο και ειναι και θεομουνο.ουκρανεζα δεν ειναι?
Τι στα τεσσερα και να τις χαστουκιζω τα κωλομερια!
Τι γλωσσοφιλα!
Τι γλυφομουνια!
Ουτε τα ποδαρακια της εμειναν παραπονεμενα!

Επισκέπτης
Η Ιννα ειναι το κατι αλλο.
Μου εχει προσφερει τον καλυτερο χωρο και ειναι και θεομουνο.ουκρανεζα δεν ειναι?
Τι στα τεσσερα και να τις χαστουκιζω τα κωλομερια!
Τι γλωσσοφιλα!
Τι γλυφομουνια!
Ουτε τα ποδαρακια της εμειναν παραπονεμενα!

Δεν αφηνεις ρε χρηστο ποδαρακι για ποδαρακι ε?Ακομα και στα στριπ ρε? :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom