Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η Λάουρα κάνει και ποδολαγνεία... ;) :sunglasses: Πως να την ξεχάσεις αυτή την ψυχρή αλλά πολλά υποσχόμενη :boobies: κοπέλα...  :smitten: :*

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Όσοι είστε φραπεδιάρηδες τιμήστε την Ριτσι την μαυρούλα, η κοπέλα είναι όμορφη κ σερβίρει φραπέ με τρόπους πέραν του συνηθισμένου. ;) ;)
Κατα τ άλλα μία από τα ίδια στο baby O  :(

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όσοι είστε φραπεδιάρηδες τιμήστε την Ριτσι την μαυρούλα, η κοπέλα είναι όμορφη κ σερβίρει φραπέ με τρόπους πέραν του συνηθισμένου. ;) ;)
Κατα τ άλλα μία από τα ίδια στο baby O  :(
Η συγκεκριμενη μαυρη ειναι ισως η μονη μαυρη που μου αρεσει τοσο..μου ειχε κανει και μασαζ μια φορα στο τραπεζι θυμαμαι,αλλα δε τη πηρα για χορο..
Οταν λες περαν του συνηθισμενου?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
η Μόνικα που έβαζε τα γυαλιά μέσα της είναι το μελαχρινό κοντό αναιμικό σαμιαμίδι απο ρουμανία? ξαναγύρισε?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η συγκεκριμενη μαυρη ειναι ισως η μονη μαυρη που μου αρεσει τοσο..μου ειχε κανει και μασαζ μια φορα στο τραπεζι θυμαμαι,αλλα δε τη πηρα για χορο..

καλαμωτη φραπεδια μαλλον  ;)

Ούτε κ αυτό, μπριζολοφέρνει θα έλεγα... :cheesy: :cheesy:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

twilight zone of strip!θές να μπείς στα ενδότερα?πάρτα σβάρνα όλα τις καθημερινές και θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι τί σου προσφέρουν όλες αυτές.Πιστεύω θα σ'αρέσει. :S

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χθες το βράδυ Baby-O. Λιγότερη παρακμή από ότι περίμενα. 5 η ώρα έρχονται οι αδειούχες στριπερ και χορεύουν αλά group τουριστριών στη πίστα. Το κλού της βραδιάς.Ένας παπούς 60+,  ο μόνος που είχε λεφτά -  με έναν άλλο που είχε έρθει με μια χοντροκώλα, κοντοπόδαρη με τραβελόφατσα(όντως!)  -  ήταν μαζί με γνωστά ονόματα, Ινα και Καυλάουρα, χορεύοντας σεικ, όπως σε γάμους και βαπτίσια. Ξαφνικά παιρνει φόρα να τις αγκαλιάσει και τρώνε όλοι μαζί σαβούρδα :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τη σαβούρδα που έφαγαν δεν τη πρόσεξες; Τον guest κοιτάς; That's the question ..νιάτο :woldman:

Επισκέπτης
Τη σαβούρδα που έφαγαν δεν τη πρόσεξες; Τον guest κοιτάς; That's the question ..νιάτο :woldman:
Σαβουρα ηξερα πως λεγεται...τουλαχιστον ετσι μου το εμαθαν στο χωριο μου... :2funny:
Τον γκεστ κοιταζω βεβαιως,βεβαιως..γιατι ειχε πλακα....ημουν κι εγω εκει...με 2 ματια μονο....οχι σωματικα...

Δε κουεστιον ιζ ανσερντ ναου... :-*

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σαβουρα ηξερα πως λεγεται...τουλαχιστον ετσι μου το εμαθαν στο χωριο μου... :2funny:
Τον γκεστ κοιταζω βεβαιως,βεβαιως..γιατι ειχε πλακα....ημουν κι εγω εκει...με 2 ματια μονο....οχι σωματικα...

Δε κουεστιον ιζ ανσερντ ναου... :-*

Apparently with don't have the same social cycle... :)

Δεν αντελήφθην επακριβώς.... γυναικεία μάτια;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Apparently with don't have the same social cycle...

Δεν αντελήφθην επακριβώς.... γυναικεία μάτια;
Mαγκες, να αφησουμε τους σαιξπηρικους διαλογους ? Εδω  λεονορο μας μεταφερεις δραματικα υπεροχες αβανγκαρντ σκηνες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

1. Είναι προφανές...Eton? Oxford?

Mαγκες, να αφησουμε τους σαιξπηρικους διαλογους ? Εδω  λεονορο μας μεταφερεις δραματικα υπεροχες αβανγκαρντ σκηνες

Εντελώς, οι γκόμενες στο πάτωμα και το τεκνό από πάνω :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
humor ναι, somekind british :2funny:

H Nickol, πάντως έχει κάνει κάλο κώλο

Stories