Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλα τα ουζα κ τα τσιπουρα....κοντα στις παραλιες...αλλα κ η φραπεδια ειναι οτι πρεπει τα ζεστα βραδια στην Αθηνα...:P :P :P
Σημερα εχει το προγραμμα παλι μπυροκατανυξη,το θεμα ειναι σε πια παραλια,σκεπτομαι να παω Πειραικη μερια και οχι Ιστ Κοαστ(Λουτσα),βαριεμε το οδηγημα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλα τα ουζα κ τα τσιπουρα....κοντα στις παραλιες...αλλα κ η φραπεδια ειναι οτι πρεπει τα ζεστα βραδια στην Αθηνα...:P :P :P
Φραπεδες δεν πινω παω για αλλους λογους πιο ευγενικους ,ξερεις εσυ!!!!!!!

Επισκέπτης
Σημερα εχει το προγραμμα παλι μπυροκατανυξη,το θεμα ειναι σε πια παραλια,σκεπτομαι να παω Πειραικη μερια και οχι Ιστ Κοαστ(Λουτσα),βαριεμε το οδηγημα
Τα χουμε ξαναπει φιλε....τα καλυτερα ειναι οπου υπαρχει καλη παρεα....
Ελα απ'τα μερη μας....εχει κ ωραια γκομενακια τελευταια....South Coast....:P

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα χουμε ξαναπει φιλε....τα καλυτερα ειναι οπου υπαρχει καλη παρεα....
Ελα απ'τα μερη μας....εχει κ ωραια γκομενακια τελευταια....South Coast....:P
Θα χω το μπαζο μαζι ασε!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δε γαμιομαστε λεω εγω....
Τι μας κολαζεις ρε βοθρε.....
Εγω εχω τουρ παντως το βραδυ στην καλαματα...:P
Αμα εχεις Πορσικο πας καλαματα,με τον αχορταγο ομως....θα κοιμηθεις στο δρομο

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες τερμα η ηλικιολογια,καμια πλεροφορια για την Πειραιως θα με δωσετε???
Αφου δεν ξερεις για το μαγαζι τι γραφεις ρωτα και μας τους γνωστες,
που ξερουμε απο καλη συμπεριφορα........
{}{{Π{{}??>><<,>>>??++__)((*&^^^^^&)))__
μεγια το πρασινακι,τι ειναι ρε VOLVO ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αφου δεν ξερεις για το μαγαζι τι γραφεις ρωτα και μας τους γνωστες,
που ξερουμε απο καλη συμπεριφορα........
{}{{Π{{}??>><<,>>>??++__)((*&^^^^^&)))__
μεγια το πρασινακι,τι ειναι ρε VOLVO ?
Γραψε καμια λιστα να μαθω και γω,πρωτα απο ολα την διευθυνση πες μου γιατι δεν το βρισκω με τιποτα το μαγαζι.
Οχι ΜΑΝ ειναι και δεν ειναι δικο μου,εγω ενα μερτσεντε και δυο Βολβο εχω ,αμα θες να σε παω βολτα ή να σε προσλαβω βοηθο του βοηθου του Αριων1955 του κολλητου μου.

Επισκέπτης
Γραψε καμια λιστα να μαθω και γω,πρωτα απο ολα την διευθυνση πες μου γιατι δεν το βρισκω με τιποτα το μαγαζι.
Οχι ΜΑΝ ειναι και δεν ειναι δικο μου,εγω ενα μερτσεντε και δυο Βολβο εχω ,αμα θες να σε παω βολτα ή να σε προσλαβω βοηθο του βοηθου του Αριων1955 του κολλητου μου.
Aπορω τι καθεσαι κ απαντας στον πουτανοκαψουρη ή κυριολεκτικα στον στριπτιζοκαψουρη....????
Μην ασχολεισαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
Αντε μην τον βαλω μεσα στο βυτιο του βοθρατζιδικου...κ γινει ενα με τις κουραδιτσες...:P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aπορω τι καθεσαι κ απαντας στον πουτανοκαψουρη ή κυριολεκτικα στον στριπτιζοκαψουρη....????
Αντε μην τον βαλω μεσα στο βυτιο του βοθρατζιδικου...κ γινει ενα με τις κουραδιτσες...:P :P
τέλειωσε το προζάκ άρχισαν οι κλώνοι....
Χου γαμώ το σπίτι του κάθε τελευταίου λέμε μακ...
Ντε πούτα μάδρε στην κυριολεξία.....

Επισκέπτης
τέλειωσε το προζάκ άρχισαν οι κλώνοι....
Χου γαμώ το σπίτι του κάθε τελευταίου λέμε μακ...
Ντε πούτα μάδρε στην κυριολεξία.....
Φανταζομαι αγαπη μου...εσυ εννοεις την κακη εννοια του "ντε πουτα μαδρε".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οπως κ να χει....σε παω...που με νιωθεις.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φανταζομαι αγαπη μου...εσυ εννοεις την κακη εννοια του "ντε πουτα μαδρε".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οπως κ να χει....σε παω...που με νιωθεις.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
γαμώ τους κομπλεξικούς, γαμώ την τρέλλα μου αγαπούλα.........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειναι φιλαρακι πια ο ΜονοκολοΜια θα με δασκαλεψει για Πειραιως,θα με μαθει να πως να παγαινω στο μαγαζι...και να παραγγελνω καφε

Πλεροφοριακα στο βοθρο τα κουραδια εχουν γινει χυλος,αυτα προς τον φιλο ΜονοκολοΜια που αμα ψαχνει και αυτος δουλεια χρειαζομαι ενα βοηθο με διπλωμα αυτοδυτη στο βοθρατζιδικο!

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι φιλαρακι πια ο ΜονοκολοΜια θα με δασκαλεψει για Πειραιως,θα με μαθει να πως να παγαινω στο μαγαζι...και να παραγγελνω καφε

Πλεροφοριακα στο βοθρο τα κουραδια εχουν γινει χυλος,αυτα προς τον φιλο ΜονοκολοΜια που αμα ψαχνει και αυτος δουλεια χρειαζομαι ενα βοηθο με διπλωμα αυτοδυτη στο βοθρατζιδικο!
για Πειραιως(κορυφαιο!!!) θα σε μαθω οτι θες .αρκει να μαθεις στοιχειωδης κανονες υγειηνης,πχ καθε μερα μετα την εργασια κανουμε μπανιο και πριν φαμε νιπτουμε τας χειρας μας.
Θα γινω δασκαλο σου γιατι βλεπω οι προσπαθειες του συμπαθητικου Μεφιστοφελη βαινουν ακαρπες,παρολο τις τεραστιες γνωσεις που εχει επι του θεματος νυχτερινη ζωη.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για Πειραιως(κορυφαιο!!!) θα σε μαθω οτι θες .αρκει να μαθεις στοιχειωδης κανονες υγειηνης,πχ καθε μερα μετα την εργασια κανουμε μπανιο και πριν φαμε νιπτουμε τας χειρας μας.
Θα γινω δασκαλο σου γιατι βλεπω οι προσπαθειες του συμπαθητικου Μεφιστοφελη βαινουν ακαρπες,παρολο τις τεραστιες γνωσεις που εχει επι του θεματος νυχτερινη ζωη.
Δασκαλε μολις γυρισα απο Σουσακι,και επλυνα τα χαιρια μου πριν χεσω και φαω.
Ειμε δυστειχος κουμπουρακος(IQ 82),δεκτες ολες οι προτασης σου για ιδιαιτερα αρκει να δεκτεις να δουλεψεις στο βοθρατζιδικο βοηθος αυτοδητη,σε κοβω ΟΥΚΑ.
Παντα φιλος σου,μα καλα τοσο καλο γαμαζη το Πειραιος.
Θα πιω ενα βαρελακι πρασηνι στην υγια σου,ας ειναι καλα το μπιρτεντερ!!!!!!!!!!!!!
Προς Μεφιστο,παυω πια να ειμαι μαθητης σου,ο μονοκολο θα ειναι απεδω κε μπρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom