Επισκέπτης
Καλα τα ουζα κ τα τσιπουρα....κοντα στις παραλιες...αλλα κ η φραπεδια ειναι οτι πρεπει τα ζεστα βραδια στην Αθηνα...Ρε μαγκες τερμα η ηλικιολογια,καμια πλεροφορια για την Πειραιως θα με δωσετε???
Καλα τα ουζα κ τα τσιπουρα....κοντα στις παραλιες...αλλα κ η φραπεδια ειναι οτι πρεπει τα ζεστα βραδια στην Αθηνα...Ρε μαγκες τερμα η ηλικιολογια,καμια πλεροφορια για την Πειραιως θα με δωσετε???
Σημερα εχει το προγραμμα παλι μπυροκατανυξη,το θεμα ειναι σε πια παραλια,σκεπτομαι να παω Πειραικη μερια και οχι Ιστ Κοαστ(Λουτσα),βαριεμε το οδηγημαΚαλα τα ουζα κ τα τσιπουρα....κοντα στις παραλιες...αλλα κ η φραπεδια ειναι οτι πρεπει τα ζεστα βραδια στην Αθηνα...
Φραπεδες δεν πινω παω για αλλους λογους πιο ευγενικους ,ξερεις εσυ!!!!!!!Καλα τα ουζα κ τα τσιπουρα....κοντα στις παραλιες...αλλα κ η φραπεδια ειναι οτι πρεπει τα ζεστα βραδια στην Αθηνα...
Τα χουμε ξαναπει φιλε....τα καλυτερα ειναι οπου υπαρχει καλη παρεα....Σημερα εχει το προγραμμα παλι μπυροκατανυξη,το θεμα ειναι σε πια παραλια,σκεπτομαι να παω Πειραικη μερια και οχι Ιστ Κοαστ(Λουτσα),βαριεμε το οδηγημα
Θα χω το μπαζο μαζι ασε!!!!!!Τα χουμε ξαναπει φιλε....τα καλυτερα ειναι οπου υπαρχει καλη παρεα....
Ελα απ'τα μερη μας....εχει κ ωραια γκομενακια τελευταια....South Coast....
Δε γαμιομαστε λεω εγω....Θα χω το μπαζο μαζι ασε!!!!!!
Αμα εχεις Πορσικο πας καλαματα,με τον αχορταγο ομως....θα κοιμηθεις στο δρομοΔε γαμιομαστε λεω εγω....
Τι μας κολαζεις ρε βοθρε.....
Εγω εχω τουρ παντως το βραδυ στην καλαματα...
Δεν εχω πορσικο ρε....κι εγω ενα νισσαν-ακι εχω....αλμερα κι αγιος ο θεος....Αμα εχεις Πορσικο πας καλαματα,με τον αχορταγο ομως....θα κοιμηθεις στο δρομο
Ασε ρε σε τα μας......χωσε γκαζια ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν εχω πορσικο ρε....κι εγω ενα νισσαν-ακι εχω....αλμερα κι αγιος ο θεος....
Αφου δεν ξερεις για το μαγαζι τι γραφεις ρωτα και μας τους γνωστες,Ρε μαγκες τερμα η ηλικιολογια,καμια πλεροφορια για την Πειραιως θα με δωσετε???
Γραψε καμια λιστα να μαθω και γω,πρωτα απο ολα την διευθυνση πες μου γιατι δεν το βρισκω με τιποτα το μαγαζι.Αφου δεν ξερεις για το μαγαζι τι γραφεις ρωτα και μας τους γνωστες,
που ξερουμε απο καλη συμπεριφορα........
{}{{Π{{}??>><<,>>>??++__)((*&^^^^^&)))__
μεγια το πρασινακι,τι ειναι ρε VOLVO ?
Aπορω τι καθεσαι κ απαντας στον πουτανοκαψουρη ή κυριολεκτικα στον στριπτιζοκαψουρη....????Γραψε καμια λιστα να μαθω και γω,πρωτα απο ολα την διευθυνση πες μου γιατι δεν το βρισκω με τιποτα το μαγαζι.
Οχι ΜΑΝ ειναι και δεν ειναι δικο μου,εγω ενα μερτσεντε και δυο Βολβο εχω ,αμα θες να σε παω βολτα ή να σε προσλαβω βοηθο του βοηθου του Αριων1955 του κολλητου μου.
τέλειωσε το προζάκ άρχισαν οι κλώνοι....Aπορω τι καθεσαι κ απαντας στον πουτανοκαψουρη ή κυριολεκτικα στον στριπτιζοκαψουρη....????
Μην ασχολεισαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
Αντε μην τον βαλω μεσα στο βυτιο του βοθρατζιδικου...κ γινει ενα με τις κουραδιτσες...
Φανταζομαι αγαπη μου...εσυ εννοεις την κακη εννοια του "ντε πουτα μαδρε"....τέλειωσε το προζάκ άρχισαν οι κλώνοι....
Χου γαμώ το σπίτι του κάθε τελευταίου λέμε μακ...
Ντε πούτα μάδρε στην κυριολεξία.....
γαμώ τους κομπλεξικούς, γαμώ την τρέλλα μου αγαπούλα.........Φανταζομαι αγαπη μου...εσυ εννοεις την κακη εννοια του "ντε πουτα μαδρε"....
Οπως κ να χει....σε παω...που με νιωθεις....
Φιλε...."γραψαρχιδιν"....παλια γαμουσα αβερτα...βαρεθηκα κ δεν εχει νοημα να τους κανουμε τη χαρη....γαμώ τους κομπλεξικούς, γαμώ την τρέλλα μου αγαπούλα.........
Φιλε...."γραψαρχιδιν"....παλια γαμουσα αβερτα...βαρεθηκα κ δεν εχει νοημα να τους κανουμε τη χαρη....
Ασε που τα πουστρακια την βρισκουν....
Ειναι φιλαρακι πια ο ΜονοκολοΜια θα με δασκαλεψει για Πειραιως,θα με μαθει να πως να παγαινω στο μαγαζι...και να παραγγελνω καφεAπορω τι καθεσαι κ απαντας στον πουτανοκαψουρη ή κυριολεκτικα στον στριπτιζοκαψουρη....????
Μην ασχολεισαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
Αντε μην τον βαλω μεσα στο βυτιο του βοθρατζιδικου...κ γινει ενα με τις κουραδιτσες...
για Πειραιως(κορυφαιο!!!) θα σε μαθω οτι θες .αρκει να μαθεις στοιχειωδης κανονες υγειηνης,πχ καθε μερα μετα την εργασια κανουμε μπανιο και πριν φαμε νιπτουμε τας χειρας μας.Ειναι φιλαρακι πια ο ΜονοκολοΜια θα με δασκαλεψει για Πειραιως,θα με μαθει να πως να παγαινω στο μαγαζι...και να παραγγελνω καφε
Πλεροφοριακα στο βοθρο τα κουραδια εχουν γινει χυλος,αυτα προς τον φιλο ΜονοκολοΜια που αμα ψαχνει και αυτος δουλεια χρειαζομαι ενα βοηθο με διπλωμα αυτοδυτη στο βοθρατζιδικο!
Δασκαλε μολις γυρισα απο Σουσακι,και επλυνα τα χαιρια μου πριν χεσω και φαω.για Πειραιως(κορυφαιο!!!) θα σε μαθω οτι θες .αρκει να μαθεις στοιχειωδης κανονες υγειηνης,πχ καθε μερα μετα την εργασια κανουμε μπανιο και πριν φαμε νιπτουμε τας χειρας μας.
Θα γινω δασκαλο σου γιατι βλεπω οι προσπαθειες του συμπαθητικου Μεφιστοφελη βαινουν ακαρπες,παρολο τις τεραστιες γνωσεις που εχει επι του θεματος νυχτερινη ζωη.