Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτεσινοβραδυνή απρογραμμάτιστη έφοδος στον καφενέ της Πειραιώς. Λίγος κόσμος, πολλές Ρουμάνες. Γενικά αρκετές με αξιοπρεπέστατο βυζί. Απουσία σοκολάτας πλήρης. Μία Ρούμπυ με σούπερ βύζους μου σέρβιρε το ρόφημα. Έφυγα νωρίς, εργάσιμη  η σημερινή γαρ.

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χτεσινοβραδυνή απρογραμμάτιστη έφοδος στον καφενέ της Πειραιώς. Λίγος κόσμος, πολλές Ρουμάνες. Γενικά αρκετές με αξιοπρεπέστατο βυζί. Απουσία σοκολάτας πλήρης. Μία Ρούμπυ με σούπερ βύζους μου σέρβιρε το ρόφημα. Έφυγα νωρίς, εργάσιμη  η σημερινή γαρ.

η ίνα εθεάθη? :helpplea:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ανιτα το νεο αστερι του μαγαζιου......αυτη η μελαχροινη με το μακρυ μαλλακι που ειναι στα πουτα μονο τί λεει?πως την λενε?

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.525
Πόντοι
8.345
εγινε το τοπικ που αναγεννησα περσυ τετοια μερα
σαιξπιρικο μονοπρακτο :dancing: :dancing: :dancing:
αυριο μαλλον κατηφοριζω ξανα στο αμγαζι τωρα που τελειωσε η εξεταστικη μας
για ενδιαμεση επισκεψη σε γενεθλια του κολλητου πριν 20 μερες δεν αναφερα τπτ,
μιας και λογω εορτης δεν κρατησα σημειωσεις, αυριο θα εχουμε

καπταιν η ρουμπυ καλο σερβιρισμα? σε πριβε ετσι?
την φοβομουνα λογω των πολλων υποσεχσεων της
και της ρουμανικης καταγωγης της, αν και εχω ερικα και σιμονα πριν στην επετηριδα μου

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
εγινε το τοπικ που αναγεννησα περσυ τετοια μερα
σαιξπιρικο μονοπρακτο :dancing: :dancing: :dancing:
αυριο μαλλον κατηφοριζω ξανα στο αμγαζι τωρα που τελειωσε η εξεταστικη μας
για ενδιαμεση επισκεψη σε γενεθλια του κολλητου πριν 20 μερες δεν αναφερα τπτ,
μιας και λογω εορτης δεν κρατησα σημειωσεις, αυριο θα εχουμε

καπταιν η ρουμπυ καλο σερβιρισμα? σε πριβε ετσι?
την φοβομουνα λογω των πολλων υποσεχσεων της
και της ρουμανικης καταγωγης της, αν και εχω ερικα και σιμονα πριν στην επετηριδα μου

Η Ρούμπυ τον χτυπάει κανονικά χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις αλλά πολύ δυνατά για τα γούστα μου, επιμένει πάντως

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Ρούμπυ τον χτυπάει κανονικά χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις αλλά πολύ δυνατά για τα γούστα μου, επιμένει πάντως
εχει δασκαλα την Αλινα γι αυτο σεικερ δυνατο χωρις τεχνη....κατι σαν τον Τζιωλη φιλε καπετανιε!!!!!!!!!!!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.525
Πόντοι
8.345
την αλινα απο λολιτα λετε η άλληνα αλινα?
εχω κοψει του πριβε και ακρουμε σε σερβιρισμα απτην ινα
με μερικοςυ απλους τωρα τελευταια γιαυτο το σεκφτομαι για την ρουμπυ :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
την αλινα απο λολιτα λετε η άλληνα αλινα?
εχω κοψει του πριβε και ακρουμε σε σερβιρισμα απτην ινα
με μερικοςυ απλους τωρα τελευταια γιαυτο το σεκφτομαι για την ρουμπυ :think:
αλλη αλινα στην πειραιως ξανθια,μουναρα,κολαρα Ρουμανα σεικερ αλλα δεν αφηνει να πολυχουφτωνεις,κολλητη τησ Ρουμπι
η Ινα ειναι μακραν καλυτερη στισ υπηρεσιεσ της απλα εγω δεν την παιρνω ποτε γιατι την εχω βαρεθει,την ξερω πανω απο 6 χρονια στα καλατης!!!!!!!!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
To τρίο romania (είναι και μια κοντή μαυρομάλλα) μαζεύτηκε για το πoια θα τα πρωτοπάρει.
Πόσο; λέω, 50€ λέει η Rubby. Πολλά, της λέω. Έφυγε σαν αποτυχημένος πωλητής πριν την υπογραφή. Σκληρή στη διαπραγμάτευση, αλλά και εγώ ανυποχώρητος :)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
To τρίο romania (είναι και μια κοντή μαυρομάλλα) μαζεύτηκε για το πoια θα τα πρωτοπάρει.
Πόσο; λέω, 50€ λέει η Rubby. Πολλά, της λέω. Έφυγε σαν αποτυχημένος πωλητής πριν την υπογραφή. Σκληρή στη διαπραγμάτευση, αλλά και εγώ ανυποχώρητος :)
και με 30 γινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλυνυχτα παμε σπιτι επιτελουσ

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
και με 30 γινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλυνυχτα παμε σπιτι επιτελουσ
εχεις και σπιτι μπραβο,ποτε θα σε διδαξω απο Πειραιως να κανονισουμε τσαρκουλα,αλλα δε θα βγαλεις αχνα ενταξει αχορταγε.... :grin: :grin: :grin: :uglystupid: :uglystupid:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.525
Πόντοι
8.345
χτες πηγαμε το κλασσικο αμς πλεον μαγαζι. κοσμος αρκετος, χωροι γινονταν πολλοι (υπηρχαν και ωρες που ειχες ανεση στο χοροχώρο αλλα γενικα ειχε βαβουρα εκει)
τιμησα παλι την ινα κλασσικα, σπαστικα ξανα με την ερικα κλασσικα και ειδα και ενα νεο τρομερο μωρο που μπηκε στην λσιτα μου στην θση της ερικας για την επομενη φορα
ηταν εκει

1 ινα - σταθερη δυναμη :jerking: :jerking:
2. ερικα -  πρεπει να ειναι κυκλοθυμικη, την μια φορα ειναισ τα εκφια της, την αλλη θελω να της ριξω μια αριστερη κλωτσια οπως καθετε στον ακναπε να την κανω καινουργια :rockon:
3. ελεν - καφες με γευση σοκολατα :jerking: :jerking: με 30 ευρω και αυτη, βεβαια χωρις να το ζητησω και το κελισαμε στα 20 στο τελος
4. αγαπη -  μαυρουλα και αυτη δεν τηνε χουμε παρει πτοε για χωρο απρα το τοι, μας εχει μαθει και αμς χαιρεταει. τουλαιχστον αυτη δνε μας εχει κραξει οπως αλλες
5,6 και 7 ρεμπεκα, ρουμπυ και αλινα σε τριγωνικη επιθεση που μου θυμισε bulls των 90s. και αυτες  σερβιρουνε τον καφε της παρηγοριας
η ρεμπεκα τρομερο κωλο  :o :o :o (κοιτα που οχι μονο την ηξερα την αλινα, αλλα την εχω απρει κιοαλς χωρους:Ρ κολλησα προχτες και ρωταγα ποια ειναι)
8 πατρισια -  απο το λιντο θα μπροουσε ανετα να ειναι ανταποκριτης του περιοδικου traveller στο μαγαζι
με φοβιζει και ας της εδωσα και την τεραστια πουτσα του αμγαζιου να παιξει
9 αννα - μαυρομαλλα με τατουαζ στη μεση αδιαφορη
10 ναταλι - αδιαφορη
11 μισελ - ψηλη μολδαβη με σωμα αθλητριας, στο χωρο επγγελματιας
12 λουιζα - η γνωστη απτο αμαζον που θυμιζει μαι κυρπια γνωστη μου  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
13 αριανα - αδιαφορη
14 ζακλιν - και αυτη δεν την θυμαμαι καθολου
15 ΣΟΥΖΑΝΑ - το νεο τρομερο μωρο με www.bmezine.com/pierce/05-lips/A80505/high/nqg4-untitled-image.jpg]piercing[/url] κατω απ'το κατω χειλος, που χορευε ολη την ωρα λες και ειχε ακουσει στο idoser ολη την δισκογραφια των Jefferson airplane  και των love :rockon: :rockon:
παιζει να ειναι το νο24 που ειχα αναφερει σε αυτο το www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,905.msg530174#msg530174]ποστ[/url]
16 σιμονα - πολυ δυαντο μωρο με τρομερο στησιμο (οχι αυτο το στησιμο που φανταζεστε, απλα να κινειται, καθεται και στηριζεται τρομερα, βιτσια ειναι αυτα :P) και στυλ
17 νανα - μαυρομαλλα που τραβελοφερνει
και μερικες αλλες που δεν μας ηρθαν
αλλη μια καλη επισκεψη για εμνα στο εν λογω μαγαζι. ειδα οντως μια ταση να παει ο φραπες στα 30, μακαρι και να βελτιωθουν και οι υπηρεσιες που προσφερουν
βοθρε παλι μαζι ημασταν στο μαγαζι ρε? που καθοσουνα εσυ? εμεις παλι στο αριστερο κορνερ

zatara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να σκασει παρεακι τρελο για μας που γουσταρουμε το μαγαζι... :-):-):-):-)

ρε dem μας εβγαλες τα ματια με το ποστ σου...

respect ρεμπεκα'ς ass   :rockon: :rockon:

ps  απορω ρε πουστη μου αυτη τη λουιζα, ποιοι τη παιρνουν για χωρο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H Μisel εργάζεται στις φυτείες ή είναι του καθισιού; Μόνο σοβαρές απαντήσεις

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εχεις και σπιτι μπραβο,ποτε θα σε διδαξω απο Πειραιως να κανονισουμε τσαρκουλα,αλλα δε θα βγαλεις αχνα ενταξει αχορταγε.... :grin: :grin: :grin: :uglystupid: :uglystupid:
Οχι μενω σε Βοθρο με Hi-fi ψυγειο και αιρκοντισιον ,να κανουνισουμε τσαρκα αλλα εχω καταπιει γλιστριδα συνεπως πολυ δυσκολο και τελος θα νιωθω μειονεκτικα διπλα σε εναν Κτηνοτεραστιο σαν και εσενα ΔΑΣΑΚΑΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

invisible81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
4. αγαπη -  μαυρουλα και αυτη δεν τηνε χουμε παρει πτοε για χωρο απρα το τοι, μας εχει μαθει και αμς χαιρεταει. τουλαιχστον αυτη δνε μας εχει κραξει οπως αλλες
ερ

fredotcino χτυπημενο θα ελεγα καλυτερα ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο μαγαζί, μεσοβδόμαδα. Όλες οι κοπέλες είναι φιλότιμες :2funny: και οι τιμές ακολουθούν το Χρηματηστήριο Εμπορευμάτων( καφές, στάρι κλπ ). Misel σωματάρα, Rubby χωρίς προκαταλήψεις :2funny: Μιας και το έφερε η κουβέντα, οι αδελφές τη κάναν εντελώς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom