χτες πηγαμε το κλασσικο αμς πλεον μαγαζι. κοσμος αρκετος, χωροι γινονταν πολλοι (υπηρχαν και ωρες που ειχες ανεση στο χοροχώρο αλλα γενικα ειχε βαβουρα εκει)
τιμησα παλι την ινα κλασσικα, σπαστικα ξανα με την ερικα κλασσικα και ειδα και ενα νεο τρομερο μωρο που μπηκε στην λσιτα μου στην θση της ερικας για την επομενη φορα
ηταν εκει
1 ινα - σταθερη δυναμη
2. ερικα - πρεπει να ειναι κυκλοθυμικη, την μια φορα ειναισ τα εκφια της, την αλλη θελω να της ριξω μια αριστερη κλωτσια οπως καθετε στον ακναπε να την κανω καινουργια
3. ελεν - καφες με γευση σοκολατα
με 30 ευρω και αυτη, βεβαια χωρις να το ζητησω και το κελισαμε στα 20 στο τελος
4. αγαπη - μαυρουλα και αυτη δεν τηνε χουμε παρει πτοε για χωρο απρα το τοι, μας εχει μαθει και αμς χαιρεταει. τουλαιχστον αυτη δνε μας εχει κραξει οπως αλλες
5,6 και 7 ρεμπεκα, ρουμπυ και αλινα σε τριγωνικη επιθεση που μου θυμισε bulls των 90s. και αυτες σερβιρουνε τον καφε της παρηγοριας
η ρεμπεκα τρομερο κωλο :o :o :o (κοιτα που οχι μονο την ηξερα την αλινα, αλλα την εχω απρει κιοαλς χωρους:Ρ κολλησα προχτες και ρωταγα ποια ειναι)
8 πατρισια - απο το λιντο θα μπροουσε ανετα να ειναι ανταποκριτης του περιοδικου traveller στο μαγαζι
με φοβιζει και ας της εδωσα και την τεραστια πουτσα του αμγαζιου να παιξει
9 αννα - μαυρομαλλα με τατουαζ στη μεση αδιαφορη
10 ναταλι - αδιαφορη
11 μισελ - ψηλη μολδαβη με σωμα αθλητριας, στο χωρο επγγελματιας
12 λουιζα - η γνωστη απτο αμαζον που θυμιζει μαι κυρπια γνωστη μου
13 αριανα - αδιαφορη
14 ζακλιν - και αυτη δεν την θυμαμαι καθολου
15 ΣΟΥΖΑΝΑ - το νεο τρομερο μωρο με
www.bmezine.com/pierce/05-lips/A80505/high/nqg4-untitled-image.jpg]piercing[/url] κατω απ'το κατω χειλος, που χορευε ολη την ωρα λες και ειχε ακουσει στο idoser ολη την δισκογραφια των Jefferson airplane και των love
παιζει να ειναι το νο24 που ειχα αναφερει σε αυτο το
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,905.msg530174#msg530174]ποστ[/url]
16 σιμονα - πολυ δυαντο μωρο με τρομερο στησιμο (οχι αυτο το στησιμο που φανταζεστε, απλα να κινειται, καθεται και στηριζεται τρομερα, βιτσια ειναι αυτα
) και στυλ
17 νανα - μαυρομαλλα που τραβελοφερνει
και μερικες αλλες που δεν μας ηρθαν
αλλη μια καλη επισκεψη για εμνα στο εν λογω μαγαζι. ειδα οντως μια ταση να παει ο φραπες στα 30, μακαρι και να βελτιωθουν και οι υπηρεσιες που προσφερουν
βοθρε παλι μαζι ημασταν στο μαγαζι ρε? που καθοσουνα εσυ? εμεις παλι στο αριστερο κορνερ