Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χθες το βράδυ 3 η ώρα. Νόμιζα ότι μπήκα σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. Όλοι - literally - κάτω των 23 και πάρα πολλοί αλλοδαποί. Τόσο καλή πελατεία. Τι να σου κάνει και ο κακόμοιρος :2funny: επιχειρηματίας. Για αυτό το έχει ρίξει στο μεσογειακό style γυναικών με εξαιρέσεις. To roaster όπως άνω, με κάποια λάθη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
The second best Cafe club in Athens.Alina,Louisa,Ina great frape.
Βλεπω εισαι ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ εισαι αγγλομαθης σε ζηλευω!!!!!!!!!!
Χτες πηγα στο γαμαζι για λιγο,τα γνωστα το μαγαζι ειναι ενα τιμιο καφενειο,3 νεες παρουσιες αλλα,
μακρια απο την Σαρα Μπαμπυ Ο Πειραιως πηγε να μου πει οτι ο απλος χορος στοιχιζει 20 ευρω ...που σε μενα που ξερω ολο το μαγαζι ΠΗΡΕ ΤΑ 3 μου και την εδωσα στεγνα και στους σερβιτορους,που την ξεχεσαν ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για παραπανω πληροφοριες δεν μπορω να δωσω γιατι ειχα δυο προτασεις γαμου...φτου μακρια απο μενα.
Φραπες και αγιος ο Θεος!!!!!!
Προς Καπετανιο 4 μαυρα σεικερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Ινα ηταν εκει για αυτους που ενδιαφερονται!!!!!!!!
Η βυζαρου νο5+ η Βικτωρια ηταν εκει ,η ΣαβουροΦερραρι εκει...γενικα αρκετη σαβουρα αλλα ολες σεικερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα γκαρσονακια εξυπηρετικα και φιλικα,αλλα προσοχη στις καριολες ,και παλι ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εφτυνα την Ναταλι για πολυ καιρο και μετα απο τις διακοπες της την δοκιμασα,και οπως παντα μετα απο το φτυσιμο ολες ΚΟΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Στο cast του μαγαζιού βάζουμε και την Βουλγαρούλα την Λίλυ απο πρώην Amazon.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στο cast του μαγαζιού βάζουμε και την Βουλγαρούλα την Λίλυ απο πρώην Amazon.
Eκει ειναι αλλα για μενα πρεπει να σταματησει το αθλημα και να ανοιξει ουζαδικο τετοια κρασοκανατα που ειναι!!!!!!!!!Που το βαζει το ποτο δεν μπορω να καταλαβω και ειναι μις ασιτια.
Και επειγωντος χρειαζεται ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!

organiser

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενταξει ειμαι αμαθης το παραδεχομαι προκαταβολικα...ομως τι εννοουμε με το φραπες; Μηπως πρεπει να φτιαξουμε ενα μπουρδελο-λεξιλογιο σαν αυτο στο λινκ;

Και αλλη μια ερωτηση, γνωριζει κανεις εαν υπαρχει η δυνατοτητα το Μπειμπι Ο η σε αλλα μαγαζια να κλεισει κανεις κοπελες προκαταβολικα για 2-3 ωρες ωστε οταν φτασει με την παρεα να τον περιμενει το καταλληλο προεπιλεγμενο μωρο; Και με τι κοστος;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ενταξει ειμαι αμαθης το παραδεχομαι προκαταβολικα...ομως τι εννοουμε με το φραπες; Μηπως πρεπει να φτιαξουμε ενα μπουρδελο-λεξιλογιο σαν αυτο στο λινκ;

Και αλλη μια ερωτηση, γνωριζει κανεις εαν υπαρχει η δυνατοτητα το Μπειμπι Ο η σε αλλα μαγαζια να κλεισει κανεις κοπελες προκαταβολικα για 2-3 ωρες ωστε οταν φτασει με την παρεα να τον περιμενει το καταλληλο προεπιλεγμενο μωρο; Και με τι κοστος;
Φραπες=Νεσ=Σεικερ=Κουδουνιστρα....
Οσον αφαρα το δευτερο θα σε βρουν αυτες αμα ειναι να τα σκασεις χοντρα,πας μιλας στον μετρεσο και σου ρχονται τα συγκεκριμενα πουτα

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χθες υποστείκαμε ένα πολιτισμικό σοκ στο εν λόγω ίδρυμα μαζί με τους pitsilistis,bourdeliaris 1984,(πάτερ)gkomenios και kavlander!

Η είσοδος έγινε σχετικά νωρίς λίγο πριν τις 12.. το μαγαζί δεν έσφιζε και από ζωντάνια.. τα πρώτα show δεν ενθουσιάσαν αφού κι'εγώ θα χόρευα καλύτερα απ'τις ξεβρακοκέφαλες χορεύτριες.

Κοιτάζοντας γύρω μου το ραντάρ έπιασε τα ίχνη μιας μαύρης γαζέλας που περιφερόταν εκεί.Σαν κυνηγός την αιχμαλώτισα στο τραπέζι μας κι έτσι αφού είπαμε τα τυπικά με την τζάνετ της κάνω κατευθείαν.."i want frappe".. αυτή το κατάλαβε τελικά μετά από αρκετή επεξήγηση.Μετά λοιπόν από πολλά χουφτώματα,φιλιά με τη Τζανετ το άσπρο υγρό βγήκε.. βέβαια και αυτή έβαλε λίγο το χεράκι της..

Το σπουδαίο όμως δεν είναι αυτό.. Στο lesbian show της μόνικας μαζί με άλλη μία κοπέλα έγινε πανικός.Ο bourdeliaris που ήταν μπροστά μπροστά τα είδε ΟΛΑ!Αρχικά του έβγαλε τα γυαλιά και τα βούτηξε μέσα στην καύλα .. τα είχε βάλει μέσα στο νιμού της και τα πήγαινε πάνω κάτω.Κυριολεκτικά "του έβαλε τα γυαλιά" μετά ..!Ύστερα αφού βούτηξε ένα πλαστικό πούτσο σε ένα ποτήρι κόκα-ψώλα προσπάθησε να του τον δώσει στο στόμα η άτιμη αλλά ο bourdeliaris αντιστάθηκε σθεναρώς ..Οπότε στράφηκε στην εναλλακτική λύση.. να το ακουμπήσει στο κεφάλι του και να το γλύφει.

Μετά όμως κοντέψαμε να πάθουμε 7 καρδιακά και 5 εγκεφαλικά αφού μια εξ αυτών σήκωσε τον bourdeliari στη σκηνή για χορό.Η χούφτα του είχε πιάσει το μουνί της ζωής του και αφού τον έβαλαν σε μια καρέκλα άρχισαν να τον γδύνουν αισθησιακά.. Η ξεβρακοκέφαλη τον έγδυσε τελείως και τον έβαλε να παλλινδρομήσει ενώ καθόταν δίπλα του και τον καύλωνε ασταμάτητα!Η 2η απ΄τις δύο ήρθε στο τραπέζι και έκανε τον πιτσιλιστή να επιδωθεί σε ένα γλυφομούνι συνοδευόμενο από μπατσές στο κωλαράκι της!Ήταν ένα τρομερό σκηνικό που θα το διηγούμαστε στα εγγόνια μας!

Ας γράψουν και οι άλλοι όμως ότι λεπτομέρειες ξέχασα γιατί πρέπει να την κάνω..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Χθες υποστείκαμε ένα πολιτισμικό σοκ στο εν λόγω ίδρυμα μαζί με τους pitsilistis,bourdeliaris 1984,(πάτερ)gkomenios και kavlander!

Η είσοδος έγινε σχετικά νωρίς λίγο πριν τις 12.. το μαγαζί δεν έσφιζε και από ζωντάνια.. τα πρώτα show δεν ενθουσιάσαν αφού κι'εγώ θα χόρευα καλύτερα απ'τις ξεβρακοκέφαλες χορεύτριες.

Κοιτάζοντας γύρω μου το ραντάρ έπιασε τα ίχνη μιας μαύρης γαζέλας που περιφερόταν εκεί.Σαν κυνηγός την αιχμαλώτισα στο τραπέζι μας κι έτσι αφού είπαμε τα τυπικά με την τζάνετ της κάνω κατευθείαν.."i want frappe".. αυτή το κατάλαβε τελικά μετά από αρκετή επεξήγηση.Μετά λοιπόν από πολλά χουφτώματα,φιλιά με τη Τζανετ το άσπρο υγρό βγήκε.. βέβαια και αυτή έβαλε λίγο το χεράκι της..

Το σπουδαίο όμως δεν είναι αυτό.. Στο lesbian show της μόνικας μαζί με άλλη μία κοπέλα έγινε πανικός.Ο bourdeliaris που ήταν μπροστά μπροστά τα είδε ΟΛΑ![size=20pt]Αρχικά του έβγαλε τα γυαλιά και τα βούτηξε μέσα στην καύλα .. τα είχε βάλει μέσα στο νιμού της και τα πήγαινε πάνω κάτω.Κυριολεκτικά "του έβαλε τα γυαλιά" μετά ..[/[/size]b]!Ύστερα αφού βούτηξε ένα πλαστικό πούτσο σε ένα ποτήρι κόκα-ψώλα προσπάθησε να του τον δώσει στο στόμα η άτιμη αλλά ο bourdeliaris αντιστάθηκε σθεναρώς ..Οπότε στράφηκε στην εναλλακτική λύση.. να το ακουμπήσει στο κεφάλι του και να το γλύφει.

Μετά όμως κοντέψαμε να πάθουμε 7 καρδιακά και 5 εγκεφαλικά αφού μια εξ αυτών σήκωσε τον bourdeliari στη σκηνή για χορό.Η χούφτα του είχε πιάσει το μουνί της ζωής του και αφού τον έβαλαν σε μια καρέκλα άρχισαν να τον γδύνουν αισθησιακά.. Η ξεβρακοκέφαλη τον έγδυσε τελείως και τον έβαλε να παλλινδρομήσει ενώ καθόταν δίπλα του και τον καύλωνε ασταμάτητα!Η 2η απ΄τις δύο ήρθε στο τραπέζι και έκανε τον πιτσιλιστή να επιδωθεί σε ένα γλυφομούνι συνοδευόμενο από μπατσές στο κωλαράκι της!Ήταν ένα τρομερό σκηνικό που θα το διηγούμαστε στα εγγόνια μας!

Ένα κοντοπούτανο το έκανε???? Γιατί κ εμένα μου είχε κάνει τα γυαλιά μουνί καπέλο κ έψαχνα χλωρίνι μετά...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το σπουδαίο όμως δεν είναι αυτό.. Στο lesbian show της μόνικας μαζί με άλλη μία κοπέλα έγινε πανικός.Ο bourdeliaris που ήταν μπροστά μπροστά τα είδε ΟΛΑ!Αρχικά του έβγαλε τα γυαλιά και τα βούτηξε μέσα στην καύλα .. τα είχε βάλει μέσα στο νιμού της και τα πήγαινε πάνω κάτω.Κυριολεκτικά "του έβαλε τα γυαλιά" μετά ..!Ύστερα αφού βούτηξε ένα πλαστικό πούτσο σε ένα ποτήρι κόκα-ψώλα προσπάθησε να του τον δώσει στο στόμα η άτιμη αλλά ο bourdeliaris αντιστάθηκε σθεναρώς ..Οπότε στράφηκε στην εναλλακτική λύση.. να το ακουμπήσει στο κεφάλι του και να το γλύφει.

Γαμώτο  :headbang: :headbang: Έχασα τα καλύτερα  :'( :'( :'(

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παιδιά αυτά τα ανεβάζουνε στο youtube!!!!! Χαχαχαχαχαχα

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Εχτες ηταν μεγαλη η περιπετεια στο baby o στην Πειραιως. Ξεχασες γκανγκ να πεις τον κανονιερη. Επιτελους συνηλθα απο το σοκ που με κανανε αυτες οι 2 οι ατακτες μουνι καπελο. Μετα απο ενα χαλαρωτικο μπανακι εβαλα και οινοπνευμα στα γυαλια μου ελπιζοντας να εχει φυγει καθε ιχνος μουνιλας. Η περιπετεια αρχισε ως εξης. Αρκετα πριν το λεσβιακο σοου ηταν η Μονικα στην πιστα οντως τελειο κοντοπουτανο που κατα τη διαρκεια του σοου της και αφου τα ειχε βγαλει ολα και βαζοντας δαχτυλακι στο μουνακι της πλησιαζε προς το τραπεζι μας (ημασταν και πρωτο τραπεζι πιστα) μου κανει προσκληση για γλυφομουνι μιας και πλησιασε προς το κεφαλι μου. Εγω της το αρνηθηκα και εσκυψα το κεφαλι μου και μου ετριβε τα μαλλια μου με τη μουνα της. Μετα μου εβγαλε τα γυαλια και τα ακουμπησε με τη μουναρα της και εγω της εβαζα δαχτυλακι. Εγω τα παιξα εκεινη την ωρα δεν το πιστευα οτι μεσα στο δικο της σοου θα ειχε επικοινωνια και με πελατη. Αν και δεν με χαλασε γιατι επιασα μουνακι μετα παω στην τουαλετα να σαπουνισω τα γυαλια. Αργοτερα η Μονικα με αλλη μια ακομα πιο μουναρα πιο ψηλη και μελαχρινη αρχισαν το λεσβιακο σοου και αφου κανανε γλυφομουνι, πλακομουνι η μια στην αλλη αρχισαν και οι δυο να πλησιαζουν προς τα κοντινοτερα προς την πιστα τραπεζια. Στην αρχη η Μονικα μιας και με θυμοτανε μου επιτεθηκε και μου αρπαζει τα γυαλια και μου τα χωνει μεσα βαθια. Μετα αφου ειχανε κατι πλαστικους πουτσους μου λεει η Μονικα να της το χωσω μεσα εν τω μεταξυ ειχανε και καποτιδια οι πλαστικοι πουτσοι. Η αλλη γκομενα ηταν σε αλλο τραπεζι. Μετα αφου το εβγαλε για λιγο το βουταει στην κοκα ψωλα του γκανγκ και ηθελε να μου το βαλει στο στομα. Εγω αντισταθηκα αλλα η αλλη εκει προσπαθουσε επιμονα να μου ακουμπισει το στομα. εγω εν τω μεταξυ βρηκα ευκαιρια και εβαζα δαχτυλακι. Και αφου μου εκανε παλι προσκληση για γλυφομουνι αυτη τη φορα δεχτηκα. Μετα ηρθε και η αλλη παλι της εχωνα τον πλαστικο πουτσο και εκανα και σε αυτην ενα υπεροχο γλυφομουνι ειχε και πιο ωραιο μουνακι. Η Μονικα, αφου προσπαθησε να κανει παλι το ιδιο με την κοκα κολα, μετα γινεται το ανεπαναληπτο με τραβηξανε να ανεβω πανω στην πιστα να συμμετεχω στο σοου. Εγω τελικα ανεβηκα αλλα τα ειχα παιξει τελειως δεν ηξερα τι μου συμβαινει γυρω μου δεν πιστευα στα ματια μου δεν εβλεπα μιας και τα γυλια μου τα ειχε πεταξει καπου η Μονικα. Μετα θελανε να με γδυσουνε και καταφερανε και με τσιτσιδωσανε εντελως. Μετα με βαλανε να κατσω σε μια καρεκλα και μου ειπανε να αυτοφραπεδιαστω και το εκανα. Ο πιτσι εκεινη την ωρα εκανε γλυφομουνι δεν θυμαμαι σε ποια απο τις 2. Το κοινο εν τω μεταξυ με καταχειροκροτουσε και φωναζε το ονομα μου. Μετα αφου τελειωσε το σοου πηγα στα καμαρινια με τις 2 κορασιδες και μου εδωσαν τα ρουχα να ντυθω ευτυχως δεν επεσε τιποτα απο τις τσεπες του παντελονιου μου εδωσαν και τα παπουτσια μου και τα γυαλια μου τιγκα στη μουνιλα. Τους εδωσα και ενα δωρακι βεβαια αλλα δεν πειραζει το λιγοτερο ειναι αυτο. Μετα ξανα μανα παω στις τουαλετες να σαπουνισω τα μουνογυαλα μου και οποιοι ηταν εκει μεσα μου δινανε συγχαρητηρια. και επεστεψα στο τραπεζι οπου η υπολοιπη παρεα με αποθεωνε. Εγω δεν ηξερα που βρισκομουνα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι εγω εκανα αυτα τα πραγματα. Ηταν απιστευτη εμπειρια που θα εχω να θυμαμαι για παντα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μετα αφου τελειωσε το σοου πηγα στα καμαρινια με τις 2 κορασιδες και μου εδωσαν τα ρουχα να ντυθω ευτυχως δεν επεσε τιποτα απο τις τσεπες του παντελονιου μου εδωσαν και τα παπουτσια μου και τα γυαλια μου τιγκα στη μουνιλα. Τους εδωσα και ενα δωρακι βεβαια αλλα δεν πειραζει το λιγοτερο ειναι αυτο. Μετα ξανα μανα παω στις τουαλετες να σαπουνισω τα μουνογυαλα μου και οποιοι ηταν εκει μεσα μου δινανε συγχαρητηρια. και επεστεψα στο τραπεζι οπου η υπολοιπη παρεα με αποθεωνε. Εγω δεν ηξερα που βρισκομουνα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι εγω εκανα αυτα τα πραγματα. Ηταν απιστευτη εμπειρια που θα εχω να θυμαμαι για παντα.
Ευγε νεε μου!Πως και δεν προτεινες ενα γρηγορο μπουκιτσι απο τα μωρα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προσκυνώ!!!!!! Για ένα χρόνο με το που πας θα σας βλέπω θα βαράω προσοχή!! Ειδικά σε εσένα BOURDELIARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οταν ακουω baby o παντα θα λεω:

Ινα θεα και ο χορος σωστο γαμησι!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Υπάρχει  όντως  ένα  σχετικό Thrill . Καλή  εμπειρία . Άξιοι

Επισκέπτης
5 IOYNIOY!
αξεχαστα γενεθλια παρεα με τουσ σιναγονιστες gangstaxz.mpourdeliari,dysan,gomenio,κανονιερι.!
το κερασμα ξεκινισε σε μια πολισιχναστι καφετερια στο θισιο αφου καναμε και το σχετικο οφθαλμολουτρο...
ι ορα περνουσε και ο πορνο-εγκαφαλοσ γενουσε διαφορεσ ιδεες για μια αξεχαστι νιχτα γενεθλιον!
σιμφονουμε λοιπον για στριπ σοου και σιγκεκριμενα baby o!
σκαμε μιτι κατα τισ 12 και 30 το βραδι...
το περιβαλλον ολιγον ξενεροτο στο εν λογο μαγαζι και γενικα επικρατουσε μετριοτιτα πορνιδιον!
σε λιγι ορα ομοσ επιλθε ι ανατροπι τισ καταστασισ που εκανε ολουσ μασ να καρδιοχτιπαμε και να ζιταμε κιαλο σοου!
βγενουν στιν σκινι διο καυλο-κοντοπουτανα και ξεκινανε λεσβιακο σοου!
οι ξεβρακοεφαλες πορνες αρχισαν να γλιφονται αναμεταξι τουσ ακομα και στα πιο  πλεον φανερα σιμια τον καυτον κορμιον τουσ....και ι ατμοσφερα να αρχιζει να περνι φοτια!!!
σε καπια φασι ο dj προσφερει στισ πορνες διο virtuαl καυλια και ταυτοχρονοσ και διο καποτιδια!
τα ξετιλιγουν και ντινουν τουσ πλαστικουσ λεοντες...!
αρχισαν να χορευουν αισθισιακα πανο στιν σκινι και να κανουν παιχνιδια αναμεταξι τιυσ με τουσ πλαστικουσ πουτσουσ!
ι αποκοριφοσι ερχετε οταν ι πορνεσ πλισιαζουν τον μεγιστο μπουρδελιαρι και τον καλουνε να τιμορισι τισ ατακτεσ τριπουλες τουσ με αυτα τα πλαστικα αναροτικα πεοjuce!
ο μπουρδελιαρισ ιποκιπτει στο καλεσμα τον σαγινευτικον στριπερ και αρχιζει να χονει το πλαστικο αυτο αβαστακτο πεοσ στις πορνεσ...σε καπια φασι μαλιστα ι μια βουταει το πεοσ μεσα σε ενα ποτιρι απο το τραπεζι μασ και το δινι στον μπουρδελιαρι οστε να τισ δροσισει τιν κλιτοριδα!!!

το σοου πιρε αλες διαστασεις οταν ι μια πορνι αρπαξε τα γιαλια του μπουρδελιαρι και τα εβαλε μεσα στο μουνακι τισ και τα εκανε πανο κατο πανο κατο ριθμικα!ο μπουρδελιαρισ ειχε τρελαθει και παραλιλα αναστατοθι βλεποντασ το ολο σκινικο...
αμεσοσ μετα τα βγαζει και με μανια προσπαθουσε να του τα φορεσει καθοσ εκινοσ αντιστεκοταν!
επισσισ σε αλι στιγμι αρχισε να τριβει τιν ατιθασι κλιτοριδα τισ πανο στιν μπεμπικιστικι φαλακριτσα του μπουρδελιαρι!καυλαααα!!!!

το σοου ομοσ δεν ειχε αρχισει καλα καλα....
πανικοσ διμιουργιθικε μολισ οι πορνεσ ανεβασαν τον μπουρδελιαρι πανο στιν σκινι....!
τον βαζουν στιν καρεκλα και αρχιζουν να τον γδινουν αργα και αισθισιακα χορευοντασ πανο του και διαφορα αλα κολπα...
καπια στιγμι μια απο τισ διο καθος χορευε απλοσει το ποδι τισ προσ τα εμενα και αρζι απο το τραπεζι να τισ το χαιδευο ....και μεσα σε κλασματα δευτερολεπτον να αρχιζο απο τιν πατουσα τισ να τιν γλιφο με ολο το φασμα τισ ιγρισ γλοσιτσας μου και να προχοραο προσ τα επανο  οπου φθανο στο μουνακι τισ και αρχιζο για μερικα λεπτα να τιν γλιφο μανιοδοσ τιν κλιτοριδα....αυτι σε ιεραποστολικι στασι πανο στι σκινι και εγο απο κατο να απολαμβανο τουσ ιδονικουσ χιμουσ τισ...!
τελιονι ομοσ .....και παει να παιξει παλι με τον μπουρδελιαρι...οσπου μου κανι νοιμα και ι αλι με το χερακι τισ οτι θελει και αυτι!!!
στινετε λοιπον στα 4 και εγο σαν μινχανικοσ αυτοκινουμενο πορνεον διεισδο απο κατο τισ και αρχιζο να τιν γλιφο και να τισ ριχνο μπατσακια στα κολομερια τισ....
αφου πιρε και αυτι τιν δοσι τισ σινεχισαν και οι διο να ταλεπορουν τοον μπουρδελιαρι οσπου σε καπιον ανιποπτο χρονο ο μπουρδελιαρισ βρεθικε ολογιμνοσ στι πιστα να αρχιζει να παιζει τιν ψολι του!!!!
οι ανασες κοπικαν και τα καρδιακα πορνοσοκ προιλθαν το ενα μετα το αλο!!!!
μαλιστα με διλοσεις του μπουρδελιαρι εχισε πανο στιν σκινι!!!!
απο τιν πιο δινατες καταστασεισ που εχο ζισει στιν μπουρδελοκαριερα μου...!!!!!τελοςςς!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Ιννα ειναι το κατι αλλο.
Μου εχει προσφερει τον καλυτερο χωρο και ειναι και θεομουνο.ουκρανεζα δεν ειναι?
Τι στα τεσσερα και να τις χαστουκιζω τα κωλομερια!
Τι γλωσσοφιλα
Τι γλυφομουνια!
Ουτε τα ποδαρακια της εμειναν παραπονεμενα!
H γκομενα γαμαει.
Επισης ενα ξανθο αδυνατο που καθεται .ρκη μερικες φορες ποια ειναι

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Εχει πολυ κυταρρίτιδα!! :P
Με το που καθήσαμε έκανε αυτή χορό πάνω στήν πίστα,και ξενερώσαμε με τον Πιτσι βλέποντας το πλαδαρό κωλαράκι της,και τα ζαρωμένα μπουτάκια της...
:( :( :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom