1 ανθοδεσμη Ε 50
Φαγητο σε καλο εστιατοριο Ε 120
2-3 ποτα σε κλαμπ της παραλιακης 35
και 5 εσεις 60
βαλε και 15-20 σε βενζινες
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΥΣ , ΜΟΥΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗΔΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!
Πολυ σωστος ο φίλος αλλα εχω 3 ενστασεις
1) μουνόδουλοι εχουμε γίνει ολοι μας τουλαχιστον 1 φορα στη ζώη (και ειναι πολύ καλη φασή αλλα αν δεν προσέξεις μπορει να καταληξεις με στεφανι ή να φας κανα σουτ απροειδοποιητο)
2) Σιγα μην δωσω ανθοσεσμη 50?
3) μπορει να βγεις και μια και 2 και τρεις φορες με μια γκομενα και να στα ΠΡΗΖΕΙ με τον πρωην της πχ αν την στησεις 5 λεπτα και ο Τασος την εστηνε 15 αν δεν την στησεις "οχι σαν τον Τασο που με εστηνε μιση ωρα" και αφου στα πρήζει σε ξενερωνει δεν της την πεφτεις και παει και λεει στις φίλες της "ο μαλακας δεν με πήδηξε".
Απλα της εχουμε μπερδεψει τις γκομενες αν πέσουν με την μια ειναι ψολες αν πεφτουν δύσκολα το εχουν μπεταρει.
Οποτε σου πεταν ενα Τασο σου καθονται και σου πετανε ενα "αχ δεν επερεπε και με βρηκες αδυναμη μετα το χωρισμο με τον Τασο" αν αλλαξουν γνωμη.
Μην αρχισω και λέω για το ειμαι μεθυσμενη ειμαι ζαλισμενη (και οπως ελεγα τοτε ειμαι ερωτευμενη Mambo απτην καρδια μου...............).
με λιγα λογια σιγουρα εμεις δεν ξερουμε να φερθουμε σε μια γκομενα αλλα και αυτες δεν ξερουν να μας δωσουν τα καταλληλα σηματα οτι γουσταρουν (μην με περασει και για πουτανα)
Για αυτο χουφτωνεις και αν δεν γουσταρει η γκόμενα λες ωπα λαθος (και optional ηπια λίγο παραπάνω) και μην το παρεις ετσι παρτο αλλιως κλπ κλπ