Νέα

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...(τι στο δαίμονα είναι;)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αρκετά με την ειρωνεία δεν αντέχω άλλο. τωρα θα ήθελα να μου πείτε ενα καλό μερος για μασαζ γιατι θελω να χαλαρώσω (οχι απαραιτητα να μαμησω). Ειχα 2 δυσκολους τελευταιους μήνες στην δουλειά. Θέλω να μου φυγει λιγο η πίεση. pm για τηλέφωνα
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
αρκετά με την ειρωνεία δεν αντέχω άλλο. τωρα θα ήθελα να μου πείτε ενα καλό μερος για μασαζ γιατι θελω να χαλαρώσω (οχι απαραιτητα να μαμησω). Ειχα 2 δυσκολους τελευταιους μήνες στην δουλειά. Θέλω να μου φυγει λιγο η πίεση. pm για τηλέφωνα

Υπάρχει σχετικό (και πολύ δυνατό) thread  για μασατζήδικα...
 

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
393
Like
4
Πόντοι
1
Ας δούμε τι έχει πει και μια γυναίκα εκτός forum.
Linda Fiorentino. Μερικά χρόνια πριν το ρεύμα του μεταμοντερνισμού (με το μετά να διασφαλίζει τη χρονική συσχέτιση και συνάφεια μεταξύ μοντέρνου και μεταμοντέρνου και όχι να το καταργεί) εκφυλίσει και αποδομήσει τον κοινωνικό ιστό , μια γυναίκα με γνήσιο και όχι κουτσουρεμένο δεύτερο Χ χρωμόσωμα, είχε δηλώσει κατά καιρούς τα εξής:

Ρεαλισμός
"Marriage is a financial contract; I have enough contracts already."

Αυτογνωσία
"I would love to have children, yes. Maybe even adopt them. I'm not sure that I should pass on my genes""

Πληθυντικός της δικαίωσης του καθαρόαιμου αρσενικού
"I go to bed with men, not boys."

Και φυσικά η απάντηση στο καυτό ερώτημα τι θέλουν οι γυναίκες
"Sometimes the only thing we women want is a dick and no arguments. What could make us happier?"
 

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Μηνύματα
151
Like
4
Πόντοι
1
Βlue Vertigo said :Μερικά χρόνια πριν το ρεύμα του μεταμοντερν ισμού (με το μετά να διασφαλίζει τη χρονική συσχέτιση και συνάφεια μεταξύ μοντέρνου και μεταμοντέρν ου και όχι να το καταργεί) εκφυλίσει και αποδομήσει τον κοινωνικό ιστό , μια γυναίκα με γνήσιο και όχι κουτσουρεμέ νο δεύτερο Χ χρωμόσωμα, είχε δηλώσει κατά καιρούς τα εξής...μπλα,μπλα,μπλα...

Αψογα φιλοσοφικος τροπος για να πεις σε οι γυναικες θελουνε πουτσα..με τρελανες μπραβο
Λεω να το χρησιμοποιησω την επομενη φορα που θα θελω να πω σε καμμια γκομενα ποσο πουτανα ειναι..Αλλιως θα το παρει με τετοιο φιλοσοφικο στυλ..
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη δηλαδη αλλα υπηρχε αμφιβολλια επ αυτου ποτε? αμφιβολλια για ποιο λογο? εφοσον το κερατο παει συννεφο απο παντρεμενες κυριες που μπλεκουν με πιτσιρικια......εκτος αν θεωρειτε οτι θελουν "συναισθηματικη καλυψη" απο τους συγκεκριμενους.....οχι....αυτες που θελουν συναισθηματικη σιγουρια ειναι αλλη κατηγορια πιο πονεμενη......εκεινο που με κανει να απορω ειναι γιατι αρκετοι εχετε την πεποιθηση οτι οι γυναικες αντιμετωπιζουν το σεξ διαφορετικα απο τους αντρες.....(συγκεκριμενα σε διαφορες συζητησεις για το κερατο εχει αναφερθει αυτο το "επιχειρημα")
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί οι γυναίκες δε θέλουν να παραδεχθούν ότι τους χρειάζεται γαμήσι αλλά ισχυρίζονται ότι θέλουν συναισθηματική κάλυψη. Είναι σαν τον αυνανισμό που όλες το παίζουν ανήξερες.
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Καλα αυτα ειναι τριχες........αλλο η συναισθηματικη καλυψη και αλλο το σεξ......ολοι θελουν συναισθηματικη καλυψη λογικο δεν ειναι? υπαρχει ανθρωπος που δε θελει κατι τετοιο? το σεξ ομως ειναι αλλο....και ξαναλεω.....οσες σπιτωνουν κατι πιτσιρικια το κανουν για συναισθηματικη καλυψη? ποιες ηταν εκεινες στη λαρισα? που κανανε και την ταινια για παρτη τους...

 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
mounitsa εδώ θα πρέπει να συμφωνήσω σχεδόν ολοκληρωτικά γιατί απλούστατα ξέρω να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ εδώ και μερικά χρόνια τον ΑΝΤΙΠΑΛΟ και αυτό το πέτυχα μέσα από ολοκληρωτικές σχέσεις. Και όταν λέω "αντίπαλο" το λέω με την καλή έννοια, δηλαδή τη γυναίκα.
Είναι αλήθεια ότι (όπως πολύ σωστά γράφεις) με το ίδιο σκεπτικό δουλεύει το μυαλό των γυναικών στο θέμα των σεξουαλικών προτιμήσεων, πράξεων, επιλογών, κτλ ΑΛΛΑ δυστυχώς ή ευτυχώς το ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ διαφορετικά και αυτό οφείλεται στη ψυχοσύνθεση της γυναίκας αλλά και στα αιώνια κατεστημένα.
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι απαραίτητα είναι κακό ή καλό, απλά είναι διαφορά έκφρασης. Όπως σχολιάζουμε με χυδαίο, περήφανο, υπερβολικό, κτλ τρόπο κάποιες κατακτήσεις μας οι άντρες σε παρέες αμιγείς από άντρες έτσι και οι γυναίκες σχολιάζουν ψιθυριστά, υπονομευτικά, πονηρά, με πιο χαδιάρικη και υπονοούμενη μορφή κάποιους πχ νεαρούς που θέλουν να ρίξουν ή έριξαν στο κρεβάτι τους.
Και για μένα που είμαι ορθολογιστής, καλά κάνουν όποιοι το κάνουν (και όποιες) όπως το κάνουν και...το κάνουν. Αμάν με τα στερεότυπα και τους ψευτοπουριτανισμούς. Αν υπήρχε ειλικρίνεια στις σχέσεις μας (και άρα μεταφερόμενη και σε ανώτερο κοινωνικό βαθμό) όλα θα ήταν πιο καλά...πιο υγιή...
Παρόλα αυτά πάντα δεν πρέπει να ήμαστε απόλυτοι...πάντα και παντού υπάρχουν εξαιρέσεις και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις...!
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
εκεινο που με κανει να απορω ειναι γιατι αρκετοι εχετε την πεποιθηση οτι οι γυναικες αντιμετωπιζουν το σεξ διαφορετικα απο τους αντρες.....

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Κατά μέσο όρο όμως οι άντρες αντιμετωπίζουν το σεξ διαφορετικά απ' τις γυναίκες. Οι λόγοι είναι βιολογικοί και έχουν μελετηθεί απ' τους επιστήμονες. Όποιος θέλει το ψάχνει και μαθαίνει, όποιος δε θέλει πιστεύει αυτό που τον βολεύει.
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Οι βιολογικες διαφορες ειναι στον τροπο ερεθισης.....η αναγκη παραμενει η ιδια......το οτι αντιμετωπιζεται διαφορετικα εχει σχεση καθαρα με τα κοινωνικα στερεοτυπα και τα ταμπου......θεωρεις δηλαδη οτι η γυναικα αν δεν ηταν τοσο ενοχοποιημενη δε θα εκανε κοντρες με τις φιλες της για το ποσες φορες την ημερα αυνανιζεται? ή για ποσους διαφορετικους θα ηθελε να εχει στο κρεβατι της καθημερινα? ή αν μπορουσε να κανει σεξ 100 φορες την ημερα με οποιον της εκανε κεφι χωρις να της βαλουν ταμπελιτσα δε θα το εκανε? ή δε θα συζηταγε ανοιχτα και χυμα τι βιτσια θελει να βγαζει στο κρεβατι?
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Εσύ μουνίτσα πόσους διαφορετικούς άντρες θα ήθελες στο κρεββάτι σου καθημερινά;
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Σε απασχολω εγω προσωπικα?
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Περιμένω να μας πεις σαν απενοχοποιημένη ποσες δεκάδες θα ήθελες να σε περνάνε την ημέρα.

Βέβαια εγώ σαν παλιομοδίτης βρίσκω τέτοιες σκέψεις ενδεικτικές κάποιας προβληματικής ψυχολογίας που παλαιότερα τη λέγαμε μητρομανία.
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Μητρομανια? υπερβολικο σε βλεπω καλο μου......απλα διαφωνω στο οτι οι γυναικες βλεπουν το σεξ τοσο συναισθηματικα οσο πιστευουν οι αντρες.....και αυτο το βλεπουμε σημερα πλεον οταν οι γυναικες πατησουν τα σαραντα (η καλυτερη σεξουαλικη ηλικια της γυναικας) οπου οι ορμονες βαρανε κοκκινο και αλλαζουν τον εναν εραστη με τον αλλον, κανουν οργια, συννενοουνται με φιλεναδες του και νοικιαζουν γκαρσονιερες...και επιμενω λοιπον και λεω....τι θελει μια τετοια γυναικα? συναισθηματικη καλυψη? χλωμο....θα εκανε απλα μια παραλληλη σχεση και δε θα πηδιοταν απλα.......παιδια? χλωμο μιας και πολυ πιθανον να εχει.....μια τετοια γυναικα αν δεν υπηρχε το ταμπου και το στερεοτυπο πιστευεις οτι δε θα επισκεπτοταν γυναικειο μπουρδελο αντιστοιχο του αντρικου? τα ζιγκολο αλλωστε δινουν και παιρνουν.....ανιστοιχες αρσενικες πορνες που κοιμουνται με σιτεμενες κυριες...η αληθεια ειναι οτι δε γνωριζω αντιστοιχες κοπελες των 20 χρονων που εχουν τετοια ακραια συμπεριφορα το παραπανω ομως απο μονο του δε δειχνει αρκετα για το πως βλεπουν οι γυναικες τελικα το σεξ?
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Α και επειδη ξεχασα να απαντησω στο ερωτημα σου......δεν περιμενω το φορουμ για να απενοχοποιηθω ή να ενοχοποιηθω.....εδω δε συζηταω τα προσωπικα μου με φιλους και γνωστους δεν εχω σκοπο να τα συζητησω με ενα καρο αγνωστους......αλλωστε δεν εχω δωσει και καποιο αναλογο δικαιωμα... δε νομιζω οτι εχω αποκαλυψει κατι για μενα περαν της ηλικιας μου και του οτι σπουδαζω εξω και ετσι εχω σκοπο να παραμεινει.....
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
Οι βιολογικες διαφορες ειναι στον τροπο ερεθισης.....η αναγκη παραμενει η ιδια......το οτι αντιμετωπιζεται διαφορετικα εχει σχεση καθαρα με τα κοινωνικα στερεοτυπα και τα ταμπου......

Παίζει και η κοινωνία το ρόλο της αλλά οι βιολογικές διαφορές δεν είναι μόνο στον τρόπο ερέθισης. Αν εξισώναμε την επιρροή του περιβάλλοντος πάλι οι γυναίκες και οι άντρες θα ήταν διαφορετικοί στη σεξουαλική τους συμπεριφορά (κατά μέσο όρο). Κοίτα στη φύση, εκεί που δεν υπάρχουν στερεότυπα και ταμπού, τα αρσενικά ζώα έχουν την ίδια σεξουαλική συμπεριφορά με τα θυληκά? Γιατί να έχουν οι άντρες με τις γυναίκες?

Τα παραδείγματα πολυανδρίας που ανέφερες δεν είναι κανόνας στην κοινωνία παρόλο που κατά τη γνώμη μου η σημερινή κοινωνία τα προωθεί.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Μητρομανια? υπερβολικο σε βλεπω καλο μου......απλα διαφωνω στο οτι οι γυναικες βλεπουν το σεξ τοσο συναισθηματικα οσο πιστευουν οι αντρες.....και αυτο το βλεπουμε σημερα πλεον οταν οι γυναικες πατησουν τα σαραντα (η καλυτερη σεξουαλικη ηλικια της γυναικας) οπου οι ορμονες βαρανε κοκκινο και αλλαζουν τον εναν εραστη με τον αλλον, κανουν οργια, συννενοουνται με φιλεναδες του και νοικιαζουν γκαρσονιερες...και επιμενω λοιπον και λεω....τι θελει μια τετοια γυναικα? συναισθηματικη καλυψη? χλωμο....θα εκανε απλα μια παραλληλη σχεση και δε θα πηδιοταν απλα.......παιδια? χλωμο μιας και πολυ πιθανον να εχει.....μια τετοια γυναικα αν δεν υπηρχε το ταμπου και το στερεοτυπο πιστευεις οτι δε θα επισκεπτοταν γυναικειο μπουρδελο αντιστοιχο του αντρικου? τα ζιγκολο αλλωστε δινουν και παιρνουν.....ανιστοιχες αρσενικες πορνες που κοιμουνται με σιτεμενες κυριες...η αληθεια ειναι οτι δε γνωριζω αντιστοιχες κοπελες των 20 χρονων που εχουν τετοια ακραια συμπεριφορα το παραπανω ομως απο μονο του δε δειχνει αρκετα για το πως βλεπουν οι γυναικες τελικα το σεξ?

Σωστά όλα αυτά που λες. Στις γυναίκες όσο μεγαλώνουν, μειώνονται τα οιστρογόνα και αυξάνεται η τεστοστερόνη. Για αυτό γινονται πιο... διεκδικητικές. Βάλε ότι μπορεί να έχουν οικονομική ανεξαρτησία/παντρευτεί, πρακτικά δεν τις εμποδίζει τίποτε να... εκφραστούν.
Απλά πρέπει αυτά να είναι κατανοητό και από τις δύο πλευρές ώστε να ξέρουν και δύο τι ζητάν και τι μπορεί να περιμένουν από μία (ενδεχόμενη) σχέση στην εποχή μας.
 

Επισκέπτης
Φίλοι συναγωνιστές ένα πράγμα μου τη σπαέι στις γυναίκες. Εμείς αποδεχόμαστε ότι αυτές είναι πιο συναισθηματικές και δεν έχουν το μυαλό τους στο καβλί (λέμε τώρα). Αυτές όμως δεν αποδέχονται με τίποτε ότι το μουνί είναι το οξυγόνο του άνδρα. Φαντάζεστε ένα κόσμο όπου η φύση θα μας είχε έτσι φτιαγμένους όπου το άν θα γαμούσαμε θα ήταν καθαρά εγκεφαλική επιλογή και όχι ένστικτο? To ανθρώπινο γένος θα είχε εξαφανιστεί. Αφου ο κατασκεωαστής μας έδωσε τέτοιες τι να γίνει τώρα. Αν πχ όταν βλέπω ένα ξέκωλο στο δρόμο δεν μου γινόταν κάγκελο σε βαθμό που τόσκιζα στο δρόμο και έπρεπε πρώτα να σκεφτώ τότε άσε καλύτερα να δώ τη Liverpool. H αναπαραγωγή στηριζεται στα ένστικτα και μάλιστα στα κατώτερα (δηλαδή ισχυρά) όπως η ανάγκη για τροφή.
Και μια άσχετη ερώτηση: Έχει κανείς συναγωνιστής ακούσει απο γυναίκα τι έχει στο μυαλό της όταν βγαίνει από το σπίτι με το μουνί φόρα παρτίδα? ποά είναι η αποψή της δηλαδή με τι σκεπτικό ντύνεται έτσι και αν το ξέρει ότι θα προκαλέσει καμιά χιλιάδα άντρες?
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Φίλοι συναγωνιστές ένα πράγμα μου τη σπαέι στις γυναίκες. Εμείς αποδεχόμαστε ότι αυτές είναι πιο συναισθηματικές και δεν έχουν το μυαλό τους στο καβλί (λέμε τώρα). Αυτές όμως δεν αποδέχονται με τίποτε ότι το μουνί είναι το οξυγόνο του άνδρα.

στα @@ μας
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
:boobies:

Η  απάντηση στο ερώτημα του thread
 

Συνημμένα

  • 4459.jpg
    4459.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom