Επισκέπτης
Πάντως το καλό στρώσιμο 2 πράγματα χρειάζεται:
1.Φτύσιμο
2.Πούτσοοοοοο!
1.Φτύσιμο
2.Πούτσοοοοοο!
συνεχιζω εδω τη συζητηση με την Bite (που ειπε οτι μια γυναικα δεν τη νοιαζει μονο ποσο φαινεται αλλα και ποσο ειναι) οτι το χειροτερο πραγμα ειναι να αναλωνεσαι τι θελει μια γκομενα (απο σενα απο αλλα και τη ζωη γενικα).
στο παναρχαιο ερωτημα
"δηλαση αραγε αυτη τι θελει να την πηδηξω ή φιλικα το κανει" και γενικα σε οποιαδηποτε αλλη απορια (θελει σχεση, θελει ξεπετα, θελει τον κολλητο μου κλπ κλπ)
Η απαντηση σου πια ειναι αυτη που φαινεται πιο κατω
Χουφτωστην Χουφτωστην
ποιος ειπε καλε να ριχνει κ σφαλιαρα που κ που?
παλι μπερδεμενα τα εγραψα?
δε διαφωνω... κ ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σας νοιαζει να εξηγησετε την φιλοσοφια κ τα μυαλα των γυναικων...
απλα να ειστε ο εαυτος σας... αυτο ολες το θελουν
απο κει κ περα αν της αρεσετε μια χαρα
αν οχι εχει κ αλλου πορτοκαλιες
δεν νομιζω οτι πρεπει κανεις να παρουσιαζεται ως κατι αλλο απ αυτο που ειναι μονο κ μονο για να αρεσει σε καποια/καποιον...
παντως αυτες οι αποριες... ταλανιζουν κ τις γυναικες χαχαχαχα
λιγο ειλικρινεις να ημασταν ολοι... κ δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα
τι να πω... εγω πχ δεν αναλυω ποτε τοσο πολυ τις καταστασεις.. αν ο αλλος θελει να ναι μαζι μου θα ειναι γι αυτο που ειμαι οχι γι αυτο που θα θελε να ειμαι... ουτε πιεση ασκω για ν αλλαξει εκεινος ουτε τπτ... αλλιως γιατι να ημουν μαζι του...
αν ολες οι αλλες γυναικες ειναι πια τοσο διαφορετικες να παω να κοιταχτω χαχαχα
ποιος ειπε καλε να ριχνει κ σφαλιαρα που κ που?
παλι μπερδεμενα τα εγραψα?
δε διαφωνω... κ ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σας νοιαζει να εξηγησετε την φιλοσοφια κ τα μυαλα των γυναικων...
απλα να ειστε ο εαυτος σας... αυτο ολες το θελουν
απο κει κ περα αν της αρεσετε μια χαρα
αν οχι εχει κ αλλου πορτοκαλιες
δεν νομιζω οτι πρεπει κανεις να παρουσιαζεται ως κατι αλλο απ αυτο που ειναι μονο κ μονο για να αρεσει σε καποια/καποιον...
παντως αυτες οι αποριες... ταλανιζουν κ τις γυναικες χαχαχαχα
λιγο ειλικρινεις να ημασταν ολοι... κ δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα
...να είσαι ο εαυτός σου
η πιο μαλακία πρόταση της ελληνικής γλώσσας,
που μερικοί την κάνουν σλόγκαν,
γιατί δεν ξέρουν ή δεν έχουν τι άλλο να πουν...
Και αυτο που λες απολυτο ειναι.δεν ειναι παντα καλο... ακου με που σου λεω χαχαχα
αλλα δεν μπορω κ να τ αλλαξω.. για μενα απ τη στιγμη που καποιος θα κανει κατι επειδη το ζητησα κ οχι επειδη το θελει τοτε παυει να εχει αξια αυτο που εκανε... κακο ειναι κ αυτο
Ε? Να είμαι ο εαυτός μου? Dough!!!
Μα στο προηγούμενο ποστ σου, γράφεις ότι δεν μπορείς να είναι ο άλλος γλυκός όλη την ώρα και κάτι τέτοια ή κάνω λάθος?
Και αν ο εαυτός ΤΟΥ είναι να είναι γλύκας? Ζονκ, ζονκ, ζονκ...
Τι λες ρε Bite??? Υποθέτω ότι έχεις καψουρευτεί(ο άνθρωπος πίσω από το νικ). Αν ναι, έμεινες η ίδια? Ο εαυτός σου(όποιος και να 'ναι αυτός)? Γενική είναι η ερώτηση βέβαια προς όλους. Εδώ χάνουμε την μπάλα, σου λέει ο άλλος "ερωτευμένος είναι, φαίνεται..." ποιος μένει ακέραιος? Αν αγαπάς κάποιον σε σημείο εμμονής, transformer γίνεσαι. Έχεις νεύρα? Τα καταπιέζεις ώστε να μην τον/την συγχύσεις... Είσαι μουτζούφλης, κάνεις τον χαρούμενο, για να μην σε πάρει πρέφα και στενοχωρηθεί κ.ο.κ. Μια ζωή υποδυόμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ακόμα και όταν σε ρωτάει "Καλά όλα?" απαντάμε "Μια χαρά" και είναι ψέμμα.