Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω οτι ο καθενας απο εμας,καπου παει κ ξεκαβλωνει.η στα μπουρδελα η στα μασατζιδικα η στα στουντιο η ...η....
  Εγω απλα θα ηθελα να ρωτησω αν πραγματικα πιστευεις,οτι αυτη ειναι μια σωστη,με υγεια,ερωτικη ζωη>?
Ασχετα την οικογενειακη κατασταση του καθενα απο εμας.
Μιλαω για αυτους που ασχολουνται συστηματικα με το σπορ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βλεπω οτι ο καθενας απο εμας,καπου παει κ ξεκαβλωνει.η στα μπουρδελα η στα μασατζιδικα η στα στουντιο η ...η....
  Εγω απλα θα ηθελα να ρωτησω αν πραγματικα πιστευεις,οτι αυτη ειναι μια σωστη,με υγεια,ερωτικη ζωη>?
Ασχετα την οικογενειακη κατασταση του καθενα απο εμας.
Μιλαω για αυτους που ασχολουνται συστηματικα με το σπορ.

Νομίζω ότι την απάντηση ήδη τη γνωρίζεις!!!Καμία συμβουλή/υπόδειξη για υγιή ερωτική ζωή μπορείς να προτείνεις; Το ερώτημα το απευθύνω χωρίς κακή προαίρεση... :think:

Επισκέπτης
Ίδιο ακριβώς ρίσκο αντιμετωπίζεις και με κανονικές κοπέλες που γνωρίζεις. Απλά στο μπουρδέλο έχεις ένα πλεονέκτημα: Πληρώνεις, γαμάς και φεύγεις. Ούτε καφέδες, ούτε μουρμούρα, ούτε γκρίνια, ούτε, ούτε, ούτε... και σου 'ρχεται και φθηνότερα (αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι βγαίνει η άσκηση!).

Δεν μπορείς να ξέρεις με ποιον έχει πηδηχτεί η κοπέλα πριν... αυτό ισχύει και για τις πουτάνες. Τουλάχιστον ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία βάζουν προφυλακτικό εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις τις οποίες τις εντοπίζουμε και ενημερώνουμε τον κόσμο μέσω του site. Εγώ πάντως, κοπέλες που έχω γνωρίσει κι έχει παίξει one-night-stand, οι περισσότερες θέλουν άνευ προφυλακτικού... και βέβαια δεν το συζητώ καθόλου. θα μου πείτε ότι σκέφτονται πως "είναι παντρεμένος, έχει παιδί και οικογένεια... καθαρός θα είναι αυτός!" και ίσως γι' αυτό θέλουν χωρίς προφυλακτικό. Δεν το ρισκάρω ποτέ. Ούτε με κοπέλα, ούτε με πουτάνα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
Στις πουτανες δεν πας ουτε για τον ερωτα ουτε για το αισθημα πας να σεξουαλιστεις.
Αν εχεις και γκομενα ακομα καλυτερα.
Που και που χτυπας και μια μαλακια για added value

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ίδιο ακριβώς ρίσκο αντιμετωπίζεις και με κανονικές κοπέλες που γνωρίζεις. Απλά στο μπουρδέλο έχεις ένα πλεονέκτημα: Πληρώνεις, γαμάς και φεύγεις. Ούτε καφέδες, ούτε μουρμούρα, ούτε γκρίνια, ούτε, ούτε, ούτε... και σου 'ρχεται και φθηνότερα (αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι βγαίνει η άσκηση!).

Δεν μπορείς να ξέρεις με ποιον έχει πηδηχτεί η κοπέλα πριν... αυτό ισχύει και για τις πουτάνες. Τουλάχιστον ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία βάζουν προφυλακτικό εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις τις οποίες τις εντοπίζουμε και ενημερώνουμε τον κόσμο μέσω του site. Εγώ πάντως, κοπέλες που έχω γνωρίσει κι έχει παίξει one-night-stand, οι περισσότερες θέλουν άνευ προφυλακτικού... και βέβαια δεν το συζητώ καθόλου. θα μου πείτε ότι σκέφτονται πως "είναι παντρεμένος, έχει παιδί και οικογένεια... καθαρός θα είναι αυτός!" και ίσως γι' αυτό θέλουν χωρίς προφυλακτικό. Δεν το ρισκάρω ποτέ. Ούτε με κοπέλα, ούτε με πουτάνα.

Εγώ από την άλλη φαντάζομαι πως σκέφτονται..."γιατί αυτός είναι μια χαρά κι εγώ έχω AIDS γαμώ την πουτάνα μου;" :idiot:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...!!!
αλλος το θεωρει υγιεινο αλλος οχι..!!!
αποψεις ειναι αυτες..!!!

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ʼνοιξες μια πολλή μεγάλη κουβέντα.Για μένα, ναι είναι. Γιατί είναι περίοδοι στη ζωή μου που δεν γουστάρω ούτε σχέσεις, ούτε φρου φρου και αρώματα, ούτε τίποτα. Γουστάρω απλώς sex. Και με τις πουτάνες αυτό παίρνω. Από την άλλη και αυτές αυτό που θέλουν παίρνουν: Χρήματα. Και μερικές πιστεύω το ευχαριστιούνται κιόλας. Είναι λοιπόν μία απόλυτα ειλικρινής σχέση.

Εγώ να σου αντιστρέψω το ερώτημα: Είναι υγιές δύο άνθρωποι που και οι δύο γουστάρουν Sex να μην το κάνουν απευθείας με μία κουβέντα αλλά λόγο των ταμπου της κοινωνίας να πρέπει πρώτα να γνωριστούν, να ποιούν καμιά 100 καφέδες, να φανε το καταπέτασμα σε καμιά 30 εστιατόρια, να πιούνε τον άμπακα σε κάμποσα μπαρ για να καταλήξουν μετά από κάνα εξάμηνο στο κρέβατι, κάτι που το ήθελαν και οι δύο από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαν? Και όλη αυτή η υποκρισία μόνο και μόνο για να μην χαρακτηρίσουν την κοπέλα "εύκολη" ή "πουτάνα"?
Αυτό δηλαδή εσύ το θεωρείς υγιεί σεξουαλική συμπεριφορά και ερωτική ζωή?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ʼνοιξες μια πολλή μεγάλη κουβέντα.Για μένα, ναι είναι. Γιατί είναι περίοδοι στη ζωή μου που δεν γουστάρω ούτε σχέσεις, ούτε φρου φρου και αρώματα, ούτε τίποτα. Γουστάρω απλώς sex. Και με τις πουτάνες αυτό παίρνω. Από την άλλη και αυτές αυτό που θέλουν παίρνουν: Χρήματα. Και μερικές πιστεύω το ευχαριστιούνται κιόλας. Είναι λοιπόν μία απόλυτα ειλικρινής σχέση.

Εγώ να σου αντιστρέψω το ερώτημα: Είναι υγιές δύο άνθρωποι που και οι δύο γουστάρουν Sex να μην το κάνουν απευθείας με μία κουβέντα αλλά λόγο των ταμπου της κοινωνίας να πρέπει πρώτα να γνωριστούν, να ποιούν καμιά 100 καφέδες, να φανε το καταπέτασμα σε καμιά 30 εστιατόρια, να πιούνε τον άμπακα σε κάμποσα μπαρ για να καταλήξουν μετά από κάνα εξάμηνο στο κρέβατι, κάτι που το ήθελαν και οι δύο από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαν? Και όλη αυτή η υποκρισία μόνο και μόνο για να μην χαρακτηρίσουν την κοπέλα "εύκολη" ή "πουτάνα"?
Αυτό δηλαδή εσύ το θεωρείς υγιεί σεξουαλική συμπεριφορά και ερωτική ζωή?

Τεράστιο ζήτημα έθιξες, Στέλιο!!! Κάτά τη γνώμη μου αποτελεί και μία από τις ΡΙΖΕΣ της δυστυχίας του ανθρώπου...Το γεγονός, δηλαδή, ότι ενώ η φύση του έχει εμφυτεύσει πανίσχυρα ένστικτα, ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να τα εξερευνήσει ή ακόμα και να τα εκδηλώσει...  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Κατ αρχην, το "... με υγεια,ερωτικη ζωη?  ..." μπορει να διαβαστει με δυο τροπους:
  α. κυριολεκτικα, δλδ απο αποψη υγιεινης.
  β. μεταφορικα.

Αν, μιλας μεταφορικα, δες τα μπουρδελα κατι σαν πρωτες βοηθειες η σαν fast-food.
Μερικοι στην ζωη τους μενουν καποτε μονοι, χωρις μονιμη σχεση (πολλα μπορουν να γραφτουν εδω), ξεσπουν λοιπον σωματικα σε οικους ανοχης.

Αν μιλας κυριολεκτικα, σχετικα με την υγιεινη, μπορω να σκεφτω δυο εκδοχες:
1. Συγκριτικα με την μονιμη σχεση
  (Ο.Κ. καμμια φορα καποιος απο τους δυο μπορει και να ξενοπηδαει η να ξενοπηδιεται περιστασιακα ετσι για να διατηρησει τις
    γνωριμιες/επαφες/φιλιες/συμμαχιες)
    στην περιπτωση μπουρδελο υπαρχουν καποιοι κινδυνοι για την υγεια. Τωρα αν πας εκει και π.χ. φιλας, της κανεις γυναικολογικες εξετασεις,
    η γενικοτερα συμμετεχεις σε ανταλλαγες σωματικων υγρων, τοτε πας γυρευοντας για να κολλησεις κατι.
  (και αν εισαι μονος σου μικρο το κακο, θα υποφερεις μονον εσυ.)
2. συγκριτικα με καποια σχεση γενικα: Ισως τα μπουρδελα να ειναι και ασφαλεστερα. Σε μικρες σχεσεις εχοντας τη ψευδαισθηση της αποκλειστικοτητας και κατω απο την πιεση του ανταγωνισμου απο αλλους λειτουργεις πιο ελευθερα και εκτιθεσαι σε μεγαλυτερους κινδυνους. Υπαρχει και εδω σημαντικη πιθανοτητα να κολλησειε κατι.

" ...Ασχετα την οικογενειακη κατασταση του καθενα απο εμας.  ..."  γιατι ασχετο? Αυτο ειναι θεμα για αλλο θρεντ.
" ...Μιλαω για αυτους που ασχολουνται συστηματικα με το σπορ. ..."  τουλαχιστον πολυεξοδο.

Το θεμα των μπουρδελων ειναι πολυπλοκο, ακανθωδες, εμπλεκονται πολλοι και ειναι (και θα ειναι για πολυ ακομα) taboo. Δεν μπορει να δοθει ευκολα απαντηση ουτε να ειναι καποιος 100% υπερ η κατα. Καλυτερα θα ηταν να υπαρχει το ετερον ημισυ και να εισαι χορτατος.
Επισης ας ληφθει υπ'οψιν οτι σε μπουρδελο παει ο οποιοσδηποτε εχει 5 η 50 η 500 ευρω. Ποσες φορες δεν εχεις δει αυτους που ηταν πριν απο σενα και δεν εφυγες τρεχοντας? (για να μην πω οτι ξερασες)

ΕΝΑ μονο πραγμα ειναι απολυτως βεβαιο ΚΑΙ απολυτο ΚΑΙ 100% αληθεια ΚΑΙ 200% εξακριβωμενο για την περιπτωση μπουρδελο:
Ειναι οτι ειναι, το ξερεις απο την αρχη, δεν προσπαθει κανενας να σε κοροιδεψει,
ουτε να σου πουλησει ερωτα,
ουτε αγκαλιτσες και φιλακια,
ουτε αισθημα και το κυριοτερο,
ουτε να σε χρησιμοποιησει η να σε εκμεταλευτει ποικιλοτροπως.
Τουλαχιστον το μπουρδελο ειναι ΤΙΜΙΟ, ειναι μια συναλλαγη, μια εμπορικη δοσοληψια.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
περπαταω στο δρομο βλεπω μια μουναρα....θες να  γαμηθουμε της λεω....ναι...μου απανταει και φευγουμε...τι πιο απλο...(και μετα ξυπνησα και βαρεσα μαλακια)

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
πρωτον ρε μαγκες καμια δεν πεφτει μετα απο ενα εξαμηνο στο κρεβατι και το ξερουμε.αν ειναι κιολας κανα πουτανακι απο το πρωτο ραντεβου θα την γαμησεις κιολας.το θεμα ειναι αυτο που αναφερθηκε πιο πανω οτι επιλεγεισ να βγεις να κερασεις καφε,φαι,τσιγαρα,βενζινεες και στο τελος να σου βγει η γκομενα ξενερα στο κρεβατι.γι΄αυτο πας στη σονια :headbang: :P κανεις ενα γαμιση που δεν προκειται να μην το ευχαριστηθεις και τελειωσε το παραμυθυ θα εχεις χαλασει και πιο λιγα :idiot:  :dancing:  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν ειναι κιολας κανα πουτανακι απο το πρωτο ραντεβου θα την γαμησεις κιολας

και μετα συζηταμε για το οτι αν υπαρχουν ταμπελες, στερεοτυπα κτλ κτλ κτλ? οριστε το παιδι εβγαλε το συμπερασμα του........σου κατσε απο το πρωτο ραντεβου? ειναι πουτανακι......ο,τι αλλο εχει συζητηθει πιο πριν για δυο ενηλικες που απλα γουσταρουν να κανουν σεξ εχει καταρριφθει επιτοπου.....γιατι ο αντρας μπορει να ειναι γαμικος και να θελει απλα να κανει σεξ η γυναικα ομως πρεπει σαφως να ειναι πουτανακι.......οι ελληνιδες δεν ειναι οι μονες που εχουν προβλημα...... :idiot:

Επισκέπτης
Ας αρχίσουμε απο τα βασικά .
Αν ήμασταν στην Αφρική , στην εφηβεία μας θα μας έστελνε ο Μάγος της φυλής να σκοτώσουμε κανένα λιοντάρι με τα χέρια και έτσι θα μας αποδεχόταν η φυλή - κοινωνία ώς άντρες .
Στο δυτικό , σύγχρονο τρόπο ζωής ο έφηβος ονομάζεται άντρας όταν κάνει σέξ .
Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό είναι το "λιοντάρι" της κοινωνίας .
Αυτός είναι και ο λόγος που αλλιώς "ζυγιάζεται" το σεξ για τον άντρα και αλλιώς για την γυναίκα .
Για τον άντρα είναι επιβεβαίωση του ρόλου του αλλά για την  γυναίκα απλή πουτανιά και απληστία .

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες συμφωνω σε ολα ποτε η Σονια ή η καθε Σονια δεν προκειται να σε γαμησει. Πληρωνεις παιρνες αυτο που θελεις λες και καμμια μαλακια και τελος. Πεστε τωρα ειλικρινα ολοι σας υπαρχει κανεις αναμεσα μας που δεν τον εχει "γαμησει" μια γκομενα? Την γαμας 1 ωρα και σε σκιζει για τις υπολοιπες 23 ασε δε αμα κανεις και το λαθος και την παντρευτεις εκει ειναι μεγαλυτερο το γελιο

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η και για κλαματα.

σημειωση.ειμαι καταζητουμενος (warned!)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σιγα μην διδεται και αμοιβη...
Τι λαλακια εκανες και πρασινισες?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εβρισα τα θεια, τι να κανω δεν μπορεσα να συγκρατηθω με το site που αργουσε.

Επισκέπτης
Ας αρχίσουμε απο τα βασικά .
Αν ήμασταν στην Αφρική , στην εφηβεία μας θα μας έστελνε ο Μάγος της φυλής να σκοτώσουμε κανένα λιοντάρι με τα χέρια και έτσι θα μας αποδεχόταν η φυλή - κοινωνία ώς άντρες .
Στο δυτικό , σύγχρονο τρόπο ζωής ο έφηβος ονομάζεται άντρας όταν κάνει σέξ .
Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό είναι το "λιοντάρι" της κοινωνίας .
Αυτός είναι και ο λόγος που αλλιώς "ζυγιάζεται" το σεξ για τον άντρα και αλλιώς για την γυναίκα .
Για τον άντρα είναι επιβεβαίωση του ρόλου του αλλά για την  γυναίκα απλή πουτανιά και απληστία .
Αντε και για τον αντρα ας πουμε οτι μπορει να ειναι και ετσι. (θελει πολυ κουβεντα). Πως κατεληξες οτι το σεξ για την γυναικα ειναι πουτανια και απληστια? Μια αναγκη ειναι κιαυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom